axelmax написа:Една тема за хората,които им е писнало от чалга стила,които вече е еталон на младото поколение.
Липсата на толерантност и непредизвиканата агресия,често ме кара да се ядосвам и то доста време след дадена ситуация.Няма значение дали съм замесен в нея.Нещата не отиват на добре и хората като цяло са доста изнервени.
despite написа:Също така чалгарите които познавам в общия случай са много по-толерантни към другите стилове музика и са в състояние да слушат почти всичко без ругаят тоя и оня, така че не можах да разбера този довод.
Korpiklaani - VodkaDTD написа:И аз не подкрепям чалгата, тва което виждате до поста е от чиста ЕБАВКА. Иначе си е така, интелигентен чалгар не съм виждал.Но като човек иска да поизпростее и да разпусне особено на маса, съгласете се, че не върви да пусне друго.
DTD написа:И аз не подкрепям чалгата, тва което виждате до поста е от чиста ЕБАВКА. Иначе си е така, интелигентен чалгар не съм виждал.Но като човек иска да поизпростее и да разпусне особено на маса, съгласете се, че не върви да пусне друго.
DTD написа: Иначе си е така, интелигентен чалгар не съм виждал.
taurus13 написа: Виновни така или иначе са лидерите на едно общество
PRobably написа:Съжалявам,че го казвам на човек с поне 5 години по-голям от мен,но изказването ти е най-малкото смешно...Каква държавна статегия бе човек,за забранят чалгата,защото не се харесва на някой ли ?Погледни лейди ГАГА или другите лайняни поп изпълнители,заслушай се в песните им да видиш те какво пеят...къде къде по-зле са от нашите чалгарки,но ги слуша цял свят.Незнам защо гледате на чалгарите като на най-долните хора в обществото,сещам се за доста по-долни от тях,но няма да говорим за това сега.С едно съм съгласен,че чалгата влияе до някаква степен на държанието на ''новите поколения'',но същото може да се каже и за другите стилове музика.Чалга по-скоро се слуша не защото се харесва и се предпочита пред другите стилове,а защото е ''готино''.Не съм чалгар,слушам чалга,но винаги има някаква причина.
Това да седна и да си пусна Андреа или някоя друга цицореста мадама не се случва често.Такаче не ги говоря тези неща,просто защото искам да защитя другарите чалгари,а защото ми писна от глупави теми като тази и от тъпите изказвания на тоя и на оня!Не мислите ли,че преигравате вече?! @Azze теб съм те виждал в поне 3 теми да се оплакваш колко са зле тия чалгари и как така си позволяват да харесват нещо различно от това,което ти харесваш...
Не искам да се заяждам с никой,но не разбирам какво ще постигнете с тези теми и с набита идея в главата,че всеки който слуша чалга е долна отрепка...Нито ние ще спрем да я слушаме,нито вие ще спрете да ни плюете и да ни обеснявате колко е грешно това,без да се замисляте,че можеби грешката е във вас.
Едит: Сега като прочетох поста на @despite не знам защо се мъчих да обяснявам след като той го е казал перфектно.despite написа:Също така чалгарите които познавам в общия случай са много по-толерантни към другите стилове музика и са в състояние да слушат почти всичко без ругаят тоя и оня, така че не можах да разбера този довод.
airborneone написа:taurus13 написа:...
LIL написа:DTD написа:И аз не подкрепям чалгата, тва което виждате до поста е от чиста ЕБАВКА. Иначе си е така, интелигентен чалгар не съм виждал.Но като човек иска да поизпростее и да разпусне особено на маса, съгласете се, че не върви да пусне друго.
Извинявай ма не съм съгласен, това в червеното като го чуя иии....Ако още не си го осъзнал ти си си ЧИСТ чалгар. Като съседчето ми отгоре и не малка част от младото поколение, започват купоните си с най модните за момента парчета минават през Deep Purple примерно:idea: и неизменно завършват с чалга. Значи първо слушат нещо, което не им харесва ма понеже е модно и нещо да не ги вземат за задръстени, минават през фаза ''не знам къде съм'' и слушат нещо което изобщо не разбират и накрая излиза истинската им същност щото са се ОТПУСНАЛИ и си пускат това което им иска душицата чалгарска. Чалгата е състояние на духа у нас не просто някакъв вид ''музика''.
Antares написа:Аре, нещо наистина поносимо :]
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
PiCoZzZeN написа:ДОЛУ ЧАЛГАТА !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: freshdevil и 15 госта