Тъй като в съвсем близко бъдеще ме очаква закупуване на музика и телевизор за хола ни, искам да се допитам за малко помощ, тъй като се оказа тегловно да избирам!
Телевизорът - трябва да е 37", защото това е размера който може да се събере на определеното място. По голям телевизор има опасност от бутане, а за по-малък не мисля че има смисъл. Разстоянието на гледане ще е 3 Метра.
Единствената екстра която не ме грабва като цяло е да е 3Д, оттам нататък DLNA,USB, Aux output (Вече взехме един телевизор без такова нещо и за това казвам че е задължително! ), DVB-C/T , всички екстри . Не робувам на марки, и тук се надявам някой да спомене ако има някоя марка от която да седя далеч. Samsung, sharp, Toshiba, Phillips, LG, нещо от този калибър, Neo, telefunkel или подобни - не ме блазнят много. Та - нещо от което трябва да седя далеч, да внимавам, да имам предвид ?
Ако телевизора е лесен за избор като цяло - то озвучението вече е нещо за което ще имам нужда от помощ.
Като цяло искам или Стерео система , или стерео плюс буфер. Искам да е нещо качествено, което да може да се свърже с телевизора, плейстейшън, и ако се вземе отделен усилвател и плеър. Един казва стерео мониторни колони като например тези , Друг ме съветва да намеря някой който може да ми сглоби лампов усилвател, и да взема отделно колони. Въобще много идеи, но не знам кое е най-доброто и за хол, в който ще се слуша музика и ще се гледат филми . Тук всеки съвет ще ми е ценен, дори и да е да ме насочите някъде, където ще ми помогнат , а не "вземи си това щото е мноо пари и ш'ти върши раута" .
Максималния бюджет ми е около 2500-3000, като колкото по-малко , толкова по-добре (:
Благодаря ви предварително, ако помогнете достатъчно в последствие може да ви поканя на греяно вино и да гледаме байк филми през зимата

Best wishes, papi007