Алатави истории :D

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Алатави истории :D

Мнениеот icko0 » Нед Май 29, 2011 10:21 pm

В тази тема пишете глупости подобни на тази която ще видите по долу .. Аз лично някъде по средата много взех да се плаша :X Кажете и вие някоя подобна история :)

28 май 2011 година си беше един най обикновен ден за мен. Както всеки съботен ден след работа ходим с моята компания се виждаме
Порядъчно почерпен се прибрах у дома. Тя беше там. На леглото ми. Явно беше заспала дълбоко защото не ме беше чула да влизам. Направо ми причерня пред очите. Вярно е, че бях почерпен но при вида и на моето легло опиянението веднага беше заместено с неописуема омраза. Ще си кажеш какво пък толкоз. Чакайте да продължа и ще разберете. Едвам се сдържах да не избухна. Тихичко на пръсти излязох в коридора. Зад вратата държа една бейзболна бата взех я и се върнах обратно в спалнята. Тя все така си лежеше кротко. Приближих се на максимално удобно разстояние и с всичката си сила стоварих бухалката право върху главата и. Втори път не се наложи да удрям. Бях я размазал върху възглавницата ми.
Постепенно гневът ми се уталожи и се замени с някакво потресаващо успокоение.
Взех възглавницата махнах калъфката и я хвърлих за пране. Надявах се гадната муха да се изпере добре в пералнята
icko0

Рейтинг: 1200

Re: Алатави истории :D

Мнениеот spruld0g » Нед Май 29, 2011 11:00 pm

icko0 написа:В тази тема пишете глупости подобни на тази която ще видите по долу .. Аз лично някъде по средата много взех да се плаша :X Кажете и вие някоя подобна история :)

28 май 2011 година си беше един най обикновен ден за мен. Както всеки съботен ден след работа ходим с моята компания се виждаме
Порядъчно почерпен се прибрах у дома. Тя беше там. На леглото ми. Явно беше заспала дълбоко защото не ме беше чула да влизам. Направо ми причерня пред очите. Вярно е, че бях почерпен но при вида и на моето легло опиянението веднага беше заместено с неописуема омраза. Ще си кажеш какво пък толкоз. Чакайте да продължа и ще разберете. Едвам се сдържах да не избухна. Тихичко на пръсти излязох в коридора. Зад вратата държа една бейзболна бата взех я и се върнах обратно в спалнята. Тя все така си лежеше кротко. Приближих се на максимално удобно разстояние и с всичката си сила стоварих бухалката право върху главата и. Втори път не се наложи да удрям. Бях я размазал върху възглавницата ми.
Постепенно гневът ми се уталожи и се замени с някакво потресаващо успокоение.
Взех възглавницата махнах калъфката и я хвърлих за пране. Надявах се гадната муха да се изпере добре в пералнята

ХАХАХАХАХАХАХ Maaan представям си го :rofl:
Изображение
Изображение
Аватар
spruld0g

Рейтинг: 1166

Мнениеот icko0 » Нед Май 29, 2011 11:12 pm

:)
icko0

Мнениеот azze » Пон Май 30, 2011 10:44 am

"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
Аватар
azze

Рейтинг: 1731

Мнениеот icko0 » Пон Май 30, 2011 8:50 pm

Мм не я бях видял ако трябва да се изтрие тая тема :)
icko0

Мнениеот PtD » Вто Май 31, 2011 7:44 am

Айде да не пълните темата за вицовете с *тази* простотия, моля? То не е ясно и колко ще изкара в този си вид...
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Рейтинг: 2000

Назад към Бла - Бла