, колелото си
.axelmax написа:Една тема за хората,които им е писнало от чалга стила,които вече е еталон на младото поколение.
Липсата на толерантност и непредизвиканата агресия,често ме кара да се ядосвам и то доста време след дадена ситуация.Няма значение дали съм замесен в нея.Нещата не отиват на добре и хората като цяло са доста изнервени.
despite написа:Също така чалгарите които познавам в общия случай са много по-толерантни към другите стилове музика и са в състояние да слушат почти всичко без ругаят тоя и оня, така че не можах да разбера този довод.
Korpiklaani - VodkaDTD написа:И аз не подкрепям чалгата, тва което виждате до поста е от чиста ЕБАВКА. Иначе си е така, интелигентен чалгар не съм виждал.Но като човек иска да поизпростее и да разпусне особено на маса, съгласете се, че не върви да пусне друго.
DTD написа:И аз не подкрепям чалгата, тва което виждате до поста е от чиста ЕБАВКА. Иначе си е така, интелигентен чалгар не съм виждал.Но като човек иска да поизпростее и да разпусне особено на маса, съгласете се, че не върви да пусне друго.
DTD написа: Иначе си е така, интелигентен чалгар не съм виждал.

taurus13 написа: Виновни така или иначе са лидерите на едно общество
PRobably написа:Съжалявам,че го казвам на човек с поне 5 години по-голям от мен,но изказването ти е най-малкото смешно...Каква държавна статегия бе човек,за забранят чалгата,защото не се харесва на някой ли ?Погледни лейди ГАГА или другите лайняни поп изпълнители,заслушай се в песните им да видиш те какво пеят...къде къде по-зле са от нашите чалгарки,но ги слуша цял свят.Незнам защо гледате на чалгарите като на най-долните хора в обществото,сещам се за доста по-долни от тях,но няма да говорим за това сега.С едно съм съгласен,че чалгата влияе до някаква степен на държанието на ''новите поколения'',но същото може да се каже и за другите стилове музика.Чалга по-скоро се слуша не защото се харесва и се предпочита пред другите стилове,а защото е ''готино''.Не съм чалгар,слушам чалга,но винаги има някаква причина.
Това да седна и да си пусна Андреа или някоя друга цицореста мадама не се случва често.Такаче не ги говоря тези неща,просто защото искам да защитя другарите чалгари,а защото ми писна от глупави теми като тази и от тъпите изказвания на тоя и на оня!Не мислите ли,че преигравате вече?! @Azze теб съм те виждал в поне 3 теми да се оплакваш колко са зле тия чалгари и как така си позволяват да харесват нещо различно от това,което ти харесваш...
Не искам да се заяждам с никой,но не разбирам какво ще постигнете с тези теми и с набита идея в главата,че всеки който слуша чалга е долна отрепка...Нито ние ще спрем да я слушаме,нито вие ще спрете да ни плюете и да ни обеснявате колко е грешно това,без да се замисляте,че можеби грешката е във вас.
Едит: Сега като прочетох поста на @despite не знам защо се мъчих да обяснявам след като той го е казал перфектно.despite написа:Също така чалгарите които познавам в общия случай са много по-толерантни към другите стилове музика и са в състояние да слушат почти всичко без ругаят тоя и оня, така че не можах да разбера този довод.
airborneone написа:taurus13 написа:...
LIL написа:DTD написа:И аз не подкрепям чалгата, тва което виждате до поста е от чиста ЕБАВКА. Иначе си е така, интелигентен чалгар не съм виждал.Но като човек иска да поизпростее и да разпусне особено на маса, съгласете се, че не върви да пусне друго.
Извинявай ма не съм съгласен, това в червеното като го чуя иии....Ако още не си го осъзнал ти си си ЧИСТ чалгар. Като съседчето ми отгоре и не малка част от младото поколение, започват купоните си с най модните за момента парчета минават през Deep Purple примерно:idea: и неизменно завършват с чалга. Значи първо слушат нещо, което не им харесва ма понеже е модно и нещо да не ги вземат за задръстени, минават през фаза ''не знам къде съм'' и слушат нещо което изобщо не разбират и накрая излиза истинската им същност щото са се ОТПУСНАЛИ и си пускат това което им иска душицата чалгарска. Чалгата е състояние на духа у нас не просто някакъв вид ''музика''.
Аз чалга не слушам, случва се да се съберем и да след солидно количество алкохол да пуснем чалга, но това не значи че всички там са чалгари. Не съм минавал през 21432423423 вида музика, че да опра до чалгата, видиш ли нехаресал нищо от другата музика, това ти изказване беше просто смешно, никога не бих слушал нещо, просто защото е модерно, ако ти си го правил, това нищо не значи. Antares написа:Аре, нещо наистина поносимо :]
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()

PiCoZzZeN написа:ДОЛУ ЧАЛГАТА !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта