Редовни ли сте в софииския градки транспорт?

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Та редовни ли сте?

имам 20г. и съм редовен
28
28%
имам 20г. и понякога съм редовен
7
7%
имам 20г. и не съм редовен
9
9%
нямам 20г. и съм редовен
18
18%
нямам 20г. и понякога съм редовен
39
39%

Общо гласове : 101

Мнениеот klmn » Пон Мар 19, 2007 7:27 pm

Мдам,кучето играе според тоягата.. ;)
"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Мнениеот Crimson » Пон Мар 19, 2007 7:36 pm

bluskanie написа:
NovemberCharlie написа:
PtD написа:
NovemberCharlie написа:Ъъъ, кои по-точно?

Ами не ми се обяснява. Всеки, който е имал вземане-даване с чужденци, може да види разликата - в много отношения превъзхождаме, но и в много отношения сме назад.
Не се заяждам. Наистина ми е интересно какво имаш предвид.

Не знам той какво има предвид, но средностатистическия българин е с класи над английския такъв, немския такъв и всякакъв друг средностатистически гражданин. Простащината, за която много говорите наистина в чист вид може да се забележи у повечето чужденци, които пребивават тук. Друг е въпроса, че щом са тук, то те не са стока :) Но все пак са нормални хора...
Именно, заради това не смятам, че българите са мръсни, неграмотни, глупави и каквито там казвате... въпреки, че има и много такива, наистина. Като казваме българите имаме предвид някаква цялост на изображението, нали?
Ти живял ли си някога навън :popcorn:
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Рейтинг: 2000

Мнениеот Alien » Пон Мар 19, 2007 9:33 pm

@bluskanie - съвсем сериозно и честно ти казвам: за първи път ти пишеш абсолютни глупости, с които тотално не се съгласявам...

@Кримсън - :agree:
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот bluskanie » Пон Мар 19, 2007 9:56 pm

Alien написа:@bluskanie - съвсем сериозно и честно ти казвам: за първи път ти пишеш абсолютни глупости, с които тотално не се съгласявам...

Искаш да кажеш, че с другите ми глупости си съгласен ли? ;)

Crimson, що, как е навън? Много ли са подредени градинките? А по крайните квартали как е? Глобяват ли много, като замърсяваш? Чистят ли редовно? Не саъм живял навън, но ти явно си, та кажи как е? И нека не даваме за пример София, защото тя наистина е мръсна, или по-точно центъра на София е мръсен, което е недопустимо за една столица. Такова нещо в другите градове аз не съм виждал...
Вероятно под "нискокултурен" човек имаш предвид недисциплиниран, което е съвсем вярно за българите. Не говорим за тоталната селска простащина, щото тя не определя културата на българите... има много културни и сдържани хора. Поне повечето млади хора, които аз познавам са такива... с малки изключения.
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот klmn » Пон Мар 19, 2007 10:31 pm

С малки изключения-чалга рулззз :D
"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Мнениеот Alien » Пон Мар 19, 2007 10:54 pm

bluskanie написа:
Alien написа:@bluskanie - съвсем сериозно и честно ти казвам: за първи път ти пишеш абсолютни глупости, с които тотално не се съгласявам...

Не, просто досега ЧАК такива глупости не си писал. :)

bluskanie написа:Crimson, що, как е навън? Много ли са подредени градинките? А по крайните квартали как е? Глобяват ли много, като замърсяваш? Чистят ли редовно? Не саъм живял навън, но ти явно си, та кажи как е? И нека не даваме за пример София, защото тя наистина е мръсна, или по-точно центъра на София е мръсен, което е недопустимо за една столица. Такова нещо в другите градове аз не съм виждал...

Навън е коренно различно. Много са подредени, явно идея си нямаш. За крайните квартали не знам, но селата са им такива картинки, че се чудиш това на живо ли е или сънуваш. Ок, не коментираме София, кажи какво друго? Навсякъде е безумна кочина. БЕЗУМНА. Аз лично съм безкрайно възхитен каква е разликата м/у Европа и България... и дума не може да става за сравнение. Но явно не си ходил, за да говориш подобни врели-некипели.
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Crimson » Пон Мар 19, 2007 11:16 pm

bluskanie написа:

Crimson, що, как е навън? Много ли са подредени градинките? А по крайните квартали как е? Глобяват ли много, като замърсяваш? Чистят ли редовно? Не саъм живял навън, но ти явно си, та кажи как е? И нека не даваме за пример София, защото тя наистина е мръсна, или по-точно центъра на София е мръсен, което е недопустимо за една столица. Такова нещо в другите градове аз не съм виждал...
Вероятно под "нискокултурен" човек имаш предвид недисциплиниран, което е съвсем вярно за българите. Не говорим за тоталната селска простащина, щото тя не определя културата на българите... има много културни и сдържани хора. Поне повечето млади хора, които аз познавам са такива... с малки изключения.

Ми какво да ти кажа? Аз със сигурност не съм този дето ще ти маха капаците. Ако тръгна да пиша колко са културни повечето млади хора едва ли ще ми стигне цяла вечер! Уважавам твоята позиция и в никакъв случай не пренебрегвам твоето мнение. Но според мен би било добре да погледнеш безпристрастно на нещата, защото май се излагаш малко. Уважавам хората около мен но както вече казах в една друга тема на черното бяло няма да кажа.
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот PtD » Пон Мар 19, 2007 11:39 pm

Alien написа:Навън е коренно различно. Много са подредени, явно идея си нямаш. За крайните квартали не знам, но селата са им такива картинки, че се чудиш това на живо ли е или сънуваш. Ок, не коментираме София, кажи какво друго? Навсякъде е безумна кочина. БЕЗУМНА. Аз лично съм безкрайно възхитен каква е разликата м/у Европа и България... и дума не може да става за сравнение.

Тук по изключение съм съгласен с извънземния, български тип кочина не съм видял никъде по света. Нито в Америка, нито в Европа, нито в Азия.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот bluskanie » Пон Мар 19, 2007 11:56 pm

Alien написа:Навън е коренно различно. Много са подредени, явно идея си нямаш. За крайните квартали не знам, но селата са им такива картинки, че се чудиш това на живо ли е или сънуваш. Ок, не коментираме София, кажи какво друго? Навсякъде е безумна кочина. БЕЗУМНА. Аз лично съм безкрайно възхитен каква е разликата м/у Европа и България... и дума не може да става за сравнение. Но явно не си ходил, за да говориш подобни врели-некипели.

Тва май няма много общо с клутурата на хората или...? По-скоро е въпрос на недоимък... и освен това, красотата на едно място може и да не се изразява в това, колко е подредено и изравнено е то, нали?

Crimson, простаци винаги е имало и ще има, и то навсякъде по света. Игнорирай ги, общувай с културни хора, имаш този избор. Ако пък не ти харесва тук... замини надалеч и се учи на култура, какво да ти кажа. Дори смятам, че смисъла на думата "чалга" е така коментиран у нас, именно защото простотията ни прави ОГРОМНО впечатление и някак не се сдържаме, да я коментираме.
А, за младите хора... нали не даваш пример с тийнейджърите? Щото според мен те не знаят какво точно означава държанието им, освен че е яко ФЪН, нали... Говорим за над 20 годишните... и аз не виждам чак толкова ниска култура... поне в смисъла на думата, който предполагам имаш предвид. А, в другия смисъл... наскоро гледах някво предаване за театрите в България, където споменаха като факт, че в София например има много повече театри, отколкото в някои големи европейски градове, да не говорим за Щатите. Аз празен театър не съм виждал, не съм и чувал да има... То не, че е задължително да си културен като ходиш на театър, ама поне имаш някъв по-голям шанс.
Отново смятам, че отдавате огромно значение на "подредеността" на европейските градове и селища и въобще на живота им, но истински културно според мен не е САМО това...
И с всичката тая глупост, която е от най-големите ми (Alien ;)) искам само да кажа, че не сме чак такива селяци, а дори смятам, че доста добре се справяме с оглед духовните щети, които са ни били нанасяни с годините...
В крайна сметка сме достигнали до правото на избор, когато всеки може да живее и работи на друго място...

:beer:
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот PtD » Вто Мар 20, 2007 2:27 am

bluskanie написа:Тва май няма много общо с клутурата на хората или...?

Е как да няма!? Как да няма!! Може ли да е културен човек, който си хвърля боклука през балкона?! Който си хвърля опаковката от вафличките на улицата?

По-скоро е въпрос на недоимък...

Не можеш да ме убедиш че като си беден ти се налага да си хвърляш боклука през прозореца!

Crimson, простаци винаги е имало и ще има, и то навсякъде по света. Игнорирай ги, общувай с културни хора, имаш този избор.
......

И с всичката тая глупост, която е от най-големите ми (Alien ;)) искам само да кажа, че не сме чак такива селяци

Той не казва, че сме селяци. Аз не казвам, че сме селяци. Ние твърдим, че има огромен брой селяндури. Това не е субективно твърдение, а факт.

Също не отричам, че има начетени, интелигентни и културни хора, с които може да се общува на достатъчно високо ниво.

Обаче ми се струва, че не си се разхождал много-много по селата, да видиш в кое точно публично помещение се събират хората и какво правят там?
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот bikerider » Вто Мар 20, 2007 8:30 am

bluskanie написа:В крайна сметка сме достигнали до правото на избор, когато всеки може да живее и работи на друго място...

ти явно не можеш да проумееш, че София беше чиста преди да се изсипе гмежта... от къде? :)

Не съм виждал, не съм и чувал някъде по цивилизования свят да си хвърлят отпадъците през прозореца. Включително и хора до 20 години. Те ти булка култура...

Тва май няма много общо с клутурата на хората или...? По-скоро е въпрос на недоимък...

А с кое??? Кой да дойде да ми вземе боклука от ръката и да го хвърли в коша? Някой друг ли?
После откога хвърлянето на боклуците в определените места струва пари, че да се дължи на недоимък положението?

и освен това, красотата на едно място може и да не се изразява в това, колко е подредено и изравнено е то, нали?

Ахх този чуден еко-романтизъм :)

bluskanie написа:дори смятам, че доста добре се справяме с оглед духовните щети, които са ни били нанасяни с годините...

Ха! А реалността дали е такава? ;)
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот did » Вто Мар 20, 2007 8:44 am

Alien написа:Аз лично съм безкрайно възхитен каква е разликата м/у Европа и България...

аз пък съм безкрайно разочарован... от същото.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот bikerider » Вто Мар 20, 2007 8:47 am

@did: Респект!!!!
Аватар
bikerider

Мнениеот bluskanie » Вто Мар 20, 2007 8:49 am

bluskanie написа:В крайна сметка сме достигнали до правото на избор, когато всеки може да живее и работи на друго място...

Повече от това няма какво да се каже...
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот bikerider » Вто Мар 20, 2007 8:59 am

Напротив има - освен, че имаш правото на избор къде да живееш, имаш и задължението да плащаш там данъци и такси. Стига с тия абсолютни права!
Аватар
bikerider

Мнениеот Crimson » Вто Мар 20, 2007 9:08 am

bikerider :agree:
Аватар
Crimson

Мнениеот bluskanie » Вто Мар 20, 2007 9:27 am

bikerider написа:Напротив има - освен, че имаш правото на избор къде да живееш, имаш и задължението да плащаш там данъци и такси. Стига с тия абсолютни права!

Добре, съгласен съм, но когато си плащам данъците, а отсреща нищо, какво да правя? Ти какво предлагаш? Щом с протести казваш, че не става, с какво?
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот kotka12 » Вто Мар 20, 2007 9:50 am

PtD написа:в кое точно публично помещение се събират хората и какво правят там?

мисля, че имаш предвид читалището
читалище "Просвета", където се организират литературни четения, представяне на стихосбирки, обсъждания на романи на Тургенев, Толстой, Уилям Фокнър и други....

нали нямаш предвид ХоРеМаг "При бай Генчо", където се наливат до безпаметство с долнокачествен алкохол????
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Рейтинг: 1980

Мнениеот bikerider » Вто Мар 20, 2007 10:26 am

bluskanie написа:Добре, съгласен съм, но когато си плащам данъците, а отсреща нищо, какво да правя? Ти какво предлагаш?

Аз? На теб? Нищо не предлагам, освен да спреш да ревеш, че столицата е мръсна. Мръсна е да. Ужасна е да. Претъпкана е да. Живеят по 5 човека в апартамент, а плащат такси и данъци като за един? Карат таралясници на по 20 години в ужасно състояние, благодарение на които вече не може да се кара колело без да те заболи главата от изгорели газове. Всеки ден се разминавам поне с по 20 такива бълващи черен дим и сажди, всеки ден гледам как разни "граждани" метат фасове през прозореца, всеки ден гледам селяндури които преживят банички и хвърлят хартията на земята. Е как да издържи общината, кажи ми? И щото не издържа, щото не успява да се справи както би трябвало (причините за това са отделна тема) дай да спрем да си плащаме данъците, та ептен да я затрудним. Ми като не ти харесва, другарю, като не виждаш нищо насреща, моля иди в друг град, където ще виждаш нещо насреща. Да ама... ? :)

Въпроса е не какво аз предлагам, а какво ТИ предлагаш освен да не си плащаш данъците, да не дупчиш билети и прочие. Това всички го можем.
Последна промяна bikerider на Вто Мар 20, 2007 10:42 am, променена общо 3 пъти
Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Вто Мар 20, 2007 10:27 am

kotka12 написа:
PtD написа:в кое точно публично помещение се събират хората и какво правят там?

мисля, че имаш предвид читалището

Чита... кое? :dunno:
Кой е тоя, дават ли го по випбрадъра?? :spin:
Аватар
bikerider

Мнениеот MAN6 » Вто Мар 20, 2007 11:59 am

Теодор40 е интригант :) :popcorn:
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот bluskanie » Вто Мар 20, 2007 12:42 pm

bikerider написа:
bluskanie написа:Добре, съгласен съм, но когато си плащам данъците, а отсреща нищо, какво да правя? Ти какво предлагаш?

Нищо не предлагам, освен да спреш да ревеш, че столицата е мръсна.
------
Ми като не ти харесва, другарю, като не виждаш нищо насреща, моля иди в друг град, където ще виждаш нещо насреща. Да ама... ? :)

Хаха, ама чакай ся, аз мислех, че вие сте недоволните... аз както казах съм оптимист за България. Да, много от нещата не са както трябва, но причината не е САМО у хората. Живея където си поискам и избора ми е осъзнат, тоест ако не ми харесваше тук, щях да се махна много отдавна.
И пак не разбрах какво предлагаш, освен да пишм във форума? И защо подяволите всяка наченка на изразяване на гражданска шпозиция (протест/митинг) оприличаваш с АТАКА? Обясни ми ти, който си плащаш данъците и билетите... с какво точно допринасяш за просперитета на държавата, при положение, че години наред всички си плащаме таксите, но промяна няма? Е, като всички си мълчат как да има...? Не, че аз съм тръгнал да протестирам, нямам такова време... ама и твоята "крайност" не ми се нрави...
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот bikerider » Вто Мар 20, 2007 12:57 pm

bluskanie написа:Обясни ми ти, който си плащаш данъците и билетите... с какво точно допринасяш за просперитета на държавата, при положение, че години наред всички си плащаме таксите, но промяна няма?

Аз ли с какво допринасям? Ами именно с това - с плащането на данъците и таксите. А ти какво допринасяш за "просперитета на държавата" (мале, мале, мале) като едностранно скъсваш обществения договор????
Айде и аз да те зачекна - като си такъв бунтар вдигни бунт бе? Запали няколко рейса? С какво си по-добър от мен, че да не дупчиш билети?
Не разбираш ли за какво ти говоря????????????
Защо ме дискриминираш мен, че имаш и наглостта да ме питаш с какво АЗ допринасям за просперитета? Аз ли не дупча билетчета, че да отговарям на такива въпроси? Аз ли бъркам в чуждите джобове за жълти стотинки????????

bluskanie написа:Е, като всички си мълчат как да има...? Не, че аз съм тръгнал да протестирам, нямам такова време... ама и твоята "крайност" не ми се нрави...

Да, аз съм крайно настроен към всякакви безотговорни елементи подлагащи ме на дискриминация и парадиращи с някакво чувство, че видите ли всички сме длъжни да им плащаме кражбите щото положението било лошо. На чужд гръб социална справедливост да градим, колко познато ми звучи това... положението е зле, та дайте да рушим и да подкопаваме каквото е останало... Вива ла Революсион!!! Aко не разбираш защо оприличавам ТАКИВА граждански позиции с Атака си виж подписа и помисли, може да се сетиш.

Та топката (колкото и да искаш) у мен не може да се задържи, защото не аз дискриминирам нормалните граждани, които искат някакси да преживеят и разбират, че с такива първосигнални "бунтове" (пардон, нямаме време за бунтове, затова по-лесно е да не дупчим билети, за да си "върнем") положението само се влошава.

Питаш ме какво предлагам - предлагам първо да си почистим собствената лична кочинка, преди да питаме кой какво предлага!!!
Предлагам първо да се научим да градим и да живеем нормално едни с други, а не да търсим начини първосигнално да доразрушаваме това което е останало от публичното пространство (колкото и мизерно да е) и после да строим "идеалното общество". Това като начало стига.
Аватар
bikerider

Мнениеот bluskanie » Вто Мар 20, 2007 1:28 pm

bikerider написа:... не аз дискриминирам нормалните граждани, които искат някакси да преживеят и разбират, че с такива първосигнални "бунтове"... положението само се влошава.

Непрекъснато говориш невярни неща, пък на всичкото отгоре аз съм виновен за това...:)
Първо, ясно е на всички кой точно протестира. От каква черга са тия, които ходят да крещят оставка и подобни неосъществими неща. Именно тези "обикновени" хора, които имат доста проблеми около живота си. Така ли е? Според мен безспорно е така.
Пък аз от всичките ти разсъждения остъавам с убеждението, че под "нормални хора" има предвид "нормални овце"... дето да си шарят за всичко, за да не затрудняват и без това затруднената държавица. Ми тия кражби дето стават... кой може да ги спре ако не хората със своята ясна непоколебимост и нетърпимост? Когато един проблем стане обществен, то пътя до решаването му е начертан... на практика.
Не ми се спори с теб, защото нямаш позоция, а искаш да ме обориш в нещо, което и а не разбирам какво е. Мениш си мненията и изказванията ти си противоречат постоянно. Нищо лично :peace:
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот SpoileR » Вто Мар 20, 2007 1:35 pm

NovemberCharlie написа:
PtD написа:
NovemberCharlie написа:Ъъъ, кои по-точно?

Ами не ми се обяснява. Всеки, който е имал вземане-даване с чужденци, може да види разликата - в много отношения превъзхождаме, но и в много отношения сме назад.
Не се заяждам. Наистина ми е интересно какво имаш предвид.

Има предвид, че:

1. В една нормално развита страна никой полицай няма да ти иска подкуп или "хайде дай да се почерпиме нещо...", поради простата причина, че заплатата и доходите им са достатъчни и нямат интерес в подкупите.(Освен ако не са колосални!)

2. В Германия, Англия и тн. няма да видиш пликове в храстите или изгасени фасове на тротоара на един метър от кошче за боклук, понеже там има ред и "преса".
Няма да видиш озверели бездомни кучета, няма и да видиш лайна по улиците или Парковете.

3. Не представлява проблем да си оставиш коледната елха (бор) със окрасите и лампите на двора и не са необходими Двуметрови огради със бодлива тел и мигащи диоди имитиращи аларма, за да си сигурен, че оставеното от теб ще бъде там на сутринта.
Не са необходими и решетки по прозорците, алуминиеви дограми със заключваща се дръжка отвътре или магнитни аларми за прозорец от магазин "всичко по един лев".
Няма нужда да си купуваш радио с падащ панел или щанга за волана на автомобила и не ти е проблем да оставяш колата на платен паркинг или да излезнеш поне веднъж седмично на ресторант със семейството си и всяко лято да ходиш на море.

Недостатъци:

1.Не във всяка страна можеш да видиш 2 семейства да се съберат на по ракия и салата...

2.Не навсякъде можеш да хапнеш по кебапче, шкембе чорба си бира и да играеш джаги.

3.Не навсякъде хората знаят какво е чалга. ;)
(хм...т'ва май е предимство...)
Последна промяна SpoileR на Вто Мар 20, 2007 2:34 pm, променена общо 2 пъти
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Мнениеот kotka12 » Вто Мар 20, 2007 1:46 pm

bluskanie написа:под "нормални хора" има предвид "нормални овце"... дето да си шарят за всичко, за да не затрудняват и без това затруднената държавица. Ми тия кражби дето стават... кой може да ги спре ако не хората със своята ясна непоколебимост и нетърпимост?

Не, те не са овце, а граждани
жители на държавата си, които ясно осъзнават, че имат И задължения

освен това ми обясни как, аджеба, ще спреш кражбите, като ти самият си крадец с неплащането на билета си???
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Рейтинг: 1980

Мнениеот bikerider » Вто Мар 20, 2007 1:54 pm

@bluskanie: Извинявай, позицията ми е съвсем ясна, би трябвало да си я разбрал досега. Ако не си, сигурно проблема е в мен, нали? :)

Edit:
кой може да ги спре ако не хората със своята ясна непоколебимост и нетърпимост?

Да точно така - ясна непоколебимост да откраднем и ние, да не сме балъци, че другите да крадат. Вдигай се народе, вземи правосъдието в свои ръце, за да мога аз да не плащам!!!

Аз като говоря, не приказвам напразно - виж се сам какви ги дрънкаш. И не си ми виновен ти лично, но ти защитаваш тази позиция, така че не виждам какъв ти е проблема, че те репликирам?? Или аз лошия байкрайдър само търся с кого да се заяда, за некви глупости, некви билетчета там...

Разбрах ти посланието иначе - КОЙТО ПЛАЩА Е ОВЦА!!! Венсеремос!

Крадеца вика "дръжте крадеца"... няма по-ясно описание на ситуацията.

@kotka12: :agree:
Аватар
bikerider

Мнениеот bluskanie » Вто Мар 20, 2007 2:43 pm

Оп, оп, айде без крадци и такива... Не се возя на градски транспорт бе, разберете!!! Последните няколко десетки пъти, когато съм се качвал - не съм зи купувал билет и са ме глобявали 2 пъти. По моите изчисления съм дал повече за глоби, отколкото щяха да ми струват билетите. До тук с моето возене, ок?

Разбирасе, че щом си плащаш си овца, но само ако срщу парите ти, не получавяаш ОБЕЩАНОТО, необходимото качество/количество. Това е кражбата...

Съгласен съм да плащам ако намерим начин да се подобри услугата, а и всички останали държавни услуги. И те репликирах лично, защото по-нагоре каза, че само не знам си кви протестирали и правили митинги, а нормалните хора райш ли си цакат и си траят. Ми за мен такива хора не са нормални и пак за мен, тези хора ощетяват мен, много повече отколкото аз тях, защото косвено подпомагат неспирането на кражбите. Надявам се да съм ясен и в НИКАКЪВ ама в НИКАКЪВ случай не пропагандирам анархия, власт на народа или някви такива безумия. Просто ако няма пчели, които те жилят, когато бъркаш в кацата с меда.... то никога няма да спреш да бъркаш...

Лек ден на всички, бъдете по-будни :beer:
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот SpoileR » Вто Мар 20, 2007 2:59 pm

bluskanie написа:
Разбирасе, че щом си плащаш си овца, но само ако срщу парите ти, не получавяаш ОБЕЩАНОТО, необходимото качество/количество. Това е кражбата...

И кой какво е обещавал по точно? :popcorn:

Градският транспорт има за цел да те закара от една точка до друга за по малко време и кажи речи-> да не се преумориш.
Има си седалки има си всичко...
Те са осигурили базата...

Тези от транспорта нямат ама АБСОЛЮТНО нищо общо със това, че пенсионерите в България са мнозинство и това, че цяла България е дошла в София...

Какво да направят? Да пуснат повече рейсове ли ? Или повече линии?

Става...

Само където улиците са проектирани за пет пъти по-малко автомобили, ама по онова време кой да се сети... :dunno:
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Мнениеот LiFo » Вто Мар 20, 2007 3:23 pm

bluskanie написа:
... нормалните хора райш ли си цакат и си траят. Ми за мен такива хора не са нормални и пак за мен, тези хора ощетяват мен, много повече отколкото аз тях, защото косвено подпомагат неспирането на кражбите.

Не, това е абсолютно невярно твърдение. Ощетяват те тези, които крадат, не тези, които плащат...елементарно. Това е нагледен пример как хората се насъскват един срещу друг, докато управниците лапат ли лапат...
Все едно да събереш една хайка и да ходиш по улиците да биеш ненормалниците, дето си плащат за билетчетата, щото, разбираш ли, те ощетяват. :crazy:

Лошото е, че много други споделят това твое мнение...
Law:
There is no law without an exception!
Exception: Murphy's law
Аватар
LiFo

Рейтинг: 1785

ПредишнаСледваща

Назад към Други