Това по моя препоръка от миналата страница или отделно си го намери?
Иначе по темата:
Weapons of Mass Deception. Готино филмче за медиите като цяло, по-подробно става дума за отразяването на войната в Ирак и изобщо за поведението на медиите след Виетнам. Хранят CNN, ABC, NBC и т.н. Как медиите били подвластни на правителството, как не трябвало да им се вярва и т.н. Тва всичко е мноо яко, ама не ми дават решение. Ако не вярвам на тях, на кого? ИТАР-ТАСС? Ройтерс? Алджазира?

Много е лесно да плюеш по някого и да го обвиняваш, че не си върши работата, ама поне предложи алтернатива, да му се невиди!
The Matrix of Evil на Alex Jones. Хъм. Интересен филм, отново (не отново де, щото не са много филмите, в които става дума за това) се говори за military-industrial complex -а на Айзенхауър, за империалистките идеи на частните военни и петролни компании и други такива, които се облагодетелстват от воденето на войни, отново пичът пропагандира за големите лоши корпорации, които освен че държат администрацията на Буш, а и самия него, като марионетки, искат и да глобализират света в един "New World Order" на тотално заробено население. Интересното е, че АБСОЛЮТНО същите неща говореше и Бен Ладен в едно негово показване пред камера от 17 септември 2007 (има го някъде по торентите, не е лошо), така че аз не мога ли да се направя на конспиратор също и да кажа, че тоя Алекс Джоунс всъщност е дясната ръка на Осама, който е изпратен в Америка да настрои населението срещу правителството, че даже и срещу Федералната Република като форма на управление, с цел съсипване на държавата? Ставаше дума и за "The Patriot Act", което се цитираше като поредното, вече наистина прекрачило границите, действие на администрацията, чиято цел е да ни контролира изцяло, видиш ли. За мен наистина има дразнещи факти около този проектозакон или каквото там е, най-вече идиотското му име, което явно цели тъпите американци да се метнат да го одобряват, щото има гадната дума "пейтриът" в него, но според мен хората отиват твърде далеч в представите си за това какво ще прави правителството, когато сдобие правата да обискира всяка къща дори без разрешително, примерно. Бе доста големи обвинения се нахвърляха, доста, доста големи, които ако бяха подкрепени със солидни доказателства, каквито нямаше, може би щяха да ми направят доста по-сериозно впечатление. Не че няма нищо вярно, твърде вероятно е да има. Прави са за факта, че точно самата форма на управление опитва всячески да не слага твърде много власт в ръцете на един човек, защото това би било деструктивно жесотко (:)), въпреки че нещата отиват баш натам. Освен това Осама, във видеото си, спомена за интересното нещо, че частни фирми имат правото да спонсорират кандидат-президентските кампании, което си е очевиден факт, но не се бях замислял колко огромни последици може да има той наистина. Но вече идеи за глобъл-доминейшън ми се виждат доста фар-фечд.

Филмът е подобен на Why We Fight, който гледах преди няколко седмици/месеца. Може и него да гледате.
MEGIDDO - The March to Armageddon - ненормално филмче за Християнството, както и за разни окултни други подобни производни - Фримасони, Илюминати и т.н. безумни люде. Доста интересно, макар и отново пълно с всякакви ужасни конспирации. В един момент дори ме накара за миг да си помисля да стана Масон, заради тяхната вманиачена омраза към Господ, ама пък те са фанатични Луциферисти, така че то е се едно.

В близките дни ще гледам и втората част, ама не знам кога точно ще имам време. Вероятно в петъка през деня.
Препоръчвам.
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough