Harry Potter and the Deathly Hallows

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот jivkonik » Пон Юли 23, 2007 12:26 pm

Alien написа:8,3 продадени милиона копия за 24 часа. :) 96 книги в секунда. :bowdown:

Ами поредната мания... в днешно време хората обичат да се отдават на такива маниии..... добре дошло за тези, които обечат да ги продават! :D
Аватар
jivkonik

Рейтинг: 2000

Мнениеот Yavkata » Пон Юли 23, 2007 1:01 pm

Глава 3 :The Dursleys Departing
:bigeyes: А стига бе ! Това ме застреля! :bigeyes:
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Мнениеот Yavkata » Пон Юли 23, 2007 1:10 pm

jivkonik написа:
Alien написа:8,3 продадени милиона копия за 24 часа. :) 96 книги в секунда. :bowdown:

Ами поредната мания... в днешно време хората обичат да се отдават на такива маниии..... добре дошло за тези, които обечат да ги продават! :D

" Хляб и зрелища" , това е нещо което хората обичат открай време. Милярди долари ( еура и тугрици също) по света се харчат за безсмислени зрелища. Това спорт, това космически полети, кино , тв.
Ако тези средства отиваха за медицина , изхранване на населението, (регулация на прираста?) екологични разработки....Щяхме да живеем в еднин много по - хубав свят ( и много по - скучен ;) ).
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Мнениеот LOWRIDER » Пон Юли 23, 2007 7:16 pm

http://zamunda.net/details.php?id=94528

заповядайте :)
най добре да си я земете като излезе на БГ
Аватар
LOWRIDER

Рейтинг: 1769

Мнениеот kidd » Вто Юли 24, 2007 9:44 pm

И аз я взех :^: Още съм на първа глава.Изглежда и тази ще е не по-малко интересна.

:bowdown: :) :agree:
Аватар
kidd

Рейтинг: 1240

Мнениеот Alien » Сря Юли 25, 2007 12:02 am

Аз пък ще я взема утре, ама днес почнах първата едва и има време до седмата. :) Може би след седмица-две ще я почна. :) Кент уейт, още първата ми е супер интересна, направо е лудница. :) Баси яката книга.
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Nymphetamine » Сря Юли 25, 2007 12:10 am

:crazy: :crazy:
Аватар
Nymphetamine

Рейтинг: 1999

Мнениеот MpaBka ABuaTop » Сря Юли 25, 2007 12:30 am

Nymphetamine написа::crazy: :crazy:

Какво намекваш? Че той и още 100 000 000 хора по света са луди ?
"...Soul is shit! I sold my Soul for Rock'n Roll, Beach!"
Аватар
MpaBka ABuaTop

Рейтинг: 1677

Мнениеот Nymphetamine » Сря Юли 25, 2007 12:40 am

Не, не ви разбирам вкуса за фентъзи... ;) Дори книгите на Тери Пратчет ги намирам за по-добри, увлекателни и с по-голям смисъл на съдържаниято то Хари Потър... Просто въпрос на вкус, но в случая давам да се разбере, че аз не мога да го разбера. Предпочитам по-сериозни книги.
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот Yavkata » Сря Юли 25, 2007 7:32 am

Nymphetamine написа: в случая давам да се разбере, че аз не мога да го разбера.

Значи ли това , че трябва да ти бъде обяснено б а а а в н о о , и с по - прости думи ? ;) Моля да не ни спамиш темата :rofl:
Почна да става доста драматично и вече не мога да чета само по една глава на ден както бях решил :V:
:offtopic:Гледах Петия филм, и честно казано се разочаровах. Слаба сценография, отклоняване във важни моменти от духа на книгата. Много добър подбор на 80 % от актьорите, и както винаги един безобразно слаб , бездарен , и безизразен Хари Потър :(!: :offtopic:
Аватар
Yavkata

Мнениеот Nymphetamine » Сря Юли 25, 2007 8:27 am

Yavkata написа: Значи ли това , че трябва да ти бъде обяснено б а а а в н о о , и с по - прости думи ? ;) Моля да не ни спамиш темата :rofl:

Хахаха, добре! :) :rofl: :rofl: :rofl:
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот Alien » Сря Юли 25, 2007 10:12 pm

ВЗЕХ ЯЯЯЯ. :) Ама съм едва на втората, така че ще почакам. :(

СПОЙЛЕРИ: (ама не много големи, щото това беше ясно)
Дочух, че накрая имало БЕСЕН хепи енд, Потър не умирал, а Волдемор да. Роулинг и Хари Потър ми слязоха от пиедестала, на който бяха. Имаше потенциал да стане един от шедьоврите, ЕВЪР, но тя го осра. Да го духа. :(!:
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот MpaBka ABuaTop » Сря Юли 25, 2007 10:41 pm

Alien написа: Потър не умирал, а Волдемор да.

Дееба сапунката дееба :rofl:
Аватар
MpaBka ABuaTop

Мнениеот Krismars » Сря Юли 25, 2007 11:28 pm

@Извънземния: то си беше ясно още от началото че Хари няма да пукне. Иначе ако беше станало обратното, щеше да излезе доста добра поредица :bowdown:
Аватар
Krismars

Мнениеот Alien » Пон Авг 20, 2007 10:57 pm

ОГРОМНИ СПОЙЛЕРИ:

'Severus ...'
The sound frightened Harry beyond anything he had experienced all evening. For the first time, Dumbledore was pleading.

...

'Severus ... please ...'
'Avada Kedavra!'

Harry Potter and the Half-Blood Prince определено е една от най-брилянтните книги, които съм чел, въпреки всичките й мънички недостатъци.

-----------

And he spat in her face.
Harry pulled the Cloack off himself, raised his wand and said, 'You shouldn't have done that.'
As Amycus spun round, Harry shouted, 'Crucio!'

Harry Potter and the Deathly Hallows определено е една от най-брилянтните книги, които съм чел. НЕ може да не крещиш от кеф, когато прочетеш горното. Викам "БРУТАААЛНО" и искам да знам какво става нататък. Бахти, не може да е толкова гениално... не мога да спра да чета.

-----------

... He was possessed of that cold, cruel sense of purpose that preceded murder.

Това изречение, предшествано от целия параграф, от цялата конкретна ситуация, от цялата глава, от цялата книга, от цялата ПОРЕДИЦА досега... носи едно нечовешко чувство. Кривата иронична усмивка по лицето ми, настръхналата кожа от блаженство, което рядко се усеща, затихналото дишане, думкащото сърце в ушите... Дано и вие да можете да го изпитате.

Книгата е феноменална. До 564та страница. Там тя трябваше да свърши. Хари Потър умря, моята теза, че той е Хоркрукс, се оказа 100% вярна, тезата ми, че той трябва да умре, за да може и Волдемор да го убият, също. Но не. Роулинг е направила това, което всички са очаквали от нея. Не бих казал, че краят е тъп. Всъщност не знам какво да кажа... нещо грандиозно се оформи и завърши пред мен, така че аз съм твърде зашеметен, за да мога да разсъждавам трезво. Затова ще си запазя мнението за края.

КРАЙ НА СПОЙЛЕРИТЕ

Harry Potter е най-брилянтната поредица, която съм чел. Книгите са невероятни и са задължителни за всекиго. Потапям се в света на Роулинг така, както много, много малко игри могат да направят и както никоя книга не е. Не веднъж и два пъти са ми трябвали 5-10 секунди да осъзная къде съм, какво става и в кой свят всъщност съм, когато телефонът ми или на вратата се звънне, а аз съм се бил вкопчил в книгата. Брилятна. Поклон пред Роулинг, поднасяйки й моите безкрайни благодарности за десетките часове, които съм прекарал с този диамант на литературата.
Последна промяна Alien на Пон Авг 20, 2007 11:22 pm, променена общо 1 път
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот TOYAGA » Пон Авг 20, 2007 11:01 pm

Блажени низшите духом... Амин!
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот LOWRIDER » Пон Авг 20, 2007 11:54 pm

[quote="Alien"][color=red][size=18]

Harry Potter е най-брилянтната поредица, която съм чел. Книгите са невероятни и са задължителни за всекиго. Потапям се в света на Роулинг така, както много, много малко игри могат да направят и както никоя книга не е. Не веднъж и два пъти са ми трябвали 5-10 секунди да осъзная къде съм, какво става и в кой свят всъщност съм, когато телефонът ми или на вратата се звънне, а аз съм се бил вкопчил в книгата. Брилятна. Поклон пред Роулинг, поднасяйки й моите безкрайни благодарности за десетките часове, които съм прекарал с този диамант на литературата.[/quote]

и аз съм тъй. като почна да чета направо се отделям от тоя настоящия свят и се потапям в този на роулинг. понякога не мога да се спра да я чета по цяла нощ че и през деня кат се фана
Аватар
LOWRIDER

Мнениеот chill » Вто Авг 21, 2007 4:43 pm

Застреляйте го, да не се мъчи ...
Pain is weakness leaving the body.
Аватар
chill

Рейтинг: 1675

Мнениеот screamBoy » Вто Авг 21, 2007 10:59 pm

не ! така е по-забавен ^_"
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот Editor » Вто Авг 21, 2007 11:07 pm

LOWRIDER написа:
Alien написа:[color=red][size=18]

Harry Potter е най-брилянтната поредица, която съм чел. Книгите са невероятни и са задължителни за всекиго. Потапям се в света на Роулинг така, както много, много малко игри могат да направят и както никоя книга не е. Не веднъж и два пъти са ми трябвали 5-10 секунди да осъзная къде съм, какво става и в кой свят всъщност съм, когато телефонът ми или на вратата се звънне, а аз съм се бил вкопчил в книгата. Брилятна. Поклон пред Роулинг, поднасяйки й моите безкрайни благодарности за десетките часове, които съм прекарал с този диамант на литературата.

и аз съм тъй. като почна да чета направо се отделям от тоя настоящия свят и се потапям в този на роулинг. понякога не мога да се спра да я чета по цяла нощ че и през деня кат се фана

Това е най - брилянтния пост ,който съм чел :rofl: :rofl: :rofl:
This is our fight for freedom,this is our way of saying,this is our day.
http://www.facebook.com/PavelStefanovEditor My Page
Аватар
Editor

Рейтинг: 1998

Мнениеот JoK3rA » Сря Авг 22, 2007 1:58 am

Не са еб***й с Тедо :rofl: :rofl:
Аватар
JoK3rA

Рейтинг: 1447

Мнениеот MpaBka ABuaTop » Сря Авг 22, 2007 8:28 am

Не мога да разбера като не ви кефи книгата, защо продължавате да пишете глупости в темата!
Аватар
MpaBka ABuaTop

Мнениеот Editor » Сря Авг 22, 2007 8:31 am

MpaBka ABuaTop написа:Не мога да разбера като не ви кефи книгата, защо продължавате да пишете глупости в темата!

Защото неможем да пишем глупости в книгата :dunno: :popcorn: :rofl:
Аватар
Editor

Мнениеот MpaBka ABuaTop » Сря Авг 22, 2007 8:56 am

:clap:
Аватар
MpaBka ABuaTop

Мнениеот Editor » Сря Авг 22, 2007 9:38 am

А Мъро май е най-големия фен :bowdown: :rofl:
Аватар
Editor

Мнениеот LOWRIDER » Сря Авг 22, 2007 9:47 am

[quote="Editor"][quote="LOWRIDER"][quote="Alien"][color=red][size=18]

Harry Potter е най-брилянтната поредица, която съм чел. Книгите са невероятни и са задължителни за всекиго. Потапям се в света на Роулинг така, както много, много малко игри могат да направят и както никоя книга не е. Не веднъж и два пъти са ми трябвали 5-10 секунди да осъзная къде съм, какво става и в кой свят всъщност съм, когато телефонът ми или на вратата се звънне, а аз съм се бил вкопчил в книгата. Брилятна. Поклон пред Роулинг, поднасяйки й моите безкрайни благодарности за десетките часове, които съм прекарал с този диамант на литературата.[/quote]

и аз съм тъй. като почна да чета направо се отделям от тоя настоящия свят и се потапям в този на роулинг. понякога не мога да се спра да я чета по цяла нощ че и през деня кат се фана[/quote]

Това е най - брилянтния пост ,който съм чел :rofl: :rofl: :rofl:[/quote]
ae да еба не съм видел че не сме в бла бла и са впуснах да пиша простотии :rofl:
Аватар
LOWRIDER

Мнениеот kidd » Чет Сеп 27, 2007 5:11 pm

Ммм най-добрата книга от поредицата досега, според мен. :) :agree: Може би защото всичко се изяснява. Много добре написана, вълнуваща от първата до последната страница-веднъж да я започнеш, не може да спреш, иска ти се да занеш какво става по-нататък, да я прочетеш на един дъх.
Поздравления за тези, които "have stuck with Harry till the very end" :beer:
Хареса ми много, нечовешка-отива в любими :D :bowdown: (както се казва в един друг форум :magnify: )
Видяхте ли сега какво се оказа-Снейп бил от държавна сигурност и неговото досие илезе :rofl: ;)
Извод: не си правете изводи :D
Аватар
kidd

Рейтинг: 1240

Мнениеот kikon » Нед Яну 25, 2009 8:44 pm

Не мога да повярвам какво прочетох току що! Masterpiece! Гениално измислено!

Мисля, че ще прочета отново King's Cross, изключително важна част от цялата книга. Както и Prince's Tale, направо ме Stupefy-на! И The Forest Again, много... истински моменти.

Невероятна, просто, неверотна книга.
Flow like water down the hill.

http://keekie.me/
Аватар
kikon

Мнениеот Quasar » Нед Яну 25, 2009 10:53 pm

Ае каквото и да си говорим Роулинг бая го нареди...хем рода с червенокосите хем забил Джинито ма тя му го върнала...народила 60 чавета да му тровят душата...това е по голямо наказание от това да умреш от няква си клечка (което и при нас е възможно...ако нямаш каска а клечката се намери между спиците на предната капла :D)
Аватар
Quasar

Рейтинг: 1305

Предишна

Назад към Други