Интересен дизайн ?

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Интересен дизайн ?

Мнениеот deroo » Пон Мар 24, 2008 11:25 am

Очаквам предложения за най-оригинален дизайн на маунтинбайк в ценовия клас до 1500лв. Модел, който бихте си купили, за да съберете очите, а не за състезания, здравина или екстремни цели.
deroo

Рейтинг: 1200

Re: Интересен дизайн ?

Мнениеот did » Пон Мар 24, 2008 11:53 am

deroo написа:Модел, който бихте си купили, за да съберете очите, а не за състезания, здравина или екстремни цели.

въйййй, АМ вече почна да завладява и "позьорските стилове".
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот outfaced » Пон Мар 24, 2008 12:06 pm

deroo написа:Очаквам предложения за най-оригинален дизайн на маунтинбайк в ценовия клас до 1500лв. Модел, който бихте си купили, за да съберете очите, а не за състезания, здравина или екстремни цели.

a ти колко плащаш за тая работа :) ... да ти го направим дизайна де

или питаш за готов байк, кой най ни радва ...
Аватар
outfaced

Мнениеот argon » Пон Мар 24, 2008 12:47 pm

На така зададен въпрос, бих ти отговор така: Купи си Sprint Camel, за около 400лв, рамката му е толкова "готина" че наистина ще обираш всички погледи :bowdown: А останалите пари можеш да похарчиш за да му завариш необходими неща като: втора седалка, крачна спирачка, и разбира се задължителния в този клас велосипери, карбонов гръмоотвод. Ще ти останат пари и за един шлем TLD, и опредрлено ще си УНИКАЛЕН!!!!
Определено байкфетишизма ни друса всички, в една или друга степен, но да си купуваш колело, не за да го караш (не си казал даже какъв стил мислиш да го суркаш, ако няма да е само за ревю пред НДК), а да го показваш, си е крива идея отвсякъде. Виждал съм такива хора, и в очите на истинските карачи (не казвам , че съм от тях) те не будят възхищение а само смях. Не искам да те обидя с изказването си. Пишеш грамотно, което ме кара да мисля, че ти е вкарана, или ти се породила тая мисал от нейде, а не си идеот :beer: Попрочети ЧЗВ, поразгледай из магазините из сайтовете и по естествен път ще ти се избистри акъла, и ще припознаеш някакво колело и стил на каране, а не експонат в галерия :) Да на високите класове чарколяци всички се кефим, но да си купиш спирачки Gustav M, и да не ги пробваш по чукарите, са пари на вяръра-не мислиш ли.
Иначе ми хрумна една идея, отиди в магазина на Иван на ул. Христо Смирненски, на старо се продава рамка Giant ATX за 650лева. Това е бестселър, и събира очите на всички, а с останалите пари ще я накичиш прилично. Но пич, КАРАЙ, колелата са за това, а картините са за възхищение :beer:
Последна промяна argon на Пон Мар 24, 2008 12:51 pm, променена общо 1 път
Like Steven Segal I'm hard to kill....
Аватар
argon

Мнениеот Gh0s7 » Пон Мар 24, 2008 12:49 pm

Земи си някой Cross от Метро с възможно най-налудничево оплетени тръби, дЕскови спЕрачки, цветна седЯлка, Хаеро джанти и задължително да е с възможно най-неработещия и грамаден ZOOM. 1500лв. ще са ти предостатъчни, дори ще ти останат пари да почерпиш кварталните "мацки", които преди това си впечатлил с мега якото колело ;)

EDIT: @argon: :) :agree:
Аватар
Gh0s7

Мнениеот GECKO » Пон Мар 24, 2008 1:52 pm

Изображение

Изображение

Ще трябва да е едно от тези :beer: :rofl: :D :beer:
Аватар
GECKO

Мнениеот bikerider » Пон Мар 24, 2008 2:04 pm

@deroo: GECKO е много прав - не забравяй стойката!!!
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот deroo » Пон Мар 24, 2008 2:42 pm

bikerider написа:@deroo: GECKO е много прав - не забравяй стойката!!!

Тези ми харесват определено.Кажи им марките и модела.Ще карам из парка и планината по леко пресечени терени, но само любителски.
deroo

Рейтинг: 1200

Мнениеот Quiz » Пон Мар 24, 2008 2:47 pm

deroo написа:
bikerider написа:@deroo: GECKO е много прав - не забравяй стойката!!!

Тези ми харесват определено.Кажи им марките и модела.Ще карам из парка и планината по леко пресечени терени, но само любителски.

Уважаеми господин deroo,
марките на въпросните "велосипеди" се виждат и с невъоръжено око. И щом толкова много Ви харесват, защо не се поразровите из богатата библиотека на форума, който и без друго високо сте оценили и да намерите тъй важната за вас информация САМ?
Аватар
Quiz

Мнениеот did » Пон Мар 24, 2008 3:56 pm

Quiz написа:Уважаеми господин deroo,
марките на въпросните "велосипеди" се виждат и с невъоръжено око.

хайде, все пак, да запазим добрия тон и да не се обиждаме на "милиционер".
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Quiz » Пон Мар 24, 2008 4:08 pm

did, оценявам че сред всички негативни отзиви за CROSS реши да се заядеш точно с моя :).
Обаче не мога да си кривя душата! Минала съм през такова колело и...ми не съм доволна и това е.
Да не говорим за дизайна - в повечето случаи (както казва един приятел) изглежда като проектирано от пиян китайски студент.
Аватар
Quiz

Мнениеот did » Пон Мар 24, 2008 4:12 pm

Quiz написа:изглежда като проектирано от пиян китайски студент.

хайде, все пак, да запазим добрия тон и да не обиждаме пияните китайски студенти!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Reactor » Пон Мар 24, 2008 4:13 pm

argon написа:На така зададен въпрос, бих ти отговор така: Купи си Sprint Camel, за около 400лв, рамката му е толкова "готина" че наистина ще обираш всички погледи :bowdown: А останалите пари можеш да похарчиш за да му завариш необходими неща като: втора седалка, крачна спирачка, и разбира се задължителния в този клас велосипери, карбонов гръмоотвод. Ще ти останат пари и за един шлем TLD, и опредрлено ще си УНИКАЛЕН!!!!
Определено байкфетишизма ни друса всички, в една или друга степен, но да си купуваш колело, не за да го караш (не си казал даже какъв стил мислиш да го суркаш, ако няма да е само за ревю пред НДК), а да го показваш, си е крива идея отвсякъде. Виждал съм такива хора, и в очите на истинските карачи (не казвам , че съм от тях) те не будят възхищение а само смях. Не искам да те обидя с изказването си. Пишеш грамотно, което ме кара да мисля, че ти е вкарана, или ти се породила тая мисал от нейде, а не си идеот :beer: Попрочети ЧЗВ, поразгледай из магазините из сайтовете и по естествен път ще ти се избистри акъла, и ще припознаеш някакво колело и стил на каране, а не експонат в галерия :) Да на високите класове чарколяци всички се кефим, но да си купиш спирачки Gustav M, и да не ги пробваш по чукарите, са пари на вяръра-не мислиш ли.
Иначе ми хрумна една идея, отиди в магазина на Иван на ул. Христо Смирненски, на старо се продава рамка Giant ATX за 650лева. Това е бестселър, и събира очите на всички, а с останалите пари ще я накичиш прилично. Но пич, КАРАЙ, колелата са за това, а картините са за възхищение :beer:

:agree: ......Ако искаш да събираш очичките на хората вземи си за 1500лв. някой тунингован "Запорожец" и ти гарантирам непоносим и за самия теб успех.Но......... все пак ако решиш да си купуваш за тези пари колело,повярвай ми.......за тази цифра можеш да си вземеш наистина колело с което ще се кефиш из Планината максимално и това ще ти е достатъчно.Няма да се нуждаеш от позьорство и нечий "събрани очички" за да се чувстваш добре.
Аватар
Reactor

Мнениеот HandJob » Пон Мар 24, 2008 4:14 pm

Според мен тази тема е за "Бла-Бла" и не е единствена.......
Cake-The Distance
HandJob

Рейтинг: 978

Мнениеот XeDoX » Пон Мар 24, 2008 4:26 pm

http://www.eshop-gorgona.com/catalog/pr ... ts_id=1123

Взимаш си 10 такива,връзваш ги с едно въже в редица и няма начин да не привлечеш огромно внимание... :rofl:
Аватар
XeDoX

Рейтинг: 1796

Мнениеот argon » Пон Мар 24, 2008 6:07 pm

Reactor: за тази цифра можеш да си вземеш наистина колело с което ще се кефиш из Планината максимално и това ще ти е достатъчно.Няма да се нуждаеш от позьорство и нечий "събрани очички" за да се чувстваш добре.
Казал си го прекрасно, като дзен притча е :beer:
Like Steven Segal I'm hard to kill....
Аватар
argon

Мнениеот Reactor » Пон Мар 24, 2008 6:22 pm

argon написа: Reactor: за тази цифра можеш да си вземеш наистина колело с което ще се кефиш из Планината максимално и това ще ти е достатъчно.Няма да се нуждаеш от позьорство и нечий "събрани очички" за да се чувстваш добре.
Казал си го прекрасно, като дзен притча е :beer:

:beer: Благодаря ти :).Но просто не мога да се примиря с факта,че 1500лв. могат да бъдат похарчени за подобна кауза :(!:
Аватар
Reactor

Мнениеот -=[V@N10*P!4A]=- » Пон Мар 24, 2008 6:41 pm

Аз четяйки темата се отчаях, а когато deroo каза, че го кефили моделите на крос от 2002 и 2003, който са показани от GECKO направо щях да падна от стола.
Не искам човека да се прецака и наистина да вземе да хвърли парите си за нещо такова.
deroo не ги гледай тея кросове. Колелата в ценовия диапазон, който ти си посочил, които изглеждат добре, имат 6ок, могат да се наречът колела и наистина си заслужават парите са:
1.Drag Behemoth
2.Drag F-6
3.Ram AM.2
Намери техни снимки в интернет магазините или сайтовете на производителите им, виж кое от трите най-много ти харесва и си го купи!!!!!!
Дай си парите за нещо, което освен изглежда добре, си заслужава цената заради здравина, качество на работа и т.н.

пп. Спри да пускаш такива теми, които освен смешни са и почти еднакви. Мисля, че бях достатъчно изчерпателен, за да ти налея малко здрав разум в главата.

пп1.Разбира се списъкат с колелата не се изчерпва с 3-те, които аз изброих, но и трите за правилна покупка за deroo.
Аватар
-=[V@N10*P!4A]=-

Рейтинг: 990

Мнениеот Ozzie » Пон Мар 24, 2008 7:04 pm

Ебаси бозата е станала тук....
:bigeyes:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот Aleks_DH » Пет Авг 12, 2011 12:00 am

За 1500лв. Си вземи един Dragomir Diesel втора ръка :agree: Изглежда добре и ако е добър цвят ще събира погледи 100%. Ама ми се струва доста глупаво да дадеш 1500лв. за колело ,само за да се фукаш. Тъкмо ,ако решиш да си праиш кефа по планините ,ще ти е екстра
Pain is temporary, glory is forever
Аватар
Aleks_DH

Рейтинг: 1173

Мнениеот fastera2 » Пет Авг 12, 2011 12:22 am

Винаги съм бил ценител на красивото :evil: :D

П.П Ozzi бозата е започнала да ферментира :xx(:
fastera2

Рейтинг: 1485

Мнениеот Antares » Пет Авг 12, 2011 7:07 am

Изображение
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Re:

Мнениеот zo0m98 » Съб Авг 20, 2011 12:13 pm

argon написа:На така зададен въпрос, бих ти отговор така: Купи си Sprint Camel, за около 400лв, рамката му е толкова "готина" че наистина ще обираш всички погледи :bowdown: А останалите пари можеш да похарчиш за да му завариш необходими неща като: втора седалка, крачна спирачка, и разбира се задължителния в този клас велосипери, карбонов гръмоотвод. Ще ти останат пари и за един шлем TLD, и опредрлено ще си УНИКАЛЕН!!!!
А не първите редове ме убиха .. :bowdown: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Аватар
zo0m98

Рейтинг: 1160

Назад към Бла - Бла