Antares написа:Но лично аз гласувам за преинсталация.
bikerider написа:Глупости.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:...Но пък когато искам да инсталирам някаква програма и никога не може да и направи шорткът на десктопа
evilll написа:....
Sharkfucker написа:evilll написа:....
Проблема не е в прозореца с грешката , а в това че малко след това спира драйвъра за звук
outfaced написа:@did, това означава единствено че "о всемогъщите майкрософт, да им се слави името и вечено да пребъде" не са си дали благословията за съществуването на тоя драйвер
did написа:...този производител е несериозник...
ilinkolov написа:Потребителя също така не е длъжен да ползва ОС изискваща сертифицирани драйвери
По-скоро значи, че ако и при теб има проблем с драйверите по подразбиране(default-ните виндоуски) за даден хардуер - след преинсталацията проблема ще се възобнови.Sharkfucker написа:Значи преинстал на бозата е единственият вариянт? :crap:
Sharkfucker написа:...
Как става ако не е тайна?error рипортинг сървиса така или иначе е едно от първите неща, което го спирам след инсталация
agent_Jekov написа:пробвай за последно с format c: и нов Win.
PtD написа:В доста случаи потребителят няма кой знае какъв избор - за устройството е наличен само такъв драйвер.
PtD написа:Не знам каква е процедурата по сертифициране, но подозирам че включва изтичане на немалка доза кеш в посока М$.
PtD написа:Освен това да се твърди, че всички проблеми на Уинбозата се дължат само на калпави драйвери, е смехотворно
По-горе попита няма ли други ОС?did написа:аз говоря за начин на диагностика, не за мигриране към друга среда.
Ако му е хардуерен проблема каквото и да сложи все е тая.макар че... да се надяваш нещо да проработи под Линукс, след като ти е сринало с фабричните драйвери WIn-чето... т'ва си е особен вид оптимизъм.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта