от pibsi » Чет Юни 25, 2009 10:50 pm
1.Т'фа, че сте си тъпи си е ваш проблем .
2.Оценяването се променя спрямо получените двойки - колко 2-ки МОН иска да има (тези които имат под 25 точки) Тоест ако 5 човека имат под 25 точки, то "двойката" става до 30 точки, ако 5000 човека имат под 25 точки двойката става 20 точки .
3.И да подписвате и да не подписвате нищо няма да промените, много шум за нищо .
4. Миналата година бях 7-ми клас, да не се преучих, но учих, ходих на курсове и последния месец си съдрах гъзъ, но като цяло годината я прекарах леко(сравнявайки се с някои други седмокласници, които въпреки, че имаха по-висок успех по български и математика от мен, на изпита се насраха като кучета)
5. Писнало ми е от такива като вас, от уч. година 2009/2010 в моето училище НФСГ - което се води едно от най-елитните се приемат с 4 паралелки повече : 6 след 8 клас и 3 след 9 клас (досега бяха 5 след 8-ми и 1 след 9-ти, като тази след 9-ти беше с изпит по математика, доколкото разбрах от тази или от догодина вече ще приемат само с интервю и удостоверение за завършен 8 клас)
6.Материала, който вие взимате е 2 пъти по-лесен от нашия и 10 пъти по-лесен от изучения преди 20 години => нашия е по-лесен от ученото преди 20-тина години . Достатъчно много ви отпускат и поамериканичават, че да искате още .
7. Аз не съм перфектен ученик 8-ми клас ще завърша с среден успех ~ 4,25 (Реших тази година, която не е от такава важност да се поотпусна и не си давах зор), но вие вече прекалявате, не стига, че си въртите задниците нонстоп нагоре надолу и бягате от часове, ами искате и да ви пишат по-високи оценки .
п.п. с Гдуде и с Явката сме в едно даскало и както виждате нито сме смотани зубъри, че сме учили, нито пък са ни се изпържили мозъците ...