wizard_m написа:Бюджета ми е до 400 лева. Харесал съм си Sony Xperia sola Обаче ми казаха, че батерията на смартфоните при пуснат GPS се изтощавала за 3 часа. Това вярно ли е? Ако някой има такъв телефон или друг до 400 лева нека сподели. И ми препоръчаха някоя от старите нокии с симбиен. Мисля да ползвам http://www.sports-tracker.com/ за маршрути.
Antares написа:Само ще ти дам пример - половинката ми си взе Xperia T. И докато разцъквахме менютата и опциите, правехме различни настройки - за петнайсетина минути разглеждане батерията се прости с 20-на процента заряд.
edinmilion написа:Всички как говорите за тези телефони, кой за настъпване, кой за прегазване - кой от кой по добър на бой![]()
e52 не я намесвай заедно с останалите смартфониtodor_todorov написа:мойта вярна Е52 изкарва, че и за още пита.
Е, така е. Т'ва си е с оригиналния ROM и с всичките лайна на SonyPtD написа:Зависи от адски много неща
Antares написа:Т'ва си е с оригиналния ROM и с всичките лайна на Sony
pascoff написа:Айде стига с тия обобщения и митове. С риск да прозвуча като "моето е най-добро" ще спомена за последните 2 телефона, които използвах - Nokia E52 и E72. В момента съм с втория, но за тези цели са почти еднакви. Батерията ми обикновено държи минимум 1 седмица, което включва малко говорене (да речем по 5-10 мин. на ден) и по час-два слушане на музика. Изключил съм ненужните неща като bluetooth, 3G, wifi и тн. Не съм тествал колко време ще издържи при запис на трак но съм убеден, че при пълна батерия ще записва поне 12 часа, което е достатъчно според мен. Ползвал съм многократно sports tracker, но за не-повече от 2 часа на ден. С 2 думи, тези модели на нокиа са може би най-издръжливите от към батерия. Цената на по-скъпия не надвишава много 400лв, ако е на старо може и за по-малко. Препоръчвам ти Е72, защото е с по-голям екран, но ако не искаш пълна клавиатура си вземи Е52 (като функции са почти еднакви).
xcII написа:абе тази тема за GSM апсрати ли беше или за батерии за GSM апарати..![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта