chill написа:MOD написа:@chill - WoW не е боза ; предполагам никога не си я играл сериозно ( имам предвид в сериозна гилдия насочена към PvE прогрес ) .. Аз имам сериозен опит и мога да ти кажа, че е невероятна краста .. и много интересна

PvE е боза по дефиниция. Опитай да играеш срещу хора, а не срещу тъпи ботове, които всеки път правят едно и също.
PvP-то в WoW пък е безкрайно тъпо, защото зависи не от уменията, а от това кой има по-голям меч. За мен истинско PvP е когато всяко умение/оръжие/оборудване/т.н. си има противодействие и е възможно вчерашен играч може да победи ветеран при съответните условия.
Не, не съм играл WoW, само съм слушал разкази и описания от хора, които са играли - както от хора, които харесват WoW, така и от такива, които не я харесват.
ПП. Като пример за игри, със истинско PvP, такова което зависи от уменията на човека, а не от оборудването му[1], мога да посоча EVE Online, GuildWars и Magic: The Gathering - те и трите има много общо помежду си.
[1] под оборудване разбирам всичко - мечове, секири, брони, щитове, магии, пистолети, снайпери ...
ППП. Между другото, EVE Online има 14-дневен безплатен trial, опитайте, няма да съжалявате.
Мдам,Guild Wars понеже е невероятното ММОРПГ.

+Всичките му клонинги които има вече под път и надпът.
Щях да купя,но накрая навих братовчеда да си даде парите,понеже WOW му се видя много скъп с месечните си такси,после го пробвах от неговия акаунт.

Бозицаааа.
А за ВОВ-а,явно найстина не си я пробвал.А и явно си слушал личните приживявания в играта на хора,който също не са я играли.
Да,графиката,моделите,текстурите изглеждат доста детински.Като цяло,визуално играта няма НИЩО с което да радва(за разлика от Гилд Уорса),но пък управленийцето си е арно,камерата не те кара да кълнеш на всички познати на човечеството езици,уменията са удобни и всяко си има плюсовете и минусите,нещо съвсем типично за Близз игра.Да,има оплаквания към почти всеки клас,че оня е имба,другия е нърфнат и тн.Непрекъснато има промени в класовете,което е и лошо и добро.
ПвЕ е дибилно,това съм съгласен.Но за ПвП....тц.

Не е само до предмети май френд.Бил съм в "честен" двубой(е,все пак съм Rogue

)играчи с по 5 нива над мене.Случвало ми се е и обратното...даже по-често.

Има ОГРОМНО значение кое умение кога точно ще използваш в двубоя.Малко да подраниш с нещо или да закъснееш и си заминал.Но ако уцелиш точния момент,дори с няколко нива над теб,с по-добри предмети,даже да кажем,че играча е реролва(има намсиколко по 60 и 70 герой вече) ,ще го скъсаш,няма да знае какво е станало.
По този случай,МОД,ти в кой реълм си?:)И смяташ ли ей така,съвсем случайно да реролнеш в нашУ село.
@Извънземни,мани го тоя Сталкър вече бе,превъртя го,продължи с живота си.

Така и едно време като превъртях Fallout-a & BG2-то,ликувах,кефех се,ама след малко ми мина и така

.
Запретни ръкавки сега за Halo 2 май френд.Запомни датата 18-ти.

.От Пулсар ми го задумаха....докато си зимах WOW:TBC днес.
А и земи изиграи Арканум ако верно не си.Не бъди смешен.