Alien написа:8,3 продадени милиона копия за 24 часа.96 книги в секунда.
Ами поредната мания... в днешно време хората обичат да се отдават на такива маниии..... добре дошло за тези, които обечат да ги продават!

jivkonik написа:Alien написа:8,3 продадени милиона копия за 24 часа.96 книги в секунда.
Ами поредната мания... в днешно време хората обичат да се отдават на такива маниии..... добре дошло за тези, които обечат да ги продават!
Nymphetamine написа::crazy:
Nymphetamine написа: в случая давам да се разбере, че аз не мога да го разбера.
Yavkata написа: Значи ли това , че трябва да ти бъде обяснено б а а а в н о о , и с по - прости думи ?Моля да не ни спамиш темата
![]()
Alien написа: Потър не умирал, а Волдемор да.
LOWRIDER написа:Alien написа:[color=red][size=18]
Harry Potter е най-брилянтната поредица, която съм чел. Книгите са невероятни и са задължителни за всекиго. Потапям се в света на Роулинг така, както много, много малко игри могат да направят и както никоя книга не е. Не веднъж и два пъти са ми трябвали 5-10 секунди да осъзная къде съм, какво става и в кой свят всъщност съм, когато телефонът ми или на вратата се звънне, а аз съм се бил вкопчил в книгата. Брилятна. Поклон пред Роулинг, поднасяйки й моите безкрайни благодарности за десетките часове, които съм прекарал с този диамант на литературата.
и аз съм тъй. като почна да чета направо се отделям от тоя настоящия свят и се потапям в този на роулинг. понякога не мога да се спра да я чета по цяла нощ че и през деня кат се фана
MpaBka ABuaTop написа:Не мога да разбера като не ви кефи книгата, защо продължавате да пишете глупости в темата!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта