shady, многократно аз и много други хора сме се "майтапили" с тебе. не те познавам лично. знам, че съм прекалявал. даже днес написах едни бла-бла-глупости малко преди да разбера какво е станало с теб. нямам намерение да си трия писанията. ако наистина съм прекалил - sorry.
но...
но
може пък и понякога да сме имали добри намерения. затова и няма да се извинавам. всъщност, в момента бих искал точно това да направя, но няма да го направя, и не защото явно нещата при тебе ще се оправят

:agree::agree::agree::agree::agree::agree::agree::agree::agree::agree::agree:.
дано ти и другите бендъровци разберете, че да караш по ръба не е само мед, смесен с адреналин, а и много болезнено жило.
ти знаеш ли стойността на живота?
сравнявал ли си тази цена с ... не знам с какво. не мога да измисля с какво да го сравня. дано ти да можеш, след като си се докоснал до ръба. явно е трябвало така да стане.
ще позволиш ли да се повтори?
това дали носиш или не носиш каска е най-малкото.
фактът, че имаш, а не носиш каската си е, ... пак не знам... сам си прецени. вече знаеш.
абе знам, но не искам да напиша нещо, което ще се приеме от Любо като лична обида и ще го затрие.
Да си призная, това просто не мога да го разбера. явно съм твърде далече от твоя начин на мислене. от ВАШИЯ начин на мислене. явно остарявам.
Влади, всеки ден си имам работа с хора почти на твоята възраст, а в къщи ми се хили едно мушмуроче на половината на годините ти, което те гони по ентусиазъм и желание още утре да притежава света. затова си мисля, че имам право да ти напиша следващите редове, макар че никога лично не съм дро[size=67]п[/size]ил:
Най-важното е да си [b]Жив[/b] и [b]Здрав[/b]!
дрогото са подробности
МИСЛИ ПРЕДИ ДА СКОЧИШ!!!
МИСЛИ ПРЕДИ ДА СКОЧИШ!!!
МИСЛИ ПРЕДИ ДА СКОЧИШ!!!
МИСЛИ ПРЕДИ ДА СКОЧИШ!!!
МИСЛИ ПРЕДИ ДА СКОЧИШ!!!
МИСЛИ ПРЕДИ ДА СКОЧИШ!!!
МИСЛИ ПРЕДИ ДА СКОЧИШ!!!
МИСЛИ ПРЕДИ ДА СКОЧИШ!!!
МИСЛИ ПРЕДИ ДА СКОЧИШ!!!
щото след като скочиш може да не можеш да мислиш.
МИСЛИ ДАЛИ СИ ПОДГОТВЕН ДА СКОЧИШ!
мм, това е трудно.
НАЯСНО ЛИ СИ ЗАЩО ГО ПРАВИШ???
МИСЛИ!!!
ти можеш
мисли.
знам че умееш да МИСЛИШ, показал си го многократно.
не искам отговор, искам да помислиш... ако искаш да си поговорим, ICQ, но не сега. сега спи!!!!!!! ако поискаш ICQ оторизация през следващия 1-2 месеца, няма да ти я позволя. нямаш работа пред компютъра през това време.
гадно ми е.
абе пичове, не би ли трябвало да правим всичко за удоволствие? ако ще е за да направим филмче, зеснато от MP, дайте тая камера да я хвърля от високо. ще ви я платя.
ако ще скачаш, само за да се покажеш пред някой "приятел", че си "луд", значи наистина си луд.
гадно ми е.
Q. b. f. f. f. s.