vlado123456789 написа:Ако може да ги разгледате и да ми отговорите предната вилка 1" ли е или 1 1/8"? Спирачките от кой варианта са? Окачванията стават ли за нещо, въобще от тези снимки какво можете да прочетете?
Alpina написа:То това, че има пружина е далеч от мекичкото.
С твърдак и по-меки гуми ще постигнеш същото това мекичко.
Antares написа:известно време покарах Drag F4
did написа:впрочем, в същата галерия, където са снимките на двуколесното желязо с пружина, има далеч по-интересни неща
bluskanie написа:did написа:впрочем, в същата галерия, където са снимките на двуколесното желязо с пружина, има далеч по-интересни неща
Винаги ме е кефел щика. Така и не можах да си тафа един от казармето...)))
vlado123456789 написа:bluskanie написа:did написа:впрочем, в същата галерия, където са снимките на двуколесното желязо с пружина, има далеч по-интересни неща
Винаги ме е кефел щика. Така и не можах да си тафа един от казармето...)))
Не съжалявай, щиковете не са същите като в казармата. Тия са некви китайски измишльотини. А в казармата след цялия панаир покрай ножа (къде го загуби, 5 денонощия арест) вземаха и по 30 кинта отгоре. Не че по магазините и сега не им искат толкова и на тия, но ... това е друга тема.
vlado123456789 написа:С пари за МПС не бих си купил велосипед...
vlado123456789 написа:OK! До тук.
Приключвам темата. Ставам пешеходец.С пари за МПС не бих си купил велосипед, не съм чак такъв маниак.
Watanabe написа:Vlado, не се отказвай! Аз като доскорошен любител на МПС-тата не бях много навит за велоидеята. Но само след 2 месеца вртене на педалите вече ми е тъпо с колата, често е скучно пеш особено в жегите. И изобщо кефа е голям (само моторите са по- добре).
Така че, пробвай с каквото и да е колело, и ще си доволен, вярвай ми! Като от новобранец на новобранец ти го казвам. Няма се отказваш и не обръщай внимание на разбирачите които те демотивират тука. Колкото и да са прави (наистина), аз пък да ти кажа че по- добре с каквото и да е колело отколкото с никакво.
vlado123456789 написа:Иначе си имам и мотопед и автомобил, но колелото си е колело.
Alpina написа:.............. това е прогреса и в предвижването - от 4 гуми на 2, та на собствена сила
За съжаление, често привидно модерното колело крие под лъскавата си обвивка доста лоша изработна и съответните проблеми. Не си ни разбрал правилно. Не се опитвам да ти кажем "всеми ЗАДЪЛЖИТЕЛНО колело за 2000+ лева", а "ако ще взимаш колело за 200 лева - по-добре не взимай такова с амортесьори и дискови спирачки". Защото ще береш ядове. Една твърда рамка с v-brake (челюстни) спирачки ще ти върши много повече и по-добра работа от една недоизпипана стоманена амортисьорна рамка с лъскави и ужасно работещи дискови спирачки. (пробвал съм да спирам с дискови спирачки логан, с които ги окомплектоват метровските машини - спират по-зле от v-brake на стария ми стоманен и евтин 'твърдак').vlado123456789 написа:Да, благодаря за топлите думи! Наистина няма съвсем да се откажа, просто ще стегна старата си Украйна и ще я джиткам колкото мога. Та аз от 40 г. съм на две колела и ако нещо не се случи с мен няма да сляза от колелото, но ми се искаше нещо по модерно. Иначе си имам и мотопед и автомобил, но колелото си е колело.
Watanabe написа: ... не обръщай внимание на разбирачите които те демотивират тука...
Watanabe написа:Като от новобранец на новобранец ти го казвам. ... по- добре с каквото и да е колело отколкото с никакво.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта