Antares написа:Клаймъра е Голф двойката на планинското колоездене.
Да, може.KiD_WiTh_GuN написа:Въпроса ми е дали за тези пари мога да взема нещо по-добро
Не, не е оптималното решение. ( освен това в посочената конфигурация, липсва каквато и да било допълнителна информация, и не можем да знаем, какви са конфигурираните елементи в нея )KiD_WiTh_GuN написа:или това ми е оптималното решение.
Както вече стана ясно Intel Core i5 760 ( последния от i5 700 серията, но не най-мощния ) е процесор с 4 физически ядра ( Lynnfield core ) ( за съжаление без поддръжка на Hyper-Threading заради което е и 4-нишков, вместо 8 ).KiD_WiTh_GuN написа:Също и да попитам Intel Core i5 760 този процесор дали е duo или quad!
Това е като да кажеш " ще карам предимно градско, понякога DH и малко XC ".KiD_WiTh_GuN написа:само за игри, учене и интернет
KiD_WiTh_GuN написа:Няма смисъл да пишеш, обадих се сега на майка ми а тя вече поръчала ...
25thframe написа:KiD_WiTh_GuN написа:Няма смисъл да пишеш, обадих се сега на майка ми а тя вече поръчала ...
Лоша работа, ако ти е поръчала готова конфигурация. Обади й се, кажи и да откаже поръчката и ще напишем оптималния вариант за парите.
KiD_WiTh_GuN написа:нямало да стане да се откаже
KiD_WiTh_GuN написа:конфигурацията е зле, или просто може да се направи по-добро?
verk написа:Само дъното не се знае
хахахахахаDownHillara написа:НЕ БАТИСВАЙ РАКИЯТА БЕ!!!ГРЕШНИК!Давам ти най-смръдливия чорап..Цопнат във зелев сок+миризма на ноги!
Drag4o0 написа:Аз пък искам да попитам как да си клокна процесора-AMD SEMPRON 2600+ който пасва на един от най-старите цокъла-soket a!Дже на кънър страйк ми забива и като минимизирам пише, че CPU usgae-a е на 100%!От РАМ-паметта не е(1ГБ) видеото ми е 256МБ.А дъното ми е GA-7N400 Pro2
25thframe написа:KiD_WiTh_GuN написа:нямало да стане да се откаже
Хе-хе, това със сигурност, не е така, ама айде.
KiD_WiTh_GuN написа:конфигурацията е зле, или просто може да се направи по-добро?
Не, не е зле ( ако е тази от линка, който беше посочил ), но да може да се направи по-добро.verk написа:Само дъното не се знае
Да само дъното ... а паметта, хард-диска, захранването, DVD-то, охладителя на процесора ( BOX ли е окомплектовката, не е ли ), кой Sapphire 5770 1GB е вътре в кутията ( има поне три различни ) - все маловажни неща, описани повече от подробно.
KiD_WiTh_GuN като дойде машината, ако няма подробно описание с нея ( пък и да има ), пусни едно System Info през Everest или Aida64, за да видим, точно какво са ти купили.
хахахахахаDownHillara написа:НЕ БАТИСВАЙ РАКИЯТА БЕ!!!ГРЕШНИК!Давам ти най-смръдливия чорап..Цопнат във зелев сок+миризма на ноги!
Antares написа: Ама ако си с някое Biostar дъно...
nofear921 написа:Били ми казал като на пълен лайк, защо ---
KiD_WiTh_GuN написа:Ми не явно не си разбрал.Само компютър съм писал още в първия си пост.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта