Up
Наскоро попаднах на
тази статия, в която се споменава материала
SR-91. Компанията, използваща въпросния материал се нарича
KAENON и, както изглежда, се явява директен конкурент на Oakley по отношение на качеството на плаките на очилата им. Искам да попитам дали някой тук е запознат с продуктите на компанията? По-специално се интересувам от модела
Kaenon Core, който ми се струва много подходящ за колоездене, тъй като (поне на първо четене) предлагат всичко необходимо за гарантиране на положителни емоции по време на употреба. MMMM. A! ДА! Изглежда, че, тази малка (засега) калифорнийска компания, не се страхува да се хвърли в дълбоката вода - частично открехва завесата над технологичната си зрялост, като демонстрира резултатите, които нейните продукти са показали при тестове в
COLTS Laboratories. Ето и една друга
статия, която може да бъде от интерес, макар че не е по същество относно употребата на продуктите на тази компания в областта, която лично на мен ми е интересна. Та така. Ако някой има повече информация относно Kaenon и продуктите - мисля , че ще е от голям интерес за всички.

Планинското колоездене може да бъде опасен спорт! Винаги карайте с каска! Никоя екипировка не може да гарантира колоездача срещу падане и тежко нараняване!