Други
За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.
Antares написа:Tъжно...
shepo написа:лошото е че тези по диви места постепенно изчезват
Наскоро говорих с последния жител на едно такова село в Родопите.Много тъжно, но реалност...did написа:обезлюдяващите се села
flatko написа:Идеята ми беше да подхвърля темата и тук, защото не се знае от къде ще изскочи някой зъл гений, който да има достатъчно дълбоко разбиране за обществото ни, пък и за ония гадове, дето съсипват природата ни, че да вкара адската оферта за това как да се борим с вредителите... с други думи не разчитам на всички да скокнат и да бъдат полезни на природата ни. Един да е, ако има точната идея за решение - това ще е достатъчноПък според мен дори е достатъчно да се насажда тая мисъл за уважаването на природата в по-младите байкърчета, които още не са се изградили като личност, за да имат едно по-читава преценка за нещата, когато поотраснат
did написа:flatko написа:Идеята ми беше да подхвърля темата и тук, защото не се знае от къде ще изскочи някой зъл гений, който да има достатъчно дълбоко разбиране за обществото ни, пък и за ония гадове, дето съсипват природата ни, че да вкара адската оферта за това как да се борим с вредителите... с други думи не разчитам на всички да скокнат и да бъдат полезни на природата ни. Един да е, ако има точната идея за решение - това ще е достатъчноПък според мен дори е достатъчно да се насажда тая мисъл за уважаването на природата в по-младите байкърчета, които още не са се изградили като личност, за да имат едно по-читава преценка за нещата, когато поотраснат
е тва е наистина зряло отношение.
bikerider написа:...
Antares написа:Убий депесар - спаси гора ;]
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта