Да се молим за Shady™ !

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот kagami » Пон Яну 30, 2006 12:09 pm

Ау, как се подреди така бе човек! Бързо оздравявай, че да не забравиш да караш. В началото не гледай много телевизия, ограничи зомбирането пред компа и отиди някъде да ти направят ЕЕГ (електроенцефалограма). С теб сме!!
Важно е да вършиш това, което смяташ за правилно.
Аватар
kagami

Рейтинг: 1980

Мнениеот did » Пон Яну 30, 2006 12:24 pm

стискам палци!!!!!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот brokicho » Пон Яну 30, 2006 1:32 pm

и аз се присъединявам към пожеланията Ви дано да няма последствия за него и да се възстанови напълно.
п.с. шлем или просто каска носете ги те може да ви спасят главата!!!
Моля, извинете ме за допуснатите правописни грешки!
brokicho

Рейтинг: 1735

Мнениеот Alien » Пон Яну 30, 2006 1:58 pm

Ми какво да кажа... защо някои хора си мислят, че нищо не може да им стане като правят такива неща? Добре, че отново му се е разминало, макар и не толкова леко този път... бързо оправяне!
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Quiz » Пон Яну 30, 2006 2:09 pm

Дано да се оправи бързо и да се възстанови напълно!:)
Аватар
Quiz

Мнениеот lechuga » Пон Яну 30, 2006 2:14 pm

И аз пожелавам бързо и безпроблемно оздравяване
Don't worry, be happy!
Аватар
lechuga

Рейтинг: 1725

Мнениеот Sherman » Пон Яну 30, 2006 5:29 pm

Метален...я дай филмчето насам да видим как точно е станало...а Шейди е здраво момчи...ще се опрай
Ученското си е ученско...и в кенефа да го затвориш гладен и жаден нема да остене
Sherman

Рейтинг: 1700

Мнениеот bikerider » Пон Яну 30, 2006 5:30 pm

[quote="Pupinator"]
Проблема, е че той я свали точно преди да скочи и ми я даде на мен :bawling:
[/quote]

Моля се и за твоето душевно спокойствие!
много :beer: обикновено помага :beer:

горе главата :):beer:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот RAM-FR » Пон Яну 30, 2006 5:35 pm

бързо да се оправа че има много дропове за оправане и дропене
Аватар
RAM-FR

Рейтинг: 1958

Мнениеот climb » Пон Яну 30, 2006 6:15 pm

След като прочетох това за Влади и видях една снимка от някаква подобна случка в www.btbg.net реших докато не си взема шлем да не карам щот кат се знам как не мисля много кат карам ... а и в повечето случай карам сам.

Един съвет от мен ДОРИ И В ГРАДА НЕ КАРАЙТЕ САМИ.Ако сега не са били Бобоф и Пупи Влади може би щеше да бъде доста по зле и байка му можеше да обикаля заложните къщи да си го търси :(
Аватар
climb

Мнениеот Bi-King » Пон Яну 30, 2006 6:15 pm

Шейди бате!:bigeyes:Лошо,лошо.
Благодаря на Бог че си жив още,надявам че ще си останеш само с обица на ухото:nono: и нищо повече!
Айде оправяй се бързо и пълно!
Без протектори:bigeyes2:а някои караме XC с фулфейси
Аватар
Bi-King

Мнениеот Crimson » Пон Яну 30, 2006 6:31 pm

[img]http://www.mtb-bg.com/album/Crimson/THE%20MASTER.jpg[/img]
MAY THE FORCE BE WITH YOU;)

По-бързо оздравяване и умната в бъдеще!!!
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот marshall__ » Пон Яну 30, 2006 9:26 pm

Днеска ходих на свиждане на Влади и останах приятно изненадан - та той си става, ходи си, говори си, смее се, припомня си - всичко долу-горе нормално. Все още се чувства отпаднал де, загубил е много кръв. Подут е. Закърпили са го, а тестовете са показали, че е само комоцио.
Най-вероятно ще се размине само с негледане на телевизия, и определено разрешено време пред компютъра за известен период.
За сега не се предполагат последствия - действително се е разминал с малкото зло.
Имал е някакви странни "виждания" за случката. Решил е, че се е домъкнал с колелото до болницата (питаше ме даже дали с такси са го карали, като му казах, че не е :)) и, че го е оставил пред антишоковото отделение на влизане (когато в този момент все още е бил в безсъзнание). След време се свестил и докато го кърпели се сетил за него, попитал сестрата дали е все още там и като получил отрицателен отговор тръгналда се надига. Спирали го, а той ги гонел :drool:. Май само това е. Нищо особено изглежда. Евентуално утре ще го изпишат, защото не бил повръщал все още - дано, защото е адски неприятен престоя в болницата.

Та това е - неприятна случка и нищо повече. Надявам се някой хора си направят изводите..
Аватар
marshall__

Рейтинг: 1995

Мнениеот axelmax » Пон Яну 30, 2006 10:51 pm

наистина най-големия стрес е престоя в болница
страшно е неприятно
имаш 4уството ,4е нема да излезеш жив

е брао,ще се оправи:agree:
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот RAM-FR » Пон Яну 30, 2006 11:24 pm

преди 10 мин говорих с него и каза че е добре и най-късно четвъртък ще го изпишат
Аватар
RAM-FR

Рейтинг: 1958

Мнениеот uha_rampage » Пон Яну 30, 2006 11:25 pm

Успех Влади!:hbang2:
www.rampage.hit.bg
Drujba-2 County - кварталът на богатите :)
Аватар
uha_rampage

Мнениеот Metal_Psycho » Пон Яну 30, 2006 11:49 pm

Хахаха.:)Марио,мислил си,че с байка е стигнал до там?:)
А когато се надигна и питаше за байак си в шоковата,бях още отпред и видях как сестрата го натискаше да лежи,а той моля ти се се хили.:)
Незнам дали си спомня,че ми говори докато го местеха от противошоковата към "шивачната".:)

Тва е много добре,че няпа усложнения.Щото незнам дали е стресиращ престоя в болницата,ама къв стрес беше да седиш и да гледаш острани,докато чакаш линейката да дойде...:unhappy:

А фпрочем,Марио ти нали му каза,че колелото и каската са му в мен?
На пръв поглед,само лапата се е преместила/изкпривила.Едната тръба обаче се е ударила в рамката без гумения буфер,та малко я е одраскала.
Но иначе нищо му няма.

П.п. скоро стълбени гапове няма да скачам...
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот Shady™ » Вто Яну 31, 2006 1:32 pm

:)
Досега майка ми ми чете тука какво сте писали и искам да ви кажа че много ви благодарая ! Така ме бяха наплишили лекарите в болницата със техните виждания за бъдещето ми(инавалидни колички, парализиран от шията на долу и т.н. ) че за малко да се отказа за известно време от FR... Ама ми вдъхнахте кураж и след около 20 дена ще КАРАМ а след още 10 тина дена - както преди (имам да им връщам на стълбите)
Много благодаря на Metal_Psycho & Pupinator.
Довечера по план ще сложа 1-2 снимки в мтб-то "да се похваля"...
И едно разбрах - НАВСЯКЪДЕ С КАСКА...То ... и по права линия може да се хлъзнеш и да паднеш на нещо "лошо"... Вече съм само с каска !!! Сега събирам за броня и наколенки ;)
Иначе относно спомените - спомням си само след като излетях и погледнах и видях, че няма да го приземя добре и от там - чак когато ме "ободоха" на масата в пирогов...Нищо друго не си спомням !...
Повече немога да пиша и да седя пред пс-то че ме боли главата и ми пулсират шевовете...
Ощеведнъж благодаря !Това е за сега... вече съм си в нас.. Приличам на франкенщайн и така...
See ya soon ! :)
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Мнениеот halcor » Вто Яну 31, 2006 2:45 pm

Пич, най-добре си почини хубаво и тогава мисли за каране, то ще си дойде когато си дойде, ще го усетиш. Казвам ти го от гледна точка на човек, който доста здраво си е тряскал главата (имам си стабилен белег на челото, от автомобилна катастрофа). И при мен по подобен начин се развиха нещата - известно време безсъзнание, свестих се в болницата, докато ме шиеха (без упойка, щото не върви да упояваш човек в безсъзнание) и съм бил доста неприятна гледка (видях се чак като ми се виждаше само едното око от бинтове и се притесняваха хората да не се шокирам и пазеха огледалото :)). Еми... просто ти трябва време и релакс. И имай предвид, че може и да си усещаш ок главата, но на нея й трябва малко повечко време за оправяне - например, ако извършваш по-тежка физическа работа, от която ти се вдига леко кръвното се усеща доста неприятно като пулсираща болка в главата. Което просто означава да бъдеш внимателен и след като си мислиш, че ти е минало. Примерно една година (е, и след нея бъди внимателен :)).
И за финал за твое успокоение: при мен нямаше никакви последствия. След 2-3 месеца ще станат 9 години...
Аватар
halcor

Мнениеот Shady™ » Вто Яну 31, 2006 5:54 pm

Мерси за съветът,halcor!
Иначе въобще не си чувствам главата ок, но ми се кара... Поне 1 месец няма да карам FR, а може и 45дена... Незнам...Болничният ми е за половин месец ....
Абе ще видим но на пс-то се натоварвам МНОГО БЪРЗО ! Почва да ми пулсира главата и т.н. само след 2-3 минути на него...
Айде пак се махам аз ... Мерси за подкрепана на всички още веднъж и ако правя много грешки - сори ама много ме боли и немога да ги търся/поправям...
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Мнениеот GladiatoR » Вто Яну 31, 2006 7:17 pm

Стана ми много кофти като видях тая тема..Но сега по важното е да ти пожелая бързо и пълно възстановяване.:peace:
да не забравяте каските ей..
GladiatoR

Рейтинг: 1200

Мнениеот did » Вто Яну 31, 2006 8:40 pm

shady, многократно аз и много други хора сме се "майтапили" с тебе. не те познавам лично. знам, че съм прекалявал. даже днес написах едни бла-бла-глупости малко преди да разбера какво е станало с теб. нямам намерение да си трия писанията. ако наистина съм прекалил - sorry.

но...

но

може пък и понякога да сме имали добри намерения. затова и няма да се извинавам. всъщност, в момента бих искал точно това да направя, но няма да го направя, и не защото явно нещата при тебе ще се оправят :agree::agree::agree::agree::agree::agree::agree::agree::agree::agree::agree::agree:.

дано ти и другите бендъровци разберете, че да караш по ръба не е само мед, смесен с адреналин, а и много болезнено жило.

ти знаеш ли стойността на живота?

сравнявал ли си тази цена с ... не знам с какво. не мога да измисля с какво да го сравня. дано ти да можеш, след като си се докоснал до ръба. явно е трябвало така да стане.

ще позволиш ли да се повтори?

това дали носиш или не носиш каска е най-малкото.

фактът, че имаш, а не носиш каската си е, ... пак не знам... сам си прецени. вече знаеш.

абе знам, но не искам да напиша нещо, което ще се приеме от Любо като лична обида и ще го затрие.

Да си призная, това просто не мога да го разбера. явно съм твърде далече от твоя начин на мислене. от ВАШИЯ начин на мислене. явно остарявам.

Влади, всеки ден си имам работа с хора почти на твоята възраст, а в къщи ми се хили едно мушмуроче на половината на годините ти, което те гони по ентусиазъм и желание още утре да притежава света. затова си мисля, че имам право да ти напиша следващите редове, макар че никога лично не съм дро[size=67]п[/size]ил:

Най-важното е да си [b]Жив[/b] и [b]Здрав[/b]!

дрогото са подробности

МИСЛИ ПРЕДИ ДА СКОЧИШ!!!
МИСЛИ ПРЕДИ ДА СКОЧИШ!!!
МИСЛИ ПРЕДИ ДА СКОЧИШ!!!
МИСЛИ ПРЕДИ ДА СКОЧИШ!!!
МИСЛИ ПРЕДИ ДА СКОЧИШ!!!
МИСЛИ ПРЕДИ ДА СКОЧИШ!!!
МИСЛИ ПРЕДИ ДА СКОЧИШ!!!
МИСЛИ ПРЕДИ ДА СКОЧИШ!!!
МИСЛИ ПРЕДИ ДА СКОЧИШ!!!

щото след като скочиш може да не можеш да мислиш.

МИСЛИ ДАЛИ СИ ПОДГОТВЕН ДА СКОЧИШ!

мм, това е трудно.

НАЯСНО ЛИ СИ ЗАЩО ГО ПРАВИШ???

МИСЛИ!!!

ти можеш

мисли.

знам че умееш да МИСЛИШ, показал си го многократно.

не искам отговор, искам да помислиш... ако искаш да си поговорим, ICQ, но не сега. сега спи!!!!!!! ако поискаш ICQ оторизация през следващия 1-2 месеца, няма да ти я позволя. нямаш работа пред компютъра през това време.

гадно ми е.

абе пичове, не би ли трябвало да правим всичко за удоволствие? ако ще е за да направим филмче, зеснато от MP, дайте тая камера да я хвърля от високо. ще ви я платя.

ако ще скачаш, само за да се покажеш пред някой "приятел", че си "луд", значи наистина си луд.

гадно ми е.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот kotka12 » Вто Яну 31, 2006 9:33 pm

@did
:agree:
@Shady
човече, не те познавам и не знам дали някога ще имаме възможност да се видим дори, но се радвам, че си се отървал, защото погребах приятелката си след падане без каска.
Така че всички, които четете това-не бъдете герои, няма смисъл
не заради вас
а заради хората, които ви обичат и държат на вас
Абсолютно съм съгласен с did
просто адреналинът е прекрасно нещо, но е хубаво и да се мисли
още веднъж ти желая бързо да се оправиш
лошото е, че си научи урока по трудния начин
Стискам палци за теб !!!!
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Рейтинг: 1980

Мнениеот TOYAGA » Вто Яну 31, 2006 10:07 pm

Два дена се чудим да пишем ли и кво да пишем по темата...
did е прав.
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Alien » Вто Яну 31, 2006 10:09 pm

[quote="kotka12"]

@did
:agree:
... защото погребах приятелката си след падане без каска...
[/quote]

Какво?! Ако говориш сериозно... :crap::(

Господи, когато прочета нещо такова целият ми ден се скапва... слава Богу, че е към края си... отивам да си лягам.
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот climb » Вто Яну 31, 2006 11:22 pm

[quote]... защото погребах приятелката си след падане без каска...
[/quote]

Това сериозно ли е ??? :(
Аватар
climb

Мнениеот axelmax » Сря Фев 01, 2006 12:20 am

не шега е
как може да мислите ,4е се шегува бе:(!:
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот EmZo » Сря Фев 01, 2006 1:28 am

...Оффф и на мен ми се скапа деня, добре че нещата не са сериозни, няма смисъл да повтарям нещата изписануи по горе! просто KEEP BEING COOL. и Умната.
Изображение
Аватар
EmZo

Мнениеот PtD » Сря Фев 01, 2006 2:27 am

Пичове, не е зле да се помисли не само върху оцеляването, ами и върху запазването на функционалността на тялото след 30-тата година. Ясно ми е, че докато си на 16-25 не ти пука много-много какво ще стане, но повярвайте ми, след време тялото ще ви напомни за всяка травма, която сте му причинили. И това ще дойде в момента, когато вече се възстановявате по-бавно и става все по-тегаво и по-тегаво и няма оправия.

И аз на 16-25 не си цепех басма, а сега усещам последствията и да ви кажа никак не е приятно. Наблюдавал съм и израстването на други хора, които даваха всичко от себе си и не вярваха, че ще стигнат дотам да нямат друг избор, освен да се щадят, но досега изключения няма - всички рано или късно започват да страдат хронично от стари травми.

Затова карайте в границите на възможностите си и не бързайте да стигнете до там, закъдето сте тръгнали - може пътуването да се окаже по-забавно от дестинацията.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот Metal_Psycho » Сря Фев 01, 2006 2:46 am

[quote="PtD"]

........може пътуването да се окаже по-забавно от дестинацията.
[/quote]

A те тва е истината.:)
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

ПредишнаСледваща

Назад към Други