now watching

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот Alien » Съб Окт 06, 2007 10:09 pm

Оф, отде т'ва време? :( Аз трупам ли трупам идиотски много документални филми, които изобщо няма да гледам в близките 2-3 месеца. :( Последно гледах за Афганистан, а после и за Джихад -а по-общо. Там за талибаните, муджахидините, Ал-Кайда, САЩ, Пакистан и т.н. Доста интересно беше. Няма да си пиша мнението, за да не бъда зверски оплют от форумните титани. :)
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Рейтинг: 2000

Мнениеот rarekin » Нед Окт 07, 2007 2:19 am

:popcorn:
rarekin

Мнениеот kagami » Вто Окт 09, 2007 10:22 pm

Bulgaria's abandoned children. Може да се гледа директно от тук: http://video.google.com/videoplay?docid ... 3325307126

Аз не знам какво да кажа.
Важно е да вършиш това, което смяташ за правилно.
Аватар
kagami

Рейтинг: 1980

Мнениеот Alien » Вто Окт 09, 2007 10:36 pm

kagami написа:Bulgaria's abandoned children. Може да се гледа директно от тук: http://video.google.com/videoplay?docid ... 3325307126

Аз не знам какво да кажа.

Това по моя препоръка от миналата страница или отделно си го намери? :)

Иначе по темата:

Weapons of Mass Deception. Готино филмче за медиите като цяло, по-подробно става дума за отразяването на войната в Ирак и изобщо за поведението на медиите след Виетнам. Хранят CNN, ABC, NBC и т.н. Как медиите били подвластни на правителството, как не трябвало да им се вярва и т.н. Тва всичко е мноо яко, ама не ми дават решение. Ако не вярвам на тях, на кого? ИТАР-ТАСС? Ройтерс? Алджазира? :D Много е лесно да плюеш по някого и да го обвиняваш, че не си върши работата, ама поне предложи алтернатива, да му се невиди!

The Matrix of Evil на Alex Jones. Хъм. Интересен филм, отново (не отново де, щото не са много филмите, в които става дума за това) се говори за military-industrial complex -а на Айзенхауър, за империалистките идеи на частните военни и петролни компании и други такива, които се облагодетелстват от воденето на войни, отново пичът пропагандира за големите лоши корпорации, които освен че държат администрацията на Буш, а и самия него, като марионетки, искат и да глобализират света в един "New World Order" на тотално заробено население. Интересното е, че АБСОЛЮТНО същите неща говореше и Бен Ладен в едно негово показване пред камера от 17 септември 2007 (има го някъде по торентите, не е лошо), така че аз не мога ли да се направя на конспиратор също и да кажа, че тоя Алекс Джоунс всъщност е дясната ръка на Осама, който е изпратен в Америка да настрои населението срещу правителството, че даже и срещу Федералната Република като форма на управление, с цел съсипване на държавата? Ставаше дума и за "The Patriot Act", което се цитираше като поредното, вече наистина прекрачило границите, действие на администрацията, чиято цел е да ни контролира изцяло, видиш ли. За мен наистина има дразнещи факти около този проектозакон или каквото там е, най-вече идиотското му име, което явно цели тъпите американци да се метнат да го одобряват, щото има гадната дума "пейтриът" в него, но според мен хората отиват твърде далеч в представите си за това какво ще прави правителството, когато сдобие правата да обискира всяка къща дори без разрешително, примерно. Бе доста големи обвинения се нахвърляха, доста, доста големи, които ако бяха подкрепени със солидни доказателства, каквито нямаше, може би щяха да ми направят доста по-сериозно впечатление. Не че няма нищо вярно, твърде вероятно е да има. Прави са за факта, че точно самата форма на управление опитва всячески да не слага твърде много власт в ръцете на един човек, защото това би било деструктивно жесотко (:)), въпреки че нещата отиват баш натам. Освен това Осама, във видеото си, спомена за интересното нещо, че частни фирми имат правото да спонсорират кандидат-президентските кампании, което си е очевиден факт, но не се бях замислял колко огромни последици може да има той наистина. Но вече идеи за глобъл-доминейшън ми се виждат доста фар-фечд. :) Филмът е подобен на Why We Fight, който гледах преди няколко седмици/месеца. Може и него да гледате.

MEGIDDO - The March to Armageddon - ненормално филмче за Християнството, както и за разни окултни други подобни производни - Фримасони, Илюминати и т.н. безумни люде. Доста интересно, макар и отново пълно с всякакви ужасни конспирации. В един момент дори ме накара за миг да си помисля да стана Масон, заради тяхната вманиачена омраза към Господ, ама пък те са фанатични Луциферисти, така че то е се едно. :) В близките дни ще гледам и втората част, ама не знам кога точно ще имам време. Вероятно в петъка през деня.

Препоръчвам.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот kagami » Вто Окт 09, 2007 11:10 pm

Alien написа:Това по моя препоръка от миналата страница или отделно си го намери? :)

И по твоя - от по-миналата страница ;)
Аватар
kagami

Мнениеот agent_Jekov » Сря Окт 10, 2007 3:30 pm

@Alien Щом така и така си на тая вълна гледай 2-та филма за илюминатите ако не си:
http://www.zamunda.net/browse.php?searc ... incldead=1
Колко са достоверни един Господ знае, но поне са интересно направени.Разконспирират много известни личности като масони и тн.
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Рейтинг: 1204

Мнениеот Alien » Чет Окт 11, 2007 10:23 pm

agent_Jekov написа:@Alien Щом така и така си на тая вълна гледай 2-та филма за илюминатите ако не си:
Колко са достоверни един Господ знае, но поне са интересно направени.Разконспирират много известни личности като масони и тн.

Благаодаря! Изтеглени са и съответно влизат в списъка за гледане. :) Лошото е, че сега наизлязоха много игри, а и имам бая други неща на главата, така че няма да е в близките седмици сигурно. :( Но отново благодаря!
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот agent_Jekov » Пон Окт 15, 2007 5:23 pm

Изображение

http://www.imdb.com/title/tt0319969/

http://thepiratebay.org/search/carnivale/0/3/200

Току що свалих двата сезона.Изглежда интересно, а и чувам само добри неща.Някой?
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Мнениеот $cHeLSeA$ » Пон Окт 15, 2007 6:41 pm

@Alien кажи от къде ги гледаш тези филми защото никъде не ги намерих , дай линк
$cHeLSeA$

Рейтинг: 1200

Мнениеот Alien » Пон Окт 15, 2007 6:52 pm

$cHeLSeA$ написа:@Alien кажи от къде ги гледаш тези филми защото никъде не ги намерих , дай линк

Па знам ли, или от Арената, или от Демоноид -а. Ако нямаш регистрация там, кажи да ти пратя покана.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот rarekin » Вто Окт 16, 2007 2:28 am

L'Intouchable и L'Enfant. Европа. Anyone?
rarekin

Мнениеот screamBoy » Нед Окт 21, 2007 11:24 pm

Army of Darkness

свежа комедийка като играта Seriuos Sam
прожекции в кино Замунда
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Мнениеот Alien » Пон Окт 22, 2007 10:18 am

Mononoke Hima - ... ... ВЪЛШЕБНО аниме. И, твърде вероятно, най-брилянтната финална сцена, която сме виждали, евър! Дълбок поклон за вечните спомени, с които ще остана.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот halcor » Вто Окт 23, 2007 8:28 am

свежа, позитивна, трипарска анимация, правена от 3ма аматьори-ентусиасти на blender:
Tripeace
Аватар
halcor

Мнениеот kagami » Вто Окт 23, 2007 10:58 pm

http://www.zeitgeistmovie.com/

Във филма има пропаганда, но има и много интересни неща. Особено за 911 и за това, че тея небостъргачи не са паднали от удар със самолет...
Аватар
kagami

Мнениеот Alien » Сря Окт 24, 2007 10:10 am

kagami написа:http://www.zeitgeistmovie.com/

Във филма има пропаганда, но има и много интересни неща. Особено за 911 и за това, че тея небостъргачи не са паднали от удар със самолет...

Мда, тия филми сме ги гледали вече. Не били паднали от самолета те...

Аз па вчера гледах A Walk to Remember. Имаше добри моменти, ама иначе яко тъпня. 7/10.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот agent_Jekov » Сря Окт 24, 2007 12:31 pm

@Alien сбърал си жанра ;)

Изображение

Не римейкът от 97-а, а оригиналът на Сидни Люме от 57-а.Уникално филмче, цялото действие е в една стая, където жури от 12 заседатели трябва да реши дали едно момче да отиде на електрическия стол или не. 9/10

Изображение

Добро криминале от братята Коен.:)По истински случай. 8/10
Аватар
agent_Jekov

Мнениеот Alien » Сря Окт 24, 2007 11:18 pm

В какъв смисъл съм сбъркал жанра? :)

Иначе:

Кралството - ВЕЛИК! 9/10.

Relentless - The Struggle for Peace - много, много добър филм. Показва "истината" за Израело-Палестинската "криза" и общо взето да го духат всички ония филми, които сме гледали за "онеправданите" палестинци и за това колко са лоши всъщност евреите. А Ясер Арафат да се... :)

A History of God - тъпичък. Пропагандират ти Господ, въпреки че разказват интересно историята. Ако не знаете нещо за юдеизма, православието, католицизма или исляма - това е филмът.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Charger92BG » Сря Окт 24, 2007 11:53 pm

шампионската лига :popcorn:
Charger92BG

Рейтинг: 1327

Мнениеот agent_Jekov » Чет Окт 25, 2007 11:39 am

Alien написа:В какъв смисъл съм сбъркал жанра? :)
Ами кво е тва "Драма", "Романс"?За "Walk To Remember" става дума. :D
Аватар
agent_Jekov

Мнениеот Alien » Чет Окт 25, 2007 3:52 pm

agent_Jekov написа:
Alien написа:В какъв смисъл съм сбъркал жанра? :)
Ами кво е тва "Драма", "Романс"?За "Walk To Remember" става дума. :D

Чшшш драма рулз бе! Любимите ми филми са такива, все пак. :) Е, този е така... далече от тях. :)
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Alien » Чет Окт 25, 2007 10:14 pm

Са ще видим, дръпнАх един Grave of the Fireflies, който бил МНОГО ревлив, аниме е, нали. Ще го видим. Чудя се дали сега да го гледам, че утре рано ще ставам. Бе може сега, доревало ми се е. ахахах
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Gr@nD^m@sT3R » Чет Окт 25, 2007 10:18 pm

двама мъже и половина :banana: :hbang2: :hbang2:
Аватар
Gr@nD^m@sT3R

Рейтинг: 1108

Мнениеот screamBoy » Пет Окт 26, 2007 2:34 am

Долината на цветята
много, много, много хубав
все пак трябваше да си го гледам на кино (за софианци - дават го в дома на киното)
Аватар
screamBoy

Мнениеот Droze » Пет Окт 26, 2007 10:23 am

screamBoy написа:Долината на цветята
много, много, много хубав
все пак трябваше да си го гледам на кино (за софианци - дават го в дома на киното)

ауу как ми се гледаше този филм, но няма да мога заради тъпо упражнение :crap: :V:
Аватар
Droze

Рейтинг: 1499

Мнениеот Alien » Пет Окт 26, 2007 2:56 pm

Е мамка му, точно в сряда ли трее да е?! Че ме зарибихте, щом бил толкоз як... ама тогава съм в БЧК, сорка. :) Линкче да се дръпне?
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот agent_Jekov » Пет Окт 26, 2007 4:45 pm

Стига да става дума за същия филм. :agree:

А щом викаш, че драма рулз, в такъв случай тия два филма ти ги препоръчвам горещо/приготви си носни кърпички, сериозно:D/:

http://www.imdb.com/title/tt0118799/

http://www.imdb.com/title/tt0171804/

Иначе изгледах двата сезона на "Carnivale".Много добър сериал, силно наподобява "Twin Peaks" на места, дори оня малкия актьор-джудже е там. :) Иначе има много запомняща се атмосфера и някак се пренасяш в онова време и живот.Става дума за 1939-а година в Щатите.Има и доста психарски моменти, абе остава в съзнанието.Който има време за сериал ако го гледа, няма да съжалява.Гаранция. :agree:
Аватар
agent_Jekov

Мнениеот screamBoy » Пет Окт 26, 2007 7:28 pm

halcor - много благодарности за филмчето ^_^

иначе, опитайте
http://www.youtube.com/results?search_query=Supinfocom&search=Search
Аватар
screamBoy

Мнениеот Alien » Съб Окт 27, 2007 12:19 pm

Why Democracy? - Dinner with the President - много добра поредица на BBC, специално в тази серия ставаше дума за Пакистан. Нашата мацка обикаля и разпитва хората, от бедните до най-богатите, че даже и с президента вечеря. Виждат се промитите мозъци, вижда се безумната вяра в Алах, която води до такива извратени интерпретации дори на собствената им Свещена Книга... специално внимание се обръща на правата на жените. И най-лошото е, че тия хора наистина си ВЯРВАТ. Много е силно, препоръчвам.

Why Democracy? - Please Vote for Me - тука действието се развива в Китай, в някакво училище, дечицата ще избират ДЕМОКРАТИЧНО Class Manager. Проследяват "кампаниите" на тримата кандидати. Интересно що-годе, ама не си губете времето с него. Само в началото беше култово - питат някакви дечица: What is democracy? "I don't know. What does it mean?" и What does it mean "to vote"? "To vote?" и един безразличен поглед... :) И там ги фанатизират от малки, просто какви кадри има...
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот mitakaman » Съб Окт 27, 2007 12:30 pm

Аватар
mitakaman

Рейтинг: 1977

ПредишнаСледваща

Назад към Други