Да се молим за Shady™ !

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Да се молим за Shady™ !

Мнениеот Pupinator » Нед Яну 29, 2006 7:44 pm

Днес, при опит да направи стеър геп, нашия съфорумец и приятел - Shady™ падна и си удари главата много лошо. Той НЕ носеше каска. В момента той се намира в Пирогов. Надявам се скоро да имаме повече информация. Пожелайте му бързо оздравяване и да няма никакви лоши последствия.

Pupinator OUT.
http://www.championsfactory.bg

With all the money in the world you can't buy my respect :nono: :nono: :nono: :nono: !!!
Аватар
Pupinator

Рейтинг: 1818

Мнениеот mih » Нед Яну 29, 2006 7:47 pm

:bigeyes:

Дано се оправи!!!
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот layne » Нед Яну 29, 2006 7:49 pm

ОФФФ!
Дano се оправи без лоши последици.
Сега ще знае,че трябва да се кара с каска!!!
Не е толкова яко да караш , колкото гадно е да не караш!
"Всичко е консуматив!"
www.ram-bikes.com
layne

Рейтинг: 1700

Мнениеот climb » Нед Яну 29, 2006 7:51 pm

Влади по бързо оздравяване и ВИНАГИ КАРАЙ С КАСКА.А главата му нещо сцепана ли е или ... ?

П.П.Какво е това "стеър геп" в смисъл какво представлявя този номер ?
Аватар
climb

Мнениеот ene » Нед Яну 29, 2006 7:53 pm

бързо оздравяване и всичко НАЙ!
DaRe To DrEaM
Аватар
ene

Рейтинг: 1198

Мнениеот Bodom » Нед Яну 29, 2006 7:56 pm

:eek2:Ей, тая луда глава... дропове 5-6-10 метра... Ама защо не е носил каска:banghead::nono: А има такава.. Дано оздравява бързо, и да не е сериозна контузията :crap:
Аватар
Bodom

Рейтинг: 1722

Мнениеот Albinosko » Нед Яну 29, 2006 7:58 pm

Днес Влади ме покани да караме (групичката), но не успях да дойда... Иначе знае ли се нещо повече за състоянието му? Ако някой има повече инфо да пише! Искрено се надявам да се оправи в най-скоро време...

П.С. Аз ако имах като него Giro Mad Max 2 нямаше да си я свалям от главата и в нас даже :D И все пак, бързо възтановяване!
Ако не успееш от първия път, явно не си Чък Норис...
Аватар
Albinosko

Рейтинг: 1764

Мнениеот Pupinator » Нед Яну 29, 2006 8:04 pm

[quote="Albinosko"]

Днес Влади ме покани да караме (групичката), но не успях да дойда... Иначе знае ли се нещо повече за състоянието му? Ако някой има повече инфо да пише! Искрено се надявам да се оправи в най-скоро време...

П.С. Аз ако имах като него Giro Mad Max 2 нямаше да си я свалям от главата и в нас даже :D И все пак, бързо възтановяване!
[/quote]

Проблема, е че той я свали точно преди да скочи и ми я даде на мен :bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling:

Pupinator OUT.

With all the money in the world you can't buy my respect :nono: :nono: :nono: :nono: !!!
Аватар
Pupinator

Мнениеот Rancid » Нед Яну 29, 2006 8:13 pm

Оправяй се бързо за да ни радваш отново с ненормалните си дропове.
Изображение
Аватар
Rancid

Рейтинг: 1710

Мнениеот mih » Нед Яну 29, 2006 8:15 pm

добре де, колко зле се е разцепил?
има ли опасност за живота му?
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот gladstone » Нед Яну 29, 2006 8:23 pm

Много нелепо бе :banghead: Дано се е отървал възможно най-леко!

п.с. Ето какво е stair gap:

[img]http://si6.mtb-news.de/fotos/data/502/medium/Gap_X-Park.gif[/img]
gladstone

Рейтинг: 1698

Мнениеот Albinosko » Нед Яну 29, 2006 8:23 pm

[quote="Pupinator"]

[quote="Albinosko"]

[/quote]

Проблема, е че той я свали точно преди да скочи и ми я даде на мен :bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling:

Pupinator OUT.
[/quote]

:bawling::bawling::bawling: А поне къде е настанен? В кое отделение, стая т.н. знае ли се? Утре ще се пробвам да отида да го видя ако разбира се е възможно и е готов за това... И наистина, има ли опастност за живота му?
Ако не успееш от първия път, явно не си Чък Норис...
Аватар
Albinosko

Рейтинг: 1764

Мнениеот Besen na Kolelo » Нед Яну 29, 2006 8:30 pm

Малейй тоя човек аз му казах,че ако продължава така ще станат лошите работи.Е на станаха:bawling:
Дано да се оправи по-бързо и да няма нищо сериозно.Айде Влади възстановявай се по-бързо.
:bawling::bawling::bawling::bawling:
I spit on the face of the people who don't want to be cool
Аватар
Besen na Kolelo

Рейтинг: 2000

Мнениеот Pupinator » Нед Яну 29, 2006 8:50 pm

НОВА ИНФОРМАЦИЯ !!!

Току що говорих с мой хора в Пирогов и те ме увериха, че състоянието му е стабилно има само комоцио и раната на главата му е зашита. За сега няма нищо сериозно. Отдънах си.

Pupinator OUT.

Аватар
Pupinator

Мнениеот Metal_Psycho » Нед Яну 29, 2006 9:06 pm

Така.
Днес излезнахме да караме с Пупи.Шейди ни намери по-късно чак в НДК.
Покарахме там малко,но решихме да отидем на стълбите до Руската Църква(аз дадох идеята и вече съжалявам).
Там има два реда стълби(като от примера даден от Галдстоун).Скачал съм ги много пъти(пичти всеки без каска),а на Пупи щеше да му е за първи път,но неносеше каска.
Направихме със Шейди няколко скока.После аз взех камерата,а Пупи взе каската на Шейди.
Идеята беше да се редуват.Но Шейди беше нетърпелив и настояваше да скочи,въпреки,че каската още беше в Пупи.Казахме му да изчака или ако неможе,да я вземе от него и тогава,но непожела.
Аз се магласих да снимам от долната страна на стълбите.Това което последва небеше много приятно.Само видях,че е излетял накриво(надясно) и когато гумите докоснаха стъпалата,просто се хлъзнаха напред,а главата на Шейди се насочи точно към ръба(на който аз бях стъпил-висок колкото бордюр и толкова остър).Удари се без да умекоти падането/удара с нищо(още държеше кормилото)
Ужасно беше,защото се влачи така още 2-3 метра,а аз нямаше какво да направя.
Веднага оставих камерата(оказа се после,че не беше спирала да снима) и отидохме да видим в какво състояние е Влади.
Притекоха се да помогнат и няколко случайно минаващи хора.(Супер пичове)
В пърите няколко минути никой незнаеш какво да прави.Но веднага звъннахме на бърза помощ.Опитах се да се свържа с някой негови близки.Накрая звъннах на Марио(Маршал).Той се свърза с бащата на Влади.
Няма да опиша какво стана във времето между падането и пристигането на линейката.Нямам желание да си го припомням.
Накратко-беше грозна картинка.Да не се случва на никого.(въпреки,че съм бил в същото положение като Шейди,съвсем друго е да го видиш отстрани).
Придружих го до болницата в линейката,а Пупи остана да пази колелата и екипировката.
Там той бе вкаран в противошокова(поне така май се пишеше).След незнам колко минути там,Марио ми звънна и ми каза,че баща му е на път.Бях звъннал и на мойта майка,защото нямаше как да се върна от там.
Накрая го изкараха от противошоковата,като веднага когато излезна(на количка/носилка/легло,бе незнам) ми се ухили и ми казал напълно свързани думи.След това,малко се успокойх.
Закараха го в друга зала,където трябва да зашият раната острани на главата му(малко над и зад слепоочието)След това щяха да го откарат да снимат главата му,но през това време баща му дойде.Разказах и на него всичко което се бе случило и ги оставих.
След като се прибрах,освободих и Пупи,който беше докарал всичките колела и екипировка пред моята къща,кудето ме чакаше да се върна(Благодарско Пупи).
Това беше всичко от мен.
После Марио ни информира,че Владо му е звъннал и по телефона звучал нормално,спомнял си всичко преди инцидента и след това от болницата нататък.

Смятам,че вече не е рано да кажем,че ЩЕ се оправи.

Healing Vibes Shady.:peace:Да се оправяш бързо и си вземи поука от случката.Никога немахай каската докато скачаш.Дори когато "Не са толкова големи колкото тези пред стадиона".
Аз взех поука от моя инциден.Направи го и ти колега.

П.п. Извинявам се за фермана.
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот Cipokrila Zizibaga » Нед Яну 29, 2006 9:49 pm

@Shady оправяи се по-бързо моля те(адски гадно ми стана като прочетох по-точно какво е станало)надявам се да няма някакви усложнения и кофти последици а само поуката за шлемовете и екипировката.Още един път да кажа-съпричстен съм към случката,и с най-добри пожелания за бързо възстановяване и дано всичко да мине по мед и масло възможно най-леко.
Аватар
Cipokrila Zizibaga

Рейтинг: 1334

Мнениеот sss » Нед Яну 29, 2006 10:09 pm

Пожелавам ти бързо оздравяване!!!И дано на никого повече да не се случват подони инциденти!!!
Каската не е само за красота ;-)
Аватар
sss

Рейтинг: 1837

Мнениеот Cocko » Нед Яну 29, 2006 10:13 pm

И аз му пожелавам бързо оздравяване и да няма повече случаи да му трябва каска. Нито една драскотина по главата или шлема повече.
Пиши на кирлица!
Pi6i na kirilica!
Cocko

Мнениеот Sp0nG » Нед Яну 29, 2006 10:57 pm

Наистина много неприятно:unhappy:

Айде бързо възстановяване:P
Аватар
Sp0nG

Рейтинг: 1912

Мнениеот chiMol » Нед Яну 29, 2006 11:04 pm

И аз се включвам в [color=red]пожеланията за бързо възтановяване[/color] и призовавам към носене на каски и шлемове защото е по-добре да показваш счупена каска от колкото глава!!!!!
http://www.tiarakm.hit.bg
Don't leave your bike, live your life......
https://easycryptobot.com
Аватар
chiMol

Мнениеот Admin » Нед Яну 29, 2006 11:05 pm

Shady, оправяй се бързо! :)

Към всички (които ги засяга): не е нужно винаги да учите на свой гръб/глава/крайници. Слагайте си проклетите каски!
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот metto » Нед Яну 29, 2006 11:17 pm

Шейди оправяй се по бързо че има бая дропове за покоряване. ХОРА КАРАЙТЕ САМО С ПЪЛНА ЕКИПИРОВКА НЕ САМО С КАСКИ.Защото счупените ребра също много болят :((
metto

Рейтинг: 1200

Мнениеот 21 » Нед Яну 29, 2006 11:47 pm

Пожелавам ти скрошно оздравяване:thumbu:
21

Рейтинг: 1210

Мнениеот Bodom » Нед Яну 29, 2006 11:54 pm

Каските са като презервативите - ТРЯБВА да се слагат:D Чудно как аз цял сезон карах без каска, защото не можех да отделя пари за такава, а сега след като вече имам и я нося, на третото каране си забих главата в един железен парапет на едни стълби. Не ми се мисли, ако не бях с каската :angel2:
Аватар
Bodom

Рейтинг: 1722

Мнениеот axelmax » Пон Яну 30, 2006 12:00 am

зашили са му главата ама требе и една каска да зашият
айде ман оздравявай ,дроповете нема да избегат:agree:
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот thekidtwist » Пон Яну 30, 2006 12:35 am

Мноу съкс...:banghead:
Владко скорошно устръфяванйе мейт.Като си помисля че ми се обади 5мин преди да излезнеш,съжелявам че не дойдох.Може би щях да помогна с нйещо ли и аз незнам:indiffe::unhappy:

@MP всички спешни случаи ги приемат ПЪРВО в противошокова.Това си е нормална процедура;)
One only needs two tools in life: WD-40 to make things go, and duct tape to make them stop.

The journey is the reward.....
Аватар
thekidtwist

Рейтинг: 1752

Мнениеот marshall__ » Пон Яну 30, 2006 12:41 am

Току що говорих отново по телефона с Влади. До преди малко е имал адски болки, но вече са отминали. Сега си почивал, до колкото е възможно. Попитах го за състоянието му и за резултатите от изследванията, но уви нищо не знаеше по въпроса - сигурно толкова са го и уведомили... Въощбе не знаеше какво става и какво предстои, така че за сега нищо по-конктретно за състоянието му не мога да кажа. Въпреки това си говори нормално и свързано - явно ще се размине с малкия дявол.
Веднага се поинтересува за колелото си, което си мисля, че е добър знак :)

Утре ще го навестя и ще мога да дам по-пълен отчет. За сега не разрешават много странично население в болницата - дори до колкото разбрах и родителите му са отпратили.

Като цяло картинката не е никак приятна. С главата и с гръбнака шега не бива!

[color=maroon]Изводи:[/color] [b]Хора, носети си каските![/b]
Аватар
marshall__

Рейтинг: 1995

Мнениеот bikerider » Пон Яну 30, 2006 8:52 am

Моля се да му няма нищо. Колкото и да ми е гадно да го кажа обаче - беше въпрос на време.
Моля се да се оправи и това да е онази обица на ухото, която да го накара на слага предпазните мерки пред самочувствието.

Ще повторя Любо - карайте с шибаните каски!
Бендър-манията УБИВА !!!!
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот bluskanie » Пон Яну 30, 2006 10:58 am

Влади, оправяй се, човече!
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Morpher » Пон Яну 30, 2006 11:29 am

Скорошно оправяне и следващия път внимавай!
С това шега не бива!
Аватар
Morpher

Рейтинг: 1888

Следваща

Назад към Други