Стига беее !!

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот agent_Jekov » Чет Окт 25, 2007 8:50 pm

bikerider написа:Напротив, опитвал съм многократно.
Какво?!Два пъти те помолих да обясниш!Първият път ми се измъкна точно с лафа за кампанията, сега вторият път ми каза, че си е твоя работа и не "изнасяш подробности от личния си живот пред форума".ОК, твое право, но аз не съм убеден в твърденията ти просто.И не ми говори, че никога не съм ти вярвал, защото много пъти съм се съгласявал с теб.Карай...

Подписа ти го тълкувам съвсем правилно, бъди сигурен. Щом си си сложил за подпис ДъИстината, значи няма много надежда...
Ако не се лъжа, вече го беше разтълкувал веднъж, като истината, която ще осени всички мислещи и с отворени очи хора.И това е вярно, но моята идея е за една друга истина.

@Alpina Не знаели за какво протестират?Мислех, че искат 100% увеличение на заплатите.Дадоха ли им ги?Не.Откъде измисли тая конспирация не разбрах?Ако това, което твърдиш за Такева е вярно, тя щеше да е клекнала отдавна и щеше да ги накара да приемат много по-рано мизерните проценти, които им предлагат.Това, че още не са се предали е показателно.И какво е твоето решение-да спрат да стачкуват и да приемат?Не се поставяш на тяхно място, а трябва.

@Ptd :agree: :agree: :agree:
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Рейтинг: 1204

Мнениеот Мъро » Чет Окт 25, 2007 8:54 pm

А, щяла тя да клекне... те и на коча мъдете се клатят, ама не падат :)
100km/h не е скорост, а време да превключиш на втора!
Аватар
Мъро

Рейтинг: 1635

Мнениеот Nymphetamine » Чет Окт 25, 2007 10:27 pm

Най-интресно ми е после тия, дето надуваха свирки и размятаха метли по улиците, разправяха се със шофьори и лягаха пред колите им, правеха гюрултии с полицията и т.н., как ше си влезнат в класните стаи при учениците?! Нима няма първия въпрос след влизането им при приключване на стачните действие и възстановяване на учебните занятия няма да е: "Госпожо, къде ви е свирката?".
Alpina, с тяб съм. :agree:
Аватар
Nymphetamine

Рейтинг: 1999

Мнениеот Alpina » Чет Окт 25, 2007 10:58 pm

agent_Jekov написа:@Alpina Не знаели за какво протестират?Мислех, че искат 100% увеличение на заплатите.Дадоха ли им ги?Не.Откъде измисли тая конспирация не разбрах?Ако това, което твърдиш за Такева е вярно, тя щеше да е клекнала отдавна и щеше да ги накара да приемат много по-рано мизерните проценти, които им предлагат.Това, че още не са се предали е показателно.И какво е твоето решение-да спрат да стачкуват и да приемат?Не се поставяш на тяхно място, а трябва.

А това възможно ли е (100%) - не, амо тогава дай да срачкуват още една година баси, хайде не ми казвай, че ти можеш да щракнеш с пръсти и да им намериш парите!!!

Не е нужно да си измислям неща, за които знам че са така. Не искам да казвам от къде, а дали ще приемеш това за конспирация, интрига или нещо друго си е твое прево на гледна точка.

Задай си само въпроса коя е Янка Такиева и намери отговора ;)
От там на татък сам ще си промениш гледната точка. А само да ти подскажа, че и не е само тя ;)
C'est la vie
Аватар
Alpina

Рейтинг: 2000

Мнениеот PtD » Чет Окт 25, 2007 11:25 pm

Значи примерно ти като отидеш при шефа да му искаш по-висока заплата, първо ще трябва да ходиш да питаш всичките си клиенти дали случайно нямат някаква спешна работа, и едва тогава ще искаш увеличението? :rofl:

Гледай сега, объркал си се нещо. Учителите вършат някаква работа за някакви ПАРИ. Щом не ги устройват парите, няма да си вършат работата. Това кого го засяга и кого не - това си е проблем на засегнатите. Като искат да си вкарат децата в училищата:
а) да натиснат управляващите да изпълнят исканията на учителите
б) да съберат доброволно пари за учителите
в) да си наемат частни учители за децата
г) да си намерят ДРУГИ учители, дето ще работят за 250 лева

Ако не ги устройва - у лево. Робството вече не е на мода. И концлагерите ги закриха през 50-те години - неефективни са.

Ако смяташ, че някой трябва да бъде принуден да работи - имаш моето горещо одобрение да си смениш настоящето местожителство с някое средноафриканско. Там имат традиции в тази сфера.

За твое сведение, жената, която чисти у нас, взима по 100 лева за 16 часа труд на месец, и това се брои за що-годе нормално заплащане. Аз ако бях учител, за по-малко от 1000 лева нямаше да пристъпя прага на училището, където да ми тровят нервите някакви бесни разхайтени тийнейджъри, после да работя още 6 часа у нас над разкривените почерци, през ваканцията да ремонтирам училището, щото немало паре за майстори. Я си ***те ****та, на фъстъци се ловят само маймуни.

И ми е супер смешно как някои граждани негодуват срещу учителския протест. Аланкоолу, нали утре ще бъдете в същото положение, бе! Ами как другояче се иска увеличение от държавата? Депутатите сами си гласуват заплатите, ВСС сам си гласува заплатите, Кушлев сам си е дал 7000 лева заплата. Значи за големото добрутро може, и пари има, а за даскалите - тц? Крайно време е да се промени това. И начинът е точно такъв - протест, гражданско неподчинение, докато почне да им пари под дупенцата на държавната администрация, белким най-накрая свършат някоя полезна работа. Ето ви и толкова лелеяното "гражданско общество", пред очите ви се ражда.

Едит: Не знам възможно ли е да им се увеличат заплатите със 100%, но знам, че народното събрание през 2 години си купува нови мерцедеси и беемвета, знам че току-що назначените магистрати на първото заседание си вдигнаха заплатата с 2%, знам че комисията за конфискация на имуществото, придобито от престъпна дейност не е конфискувала досега нито един имот, но шефът и взима(ше) 7000 лева заплата на месец, знам че депутатите са 240 (на едно от челните места сме по депутат/население) и устите им са големи, големи, взимат 1500 лева основна заплата, допълнително представителни, допълнително бръмчат с държавна кола навсякъде, допълнително командировки, допълнително подкупи за да гласуват "правилно" и дори не ебават да ходят на работа! Сега, учителите може да са всякакви, ама не са слепи. И те искат така, пък като не може - няма да работят. Да не са балами.

Едит 2: Пък кой е предводител на стачката, няма никакво значение. Хората не стачкуват заради ръководителя, а заради неудовлетворение от трудовото си възнаграждение и от хаоса в образованието. Предводителите нямат пръст в тези две неща.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот Alpina » Пет Окт 26, 2007 8:20 am

В началото и аз бях на твойто мнение, но преди седмица го смених на 130 градуса.

PtD написа:Значи примерно ти като отидеш при шефа да му искаш по-висока заплата, първо ще трябва да ходиш да питаш всичките си клиенти дали случайно нямат някаква спешна работа, и едва тогава ще искаш увеличението? :rofl:

Много изкривен начин. Протестивай си, но не карай някой друг да губи почти цялата си заплата заради теб, когато може да протестираш по друг начин. Защото не пречи да протестират с деца в класната стая, без да им преподават, защото за това време ще си получат паричките, за това, че са се мотали по улиците, но родителите на децата - не.

PtD написа:Гледай сега, объркал си се нещо. Учителите вършат някаква работа за някакви ПАРИ. Щом не ги устройват парите, няма да си вършат работата. Това кого го засяга и кого не - това си е проблем на засегнатите. Като искат да си вкарат децата в училищата:
а) да натиснат управляващите да изпълнят исканията на учителите
б) да съберат доброволно пари за учителите
в) да си наемат частни учители за децата
г) да си намерят ДРУГИ учители, дето ще работят за 250 лева

Понеже познавам учители - ами не са толкова пък заети - как може да преподават, за вършат извънкласната дейност + още 2 почасови работи + частни уроци + свободно време???

PtD написа:Ако не ги устройва - у лево. Робството вече не е на мода. И концлагерите ги закриха през 50-те години - неефективни са.

Ако смяташ, че някой трябва да бъде принуден да работи - имаш моето горещо одобрение да си смениш настоящето местожителство с някое средноафриканско. Там имат традиции в тази сфера.

Не не съм робовладелец, нито мога да се сетя за причина да те наведа на мисълта, че съм с такива виждания, но има едно правило от което се ръководя - "На който не му понася, се изнася" точно защото никой не е заставен да върши нещо с пистолет в слепоочието. Ако има изискваниа - да си ги каже, ако може - добре, няма проблем, ако не - точка по въпроса.

PtD написа:За твое сведение, жената, която чисти у нас, взима по 100 лева за 16 часа труд на месец, и това се брои за що-годе нормално заплащане. Аз ако бях учител, за по-малко от 1000 лева нямаше да пристъпя прага на училището, където да ми тровят нервите някакви бесни разхайтени тийнейджъри, после да работя още 6 часа у нас над разкривените почерци, през ваканцията да ремонтирам училището, щото немало паре за майстори. Я си ***те ****та, на фъстъци се ловят само маймуни..

Не са невинни за отношението на учениците към тях.
До преди 4 години и аз бях на чин. Имал съм учителки, пред които седиме с изправени гърбове, гърдите на една педя от ръба на чина, ръцете на масата, дори когато не пишем.... в следващия час няколко се гримират, 2-3 чоплят семки и решават кръстословица под чина, отзад няколко спят на чина, защото са препили и дори по време на часа допиват, до тях се ядат дюнери с яко чеснов сос и картинката е пълна. Кой е виновен за коренната разлика в рамките на 10 или 20 мин? Когато не ти пука за отношениети към теб - какво очакваш?
Значи един учител може да създаде респект и уважение към него, без какъвто и да е проблем а друг не - тогава какво прави там?

PtD написа:И ми е супер смешно как някои граждани негодуват срещу учителския протест. Аланкоолу, нали утре ще бъдете в същото положение, бе! Ами как другояче се иска увеличение от държавата? Депутатите сами си гласуват заплатите, ВСС сам си гласува заплатите, Кушлев сам си е дал 7000 лева заплата. Значи за големото добрутро може, и пари има, а за даскалите - тц? Крайно време е да се промени това. И начинът е точно такъв - протест, гражданско неподчинение, докато почне да им пари под дупенцата на държавната администрация, белким най-накрая свършат някоя полезна работа. Ето ви и толкова лелеяното "гражданско общество", пред очите ви се ражда...

Почти всеки беше с тях в началото, когато исканията им бяха макар абсурдни горе долу приемливи като начална позиция ;)

PtD написа:Едит: Не знам възможно ли е да им се увеличат заплатите със 100%, но знам, че народното събрание през 2 години си купува нови мерцедеси и беемвета, знам че току-що назначените магистрати на първото заседание си вдигнаха заплатата с 2%, знам че комисията за конфискация на имуществото, придобито от престъпна дейност не е конфискувала досега нито един имот, но шефът и взима(ше) 7000 лева заплата на месец, знам че депутатите са 240 (на едно от челните места сме по депутат/население) и устите им са големи, големи, взимат 1500 лева основна заплата, допълнително представителни, допълнително бръмчат с държавна кола навсякъде, допълнително командировки, допълнително подкупи за да гласуват "правилно" и дори не ебават да ходят на работа! Сега, учителите може да са всякакви, ама не са слепи. И те искат така, пък като не може - няма да работят. Да не са балами.

Ами да не работят - кой ги е спрял да напуснат поголовно, когава кризата ще е още по-голяма. Но 100%, не че съм министър на финансийте, но ми се струват нереални.
Но сещаш ли се, че не може да тропнеш с крак и от утре да взимаш 100% отгоре. Не казвам, че не заслужават по-високи заплати, ама не става от днес за утре, ок да протестират седмица, ако няма ефект след месец да протестират 2. Или съгласен съм дори и с това както е сега, докато не се изпълнят исканията им - да протестират, ама когато са съгласни и те на отстъпки и изисквания към тях.
Като протестират - да си седят пред парламента и да правят там проблем, аз какво съм виновен, че съм тръгнал по работа и трябва да вися в задръстване по междуградските пътища. Да е в града - ще го преживея по някакъв начин, особено поради факта, че намирам как да се предвижа без особено висене дори с колата.

PtD написа:Едит 2: Пък кой е предводител на стачката, няма никакво значение. Хората не стачкуват заради ръководителя, а заради неудовлетворение от трудовото си възнаграждение и от хаоса в образованието. Предводителите нямат пръст в тези две неща.

Това недоволство беше повдигнато точно от предводителите, защото в сегашните избори ще се разпределят много доходоносни места, а учителите са просто средство за да бъдат достигнати.
Хората не стачкуват заради предводителя си, но се водят по близалката, която той им дава, казвайки - давайте така, ще получите 100%, залъгвайки ди с какви ли не други обещания.
За хаоса в образованието са си виновни министерствата, но и учителите имат пръст, защото не един е писал учебник и налага неговото използване, както и премийката, ако избепеш даден ;) Но като цяло 95% от вината си е в правителството по този въпрос.
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот agent_Jekov » Пет Окт 26, 2007 9:55 am

@Alpina Не мога да им намеря парите, тъй-като не съм Васил Божков-Черепа.От къде на къде някъв съмнителен субект ще има 1 000 000 000лв и ще се води един от най-богатите хора на Балканите/според класации публикувани чак в Англия/?Предполагам едно безпристрастно дело и веднага ще се разбере по законен или не начин ги е придобил.И тогава изведнъж ще се намерят парите за учителите.Ама кой да го направи, нали се сещаш?Не че е моя работа, но се сетих да те питам, ти колко взимаш на месец?Честно, ама честно.Вероятно те устройва и не ти се стачкува?

@Ptd :agree: :agree:
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Мнениеот Мъро » Пет Окт 26, 2007 12:21 pm

http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=384235

За да има по-голямо увеличение на заплатите спрямо предлаганото от правителството, трябва да се съкратят поне 25% от учителите и да се оптимизира системата, каза вчера финансовият министър Пламен Орешарски.

Профсъюзите отвърнаха с контрапредложение необходимите средства да дойдат от свиване на държавната администрация и увеличение на данъците за хазарта.

Мда, стана трагикомично. :rofl:
Аватар
Мъро

Мнениеот PtD » Пет Окт 26, 2007 12:31 pm

Alpina написа:...

Циклим.

Ако аз имам намерение да протестирам, ще протестирам както сметна за най-ефективно. Щом е в рамките на закона другите могат да си заврат съображенията където слънце не огрява.

А ако е извън закона, нека полицията си свърши работата.
Аватар
PtD

Мнениеот bluskanie » Пет Окт 26, 2007 1:36 pm

Най-добре ще е учителите за саботират изборите за кмет, ама всички знаем, че за съжаление няма да стане...
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Alpina » Пет Окт 26, 2007 3:48 pm

@bluskanie, аз съм на мнение, че именно изборите за кмет са много тясно свързани със стачката, не от гледна точка на учителите и исканията им, ами от тази на лидерите на стачните действия. Но както и да е, всеки си има гледна точка и мнение. Това са моите, докато не се сдобия с друга информация.

@agent_Jekov, 750-1200 може и повече, зависи колко работя.
Взимал съм и 200, не ме устройва - намирам си друга работа.
Но аз все пак съм млад, не съм загубил доста години за уча педагогика и да съм работил толкова в дадена сфера, че да не мога да си намеря лесно друга по-доходоносна работа, както се казва (всъщност сега не се сещам как се казва) мога да се приспособявам лесно към различни по вид работи. Но все пак всеки който търси намира.

А и стига сте гледали в канчето на другия, имал е възможност - грабил е, сложи си ръка на сърцето и кажи, че ако имаш възможонста и ти да намажеш от нещо, няма да го направиш. Просто такива изказвания за мен са си чиста злоба или завист, заради това, че ти не си имал тази възможност. Аз се опитвам да си гледам живота и ако не граби от мен не се бъркам или ядосвам - има си органи на които уж работата им е да предодвратяват или проверяват такива дейности, не е моя

@PtD, аз пък се опитвам да бъда винаги толерантен към всички и ако тръгна да протестирам, че е по начин който да не затруднява други хора, а само началството ми.
За мен това липсва на българите, толерантност.
Добре, имат проблем, не им се обръща внимание, но с това, че ми пречат да си върша своята работа и ми променят ритъма на живот в не добра посока - не печелят симпатия и подкрепа, а точно обратното.

@Почти всички, да ви попитам, с колко учителя сте били в досег, така да се каже, че да имате наблюдения над реалните им доходи, не тези като учители в държавните училища?
Защото от моите наблюдения с техните нормални учителски заплати, но заедно със допълнителните доходи от примерно 20, 3-ма не им стигат, 10 си живеят напълно нормално, 4 доста добре и 3-ма си сменят колите с нови на всеки 4 години ;)
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот bluskanie » Пет Окт 26, 2007 4:09 pm

Alpina написа:
@Почти всички, да ви попитам, с колко учителя сте били в досег, така да се каже, че да имате наблюдения над реалните им доходи, не тези като учители в държавните училища?
Защото от моите наблюдения с техните нормални учителски заплати, но заедно със допълнителните доходи от примерно 20, 3-ма не им стигат, 10 си живеят напълно нормално, 4 доста добре и 3-ма си сменят колите с нови на всеки 4 години ;)

Внимавай да не го прочетат повече учители, щото ти е спукана работата. Грешиш сериозно в тези 10. Ся, че има такива с много кинти така е... я децата им са богати и помагат, я си имат готин страничен бизнес, който не изисква много отделено време, я нещо друго...

Всъщност това няма значение... не е реално просто да се гледа така на нещата. Видиш ли, понеже учителите имат възможност за допълнителен доход, няма да им увеличаваме заплатите. Учителят е редно да може да живее безпроблемно с учителската си заплата. Всичко отгоре си е негов личен успех.

То по тая логика, дай да направим заплатите на депутатите по 220лв, щото те със сигурност искарват доста "странични" пари...
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Alpina » Пет Окт 26, 2007 4:26 pm

Ако зависеше от мен те нямаше да взимат никакви заплати (депутатите) както и щяха да са орязани от много неща, понеже работата им е да се грижат не за сеже си, ами за интересите на народа. Така де, да работят за чест и слава само, да ама не зависи само от мен не зависи и от теб, за съжаление зависи от всички нас заедно, но това е утопия да гледаме в една посока с еднакви интереси и една цел :)

Иначе не казвам - не им вдигайте заплатите, съгласен съм да имат увеличение, също така да са им достатъчни, че да няма нужда от страничен доход.
Но просто целта на стачката не е това и не ми е ясно как не го виждате :dunno:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот agent_Jekov » Пет Окт 26, 2007 4:31 pm

@bluskanie :agree:
@Alpina
Просто такива изказвания за мен са си чиста злоба или завист, заради това, че ти не си имал тази възможност. Аз се опитвам да си гледам живота и ако не граби от мен не се бъркам или ядосвам - има си органи на които уж работата им е да предодвратяват или проверяват такива дейности
Не, може и да не ти се вярва, но странното е, че нито злобея нито завиждам.Те са за съжаление просто.Но картинката е меко казано несправедлива, признай.И аз си гледам живота и гледам много да не се ядосвам, но не си съвсем прав като се отделяш един вид така, защото тези заграбили на кило от държавата индиректно са заграбили от всички нас.А колкото до органите, които трябва да съблюдават уж коментара ми е- :rofl: Карай, отклонихме се достатъчно, аз спирам. :agree:
Но просто целта на стачката не е това

Оф, за последно само питам каква е целта на стачката и край. :)
Аватар
agent_Jekov

Мнениеот Alpina » Пет Окт 26, 2007 4:44 pm

Ще видиш много скоро ;)
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот PtD » Пет Окт 26, 2007 5:56 pm

Alpina написа:@Почти всички, да ви попитам, с колко учителя сте били в досег, така да се каже, че да имате наблюдения над реалните им доходи, не тези като учители в държавните училища?

Майка ми беше учителка в последните 10 години. Ако нямаше финансова помощ от други места, нямаше да върже двата края. Хем даваше и частни уроци. Та имам поглед достатъчно отвътре.

И на българите им липсва не толерантност, ами непримиримост. Защото обикновено през деня безропотно опъват хомота, а вечер псуват пред салатката колко им е крив живота. Докато не се обърнат нещата, да псуват през деня, а да опъват хомота пред салатката, няма да има положителна промяна.
Аватар
PtD

Мнениеот Alpina » Пет Окт 26, 2007 7:40 pm

PtD написа:...на българите им липсва... ...непримиримост. Защото обикновено през деня безропотно опъват хомота, а вечер псуват пред салатката колко им е крив живота. Докато не се обърнат нещата, да псуват през деня, а да опъват хомота пред салатката, няма да има положителна промяна.

Ако позволиш да те цитирам така - тук си много прав :beer:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот Мъро » Пет Окт 26, 2007 8:05 pm

@Alpina :bowdown:

Неделя иде. И наистина изглежда, че нещо интересно ще се случи точно тогава, по някакво "странно" стечение на обстоятелствата. Дано да не е така, де, че това ще е една от топ-наглостите в държавицата ни.
Аватар
Мъро

Мнениеот mrPesh » Пет Окт 26, 2007 10:23 pm

@Мъро: Неделята е празник по закон Божи.
А особено когато има избори нищо чудно да не ти е ако стават чудеса ;)

http://www.netinfo.bg/index.phtml?tid=40&oid=1115842

Изборите са каквото е Дядо Коледа за децата.Подаръци ще има,дори и да не са от сърце.

Айде учениците да вадят чантите от нафталина!И да си стягат опинците,че месец ваканция не е малко за наваксване.
Аватар
mrPesh

Рейтинг: 1336

Мнениеот boriss13 » Съб Окт 27, 2007 11:38 am

mrPesh написа:@Мъро: Неделята е празник по закон Божи.
А особено когато има избори нищо чудно да не ти е ако стават чудеса ;)

http://www.netinfo.bg/index.phtml?tid=40&oid=1115842

Изборите са каквото е Дядо Коледа за децата.Подаръци ще има,дори и да не са от сърце.

Айде учениците да вадят чантите от нафталина!И да си стягат опинците,че месец ваканция не е малко за наваксване.

:agree:
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Мнениеот nikitoMTB » Пон Окт 29, 2007 6:05 pm

Айде стачката продължава : http://dnes.dir.bg/2007/10/29/news2267230.html :beer:
Аватар
nikitoMTB

Рейтинг: 1804

Мнениеот daizel1 » Пон Окт 29, 2007 6:34 pm

nikitoMTB написа:Айде стачката продължава : http://dnes.dir.bg/2007/10/29/news2267230.html :beer:
:bawling: Честно да ви кажа вече ми се ходи на училище :bawling:
daizel1

Рейтинг: 1284

Мнениеот z1gZag » Пон Окт 29, 2007 8:16 pm

Шейм , седи неизползван ... Изображение
z1gZag

Рейтинг: 1915

Мнениеот Alpina » Пон Окт 29, 2007 9:12 pm

Не те ли е срам?
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот Bastuncho » Пон Окт 29, 2007 9:14 pm

Много си е убаф даже :bowdown:
Аз май трябва да си купя :dunno:
Life is good, because without it we would be dead...
Аватар
Bastuncho

Рейтинг: 1200

Мнениеот MaN1aK » Пон Окт 29, 2007 9:15 pm

Хах яко!Добра идея ми даде! :D :)
MaN1aK

Рейтинг: 1999

Мнениеот did » Пон Окт 29, 2007 9:16 pm

Alpina написа:Не те ли е срам?

за кое да го е срам? за единицата в SixSixOne? Е, то не може всички да са пълни отличници с 666 :fork:
Аватар
did

Мнениеот Bastuncho » Пон Окт 29, 2007 9:16 pm

Аз пък няма да го копирам :bowdown:
EDIT: към предишния ми пост - забравих, че съм си го купил вече... Нищо пък - няма учебници :^: :rofl: :rofl:

Иначе аз много обичам да ходя на училище :banana:
Life is good, because without it we would be dead...
Аватар
Bastuncho

Рейтинг: 1200

Мнениеот Alpina » Пон Окт 29, 2007 9:24 pm

did написа:
Alpina написа:Не те ли е срам?

за кое да го е срам? за единицата в SixSixOne? Е, то не може всички да са пълни отличници с 666 :fork:

Всъщност и аз имах нещо на бележника - Изображение

Но беше правено на лист паус и беше на гърба, така че ако се наложи да мога да го махна за секунда.

Ама историчта на z1gZag ми е противна :puke: макар моята да не е много по-различна :D
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот z1gZag » Пон Окт 29, 2007 9:27 pm

Alpina написа: така че ако се наложи да мога да го махна за секунда.

Рисунките са на подвързията не мога да я махна за 1 секунда , ама за 3сек. мога :P
П.п Ама не искам :)
z1gZag

Рейтинг: 1915

ПредишнаСледваща

Назад към Други