lostrider@ написа:Харесваш ми
А пък ти не ми харесваш - знаеш ли кой е този на аватара ти и какво е направил? Животните разбрахме, че обичаш, а хората мразиш ли?

lostrider@ написа:Харесваш ми
тучо чучо написа:А пък ти не ми харесваш - знаеш ли кой е този на аватара ти и какво е направил? Животните разбрахме, че обичаш, а хората мразиш ли?
lostrider@ написа: Пък ти прочети т'ва- онова и се радвай, че днеска не сме сички с мустачки и свастики по челата, и не бройм: айнцу- цвайнцу..ок? Лек ден!
Sp3c7r3 написа:Билки?
PtD написа:В повечето случаи животните убиват съвсем "хуманно":
4getcredo написа:Верно, че не сме, но за сметка на това 45 години ходихме по друга мода и броихме раз, два, трий ......
4getcredo написа:Оп, извинявай, lostrider! Ти си от Перник, край закърмен в онзи светъл непорочен человеческий дух!
Sp3c7r3 написа:издевателства има и винаги ще има.
bikerider написа:@lostrider: Само не ми казвай, че си чел Жуков, щото ще се смея много!
lostrider@ написа:4getcredo написа:Верно, че не сме, но за сметка на това 45 години ходихме по друга мода и броихме раз, два, трий ......
Абе да си призная, пак не си успял да вникнеш в това, което искам да кажа..И все пак ми се иска да се върнем към темата...4getcredo написа:Оп, извинявай, lostrider! Ти си от Перник, край закърмен в онзи светъл непорочен человеческий дух!
Ми, щом с това се опитваш да ми натриваш носа, не знам какво да ти кажа повече..Твърде елементарно..М? То за т'ва чалгицата се кутира бая в днешно време. Пък и доста поназнайваш за ПК..Да не си някъде отблизо, а?![]()
![]()
Се тая..Peace, Братя!
Sp3c7r3 написа:Моля те, първо почети, после говори. Медицината отбелазва най голям напредък през войните (в частност хирургията). За втората бая имаш да четеш. Концлагерите не са цялата война.
bikerider написа:squat написа:Билки?
bobeca написа:Aз такива неща немога да гледам.Само мога да се питам как може да има такива хора
PtD написа:@halcor, има определена разлика между метода на природата и метода на човека, с една камара особености, специфични за човека, което някак си го отделя като своеобразен връх в причиняването на страдания.
PtD написа:@halcor, има определена разлика между метода на природата и метода на човека, с една камара особености, специфични за човека, което някак си го отделя като своеобразен връх в причиняването на страдания.
squat написа:Сега пък трябва да намерим дефинция на "човек".
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта