Има ли слънчеви очила, които...

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот THEZOGGO » Пет Май 16, 2008 10:36 pm

lanzz написа:@novice: ако си в софия, има магазин на polaroid на партриарха, от попа към ндк.

:agree:
На 10м преди горе посочения магазин има един друг в който също се продавт Полароид очила. :)
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот novice » Вто Май 27, 2008 4:57 pm

И като стана дума, да ви питам, какво мислите за модели, като този => http://www.eshop-gorgona.com/catalog/pr ... ts_id=1731
Заслужават ли си тези промнящи затъмнеността си плаки или са прекалено светли в много слънчев ден и твърде тъмни при слънце през облаци?!
Аватар
novice

Рейтинг: 1960

Мнениеот rarekin » Вто Юни 17, 2008 8:40 pm

Up :)

Наскоро попаднах на тази статия, в която се споменава материала SR-91. Компанията, използваща въпросния материал се нарича KAENON и, както изглежда, се явява директен конкурент на Oakley по отношение на качеството на плаките на очилата им. Искам да попитам дали някой тук е запознат с продуктите на компанията? По-специално се интересувам от модела Kaenon Core, който ми се струва много подходящ за колоездене, тъй като (поне на първо четене) предлагат всичко необходимо за гарантиране на положителни емоции по време на употреба. MMMM. A! ДА! Изглежда, че, тази малка (засега) калифорнийска компания, не се страхува да се хвърли в дълбоката вода - частично открехва завесата над технологичната си зрялост, като демонстрира резултатите, които нейните продукти са показали при тестове в COLTS Laboratories. Ето и една друга статия, която може да бъде от интерес, макар че не е по същество относно употребата на продуктите на тази компания в областта, която лично на мен ми е интересна. Та така. Ако някой има повече информация относно Kaenon и продуктите - мисля , че ще е от голям интерес за всички. :) :agree:
Планинското колоездене може да бъде опасен спорт! Винаги карайте с каска! Никоя екипировка не може да гарантира колоездача срещу падане и тежко нараняване!
rarekin

Рейтинг: 2000

Мнениеот TOYAGA » Вто Юни 17, 2008 10:01 pm

rarekin написа:...както изглежда, се явява директен конкурент на Oakley...

Совите не са това, което са...
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Предишна

Назад към Други