11:00:01] wiz says: imash li poznat w NAP
[11:00:05] PtD says: да :)
[11:00:07] wiz says: 4e na tia tapanari oshte ne im raboti sait-a
[11:00:11] wiz says: i nema ot kade da wzema smetkite
[11:00:15] wiz says: po koito triabwa da preweda parite!
[11:00:37] PtD says: ***************************
[11:00:51] wiz says: emi te mai za po teritorialni delenenia na NAP
[11:00:54] wiz says: za moiata obshtina -
[11:00:56] PtD says: м/д той каза да питам по телефона, колчем имам въпроси
[11:00:57] wiz says: studentksa
[11:01:12] wiz says: a telefona im ot kade da go izsera ?
[11:01:13] wiz says: :)
....
[15:05:56] wiz says: dai telefon na nap ?
[15:06:47] PtD says: 0700 18 700
[b][15:06:59] wiz says: 2.40 на минута :)[/b]
[15:07:10] PtD says: ??
[15:07:53] PtD says: (от кеша в Google)
Студентска - офис, район Студентски
Код: 1700
Телефон: 9609212; 9609201
Виж картата:
[15:08:02] wiz says: aha mersi
[15:12:25] wiz says: ebi mu maikata
[15:12:26] wiz says: :(
[15:12:32] PtD says: кво
[15:12:57] wiz says: http://209.85.129.132/search?q=cache:fez6ExrYfV0J:www.nap.bg/files/file_download.document%3Fp_doc_id%3D2395+Списък+на+банковите+сметки+на+НАП+валиден+от+01.01.2010+г.&cd=1&hl=en&ct=clnk
[15:13:04] wiz says: i pak ne moga da razbera na koi bankowi smetki
[15:13:06] wiz says: mamicata mu
[15:13:27] PtD says: що не питаш *******?
[15:13:39] PtD says: и аз съм в *******, та трябва да знае
[15:17:57] wiz says: на тия тъпаци
[15:17:59] wiz says: не им работи
[15:18:00] wiz says: нио
NovemberCharlie написа:Я пак?
NovemberCharlie написа:...и как ще отърсиш от шока жената, дето цял ден виси на гишето да слуша безкрайните мрънканици и недоволства на данъкоплатците, дето всякакви бацилоносители й кихат и й кашлят в лицето, а тя трабва да се държи любезно с тях ден след ден? Или ще кажеш, че на нея за това й плащат? Да така е. Плащат й едни кирливи 500 лева, дето можеше и да са повече, но за целта трябва да вдигнем данъците, от което ще се извие такъв вой, че свят ще ти се завие.Ще питаш защо стои там ли? Ами защото все някой трябва да го прави. Ако не е тя, ще съм аз или ти.
NovemberCharlie написа:Я пак?
NovemberCharlie написа:Смърт и данъци - и двете са неизбежни, макар, че за смъртта не е сигурно.
рс написа:NC, дали ако Мургина не беше разпиляла няколко десетки милиона готови пари
рс написа:И аз съм от тях. Но не съм съгласен с теб, че видиш ли, цял народ ти е длъжен, и нямам право да критикувам, защото не съм си плащал данъците.
рс написа:Лично аз съм си платил всичко, като поради грешки на твои подчинени или колеги съм дал като физическо лице хиляди левове повече.
рс написа:Много ми е длъжен всеки един държавен служител във вмирисаната ни държава.
axelmax написа:Имам едно питане.
От около година и половина не работя,но здравните осигуровки се плащат редовно.Искам да разбера ,кой ги плаща .От извлечението на фирмата за пенсиоонно осигуряване имам пин и осигурителен номер.Пробвах доста пъти да влезна в noi.bg ,но не става.Трябва ,ли да подам молба за да ми предоставят още накакъв номер?
рс написа:NC, дали ако Мургина не беше разпиляла няколко десетки милиона готови пари, нямаше да се намерят малко средства? Дали във Варна странната много скъпа сграда на Здравна каса не изпари едни поне два-три милиона?
рс написа:Новембърчарли очевидно работи в НАП и очевидно защитава тази институция. Сигурно е, че не е чистачката, тъй че е абсурдно да пише "всичко работи". Работи ама дръжки.
Мургина е име на началник на публична институция, касаеща всеки с доходи (и не само) в Бг. С действията си е обезмислила някои от приказките на Новембър - примерно липсата на средства за реформи. Просто му припомних, бикеридер.
Мога да ти отговоря подобаващо аргументирано и на другите ти безмислици. Незнам интернет терминът, но писането ти на безмислени по въпроса на темата думи си има квалификация - не е ли трол или флейм? Аз му казвам на български - безмислено дразнене на хората и пълнене на нета с плява.
Достатъчно плява написах заради Бикеридер.
По темата - ще е интересно да ни светне някой осведомен защо изведнъж потрябваха декларациите.
Конкретен пример, че на НАП бакиите не работят - прочети какво пише Мики Маус. Като се опиташ да си провериш статуса за осигуровките, браузърът те предупреждава за неизвестен сертификат и иска да потвърдиш изключение. Така ли се предполага да постъпи леля ми на над 50 г, или който и да е компютърен НЕспециалист и потребител на осигурителната ни система? Ами ако не знае английски или термините?
Добре беше да си говорим във въздуха, нали... ама като ти покажат оцапаното дупе не е лесно. Да не казвам, че това е каквото се вижда отвън, само миризмата. Другото е по-сериозно и не е за споделяне къде да е. За последното съжалявам - много бих искал да понапиша още![]()
Платил съм си данъците и искам нещо насреща. Сравнявам с други държави, въобще няма такива проблеми като тук - дай пари да ги крадем! Имам удоволствието да плащам и в чужбина (удоволствие в букв смисъл)
bikerider написа:Какво искаш да ти кажа? Казах си мнението, че ако не се отказва достъп и не се дискриминира на основа неплатени данъци, държавата лесно ще остане без пари. Мисля, че това е очеизвадно. Според теб са безсмислици. Попитах защо конкретно мислиш така, но явно само търках клавиатурата.
рс написа:Така е много по-ясно казано.
рс написа:Същите бедни хора са докарани до тази бедност от условията, осигурени от споменатата държава.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта