WORLD CUP 2006

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот did » Чет Юни 15, 2006 3:39 pm

[quote="bluskanie"]

Жалко за Полша:V: Доста симпатични ми станаха по време на мача си срещу Германия. [/quote]

Гледах този мач в компанията на 15-тина полупияни германци в една палатка с хладилници и голеееем телевизор и бях много щастлив, че не съм поляк...

... ама ако Германия така ще играе оттук нататък, ще гледам да избягвам тази компания.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот Гост » Чет Юни 15, 2006 3:53 pm

[quote="bluskanie"]

Франция са смешни, каквито са били винаги във футбола всъщност. Тоя Анри е неква фуста, бе...
М/у другото за незапознатите... франция се класира редовно на световни финали за пръв път от мноооого десетки години насам:evil:
[/quote]
Абе пишльо,ти чуваш ли се бе, рогач?!Спести си "умните" коментари за отбора на Франция-личи си колко разбираш."Тоя Анри" е най-добрия нападател в Европа или поне един от ТОП 3 такива.Това,че в момента не са във върхова форма не омаловажава постигнатото от тях през годините.Франция играеше най-красивия футбол до преди няколко години,такъв какъвто НИКОЙ европейски отбор не играе в момента.Аман...
Гост

Мнениеот did » Чет Юни 15, 2006 3:59 pm

[quote="Nightwolf"]

... в момента (Франция) не са във върхова форма...[/quote]

... и с тия натежали годинки скоро няма да бъдат.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот NovemberCharlie » Чет Юни 15, 2006 4:00 pm

[quote="Nightwolf"]

[quote="bluskanie"]

Франция са смешни, каквито са били винаги във футбола всъщност. Тоя Анри е неква фуста, бе...
М/у другото за незапознатите... франция се класира редовно на световни финали за пръв път от мноооого десетки години насам:evil:
[/quote]
Абе пишльо,ти чуваш ли се бе, рогач?!Спести си "умните" коментари за отбора на Франция-личи си колко разбираш."Тоя Анри" е най-добрия нападател в Европа или поне един от ТОП 3 такива.Това,че в момента не са във върхова форма не омаловажава постигнатото от тях през годините.Франция играеше най-красивия футбол до преди няколко години,такъв какъвто НИКОЙ европейски отбор не играе в момента.Аман...
[/quote]

Франция....Франция... Какво стана с България? Ти да не си сисменил националността?
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот did » Чет Юни 15, 2006 4:08 pm

[quote="NovemberCharlie"]
Франция....Франция... Какво стана с България? Ти да не си сисменил националността?
[/quote]
Не си разбрал! Той просто се бори в България да стане като във Франция, идоли са му, един вид.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Гост » Чет Юни 15, 2006 4:11 pm

[quote="did"]

[quote="NovemberCharlie"]
[/quote]
Не си разбрал! Той просто се бори в България да стане като във Франция, идоли са му, един вид.
[/quote]
Май ТИ не си разбрал,както винаги всъщност.
Гост

Мнениеот bluskanie » Чет Юни 15, 2006 4:12 pm

[quote]Спести си "умните" коментари за отбора на Франция-личи си колко разбираш."Тоя Анри" е най-добрия нападател в Европа или поне един от ТОП 3 такива.Това,че в момента не са във върхова форма не омаловажава постигнатото от тях през годините.Франция играеше най-красивия футбол до преди няколко години,такъв какъвто НИКОЙ европейски отбор не играе в момента.Аман...
[/quote]

Така, така...
Първо мойто момченце, бъди малко по-възпитан когато се обръщаш към мен. Никой не е застрахован все пак...

Второ Анри е жалък нападател... не ми се обяснява защо, но той е страхлив футболист, а и е егоист на терена. Не случайно играе в Арсенал, който също е посредствен европейски отбор. Така...

За втори път казвам, че Франция НЕ СЕ Е КЛАСИРАЛА от много години на световно първенство. Не знам къде е тоя "най-красив" футбол, но определено не е футбола на петлите. Самия факт, че твърдиш подобно нещо, те прави тотален футболен зрител от тип "на футбола най-му харесвам карнобатската" Виждам от 98 насам как Франция си отиде на мястото, а именно в прахта негърска някъде. Не, че имам нещо против, ама Зидан го мернах на гишето за пенсиите...а Пирес (за мен най-добрия съвременен френски футболист), рядко играе вече.

Трето:
Футбола е проста игра за умни хора. Защо се опитваш да я разбереш?
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Гост » Чет Юни 15, 2006 4:38 pm

[quote="bluskanie"]

Анри е жалък нападател... не ми се обяснява защо, но той е страхлив футболист, а и е егоист на терена. Не случайно играе в Арсенал, който също е посредствен европейски отбор. [/quote]

Абе пич,не знам кой те е ражадал тебе ама...по-добре млъкни и се самоубий.Не знам какво разбираш под "страхлив" футболист,за "егоист" по-мога да приема,въпреки,че в 90% от случайте егоизма му е оправдан,защото това е играч,който много,ама много по-добре преценява възможностите си от теб.БОЖЕЕ,ЩОМ ИГРАЕЛ В АРСЕНАЛ МОЛЯ ТИ СЕ,КОЙТО ПЪК БИЛ ПОСРЕДСТВЕН ОТБОР?!Тъп си бе копеле,зле си,просто.За това ли всяка година е голмайстор №1 в Англия,а?И въобще е признат за един от най-добрите нападатели в последните години...мани.А Арсенал направи ЦЯЛ сезон без загуба,понеже е посредствен отбор,нали?И то без да хвърля космични суми за трансфери като някои други измислени тимчета.Факт е,че нещо все не им достига в Европа и тази година беше кулминацията,но това изобщо не оправдава глупостите, които говориш.Бе кво ли се хаба да ти обяснявам?:dunno:И моля ти се не обръщай темата за световното първенство в дебати на клубна тематика.

[quote]За втори път казвам, че Франция НЕ СЕ Е КЛАСИРАЛА от много години на световно първенство. Не знам къде е тоя "най-красив" футбол, но определено не е футбола на петлите. Виждам от 98 насам как Франция си отиде на мястото, а именно в прахта негърска някъде. Не, че имам нещо против, ама Зидан го мернах на гишето за пенсиите...а Пирес (за мен най-добрия съвременен френски футболист), рядко играе вече.
[/quote]
Бе ти болен ли си или да?От кога не се е класирала Франция?:boggled:Малее,увиха ми се чивиите от тебе.След 98-ма бла бла бла.Видяхме на Евро 2000 кой беше най-добрия и кой играеше най-красиво.След това признавам,че настъпи някаква криза,поради смяната на поколенията,която и тя ще отмине обаче.Футболист като Зидан е рядкост,но всичко си има край все пак а и важното е,че го е имало и то в отбора на Франция.А относно Пирес,си противоречиш,тъй-като и той играе в същия "посредствен" отбор.Бе въобще още ляб тряаа да изядеш.;)За финал ти се извинявам за езика,но наговори много глупости просто към които не мога да съм безучастен.
Гост

Мнениеот did » Чет Юни 15, 2006 4:42 pm

[quote="Nightwolf"]

След това признавам,че настъпи някаква криза,поради смяната на поколенията,която и тя ще отмине обаче.[/quote]

и кво смениха?
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Гост » Чет Юни 15, 2006 4:44 pm

[quote="did"]

[quote="Nightwolf"]

След това признавам,че настъпи някаква криза,поради смяната на поколенията,която и тя ще отмине обаче.[/quote]

и кво смениха?
[/quote]
:dunno:
Гост

Мнениеот did » Чет Юни 15, 2006 4:59 pm

[quote="Nightwolf"]

[quote="did"]

[quote="Nightwolf"]

и кво смениха?
[/quote]
[/quote]

не знаеш??? чакай аз да ти кажа!

смениха поколенията :idea:, по-точно смениха дядовците с възрастни чичовци.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Гост » Чет Юни 15, 2006 5:02 pm

[quote="did"]

[quote="Nightwolf"]

[quote="did"]

[quote="Nightwolf"]

и кво смениха?
[/quote]
[/quote]

[/quote]
ти за възрастен чичовец ли се имаш?
Гост

Мнениеот Мajnata » Чет Юни 15, 2006 5:06 pm

Испаниа, испаниа!!! Оле оле!!!
Samo qmboool!!!
Аватар
Мajnata

Рейтинг: 1216

Мнениеот bluskanie » Чет Юни 15, 2006 5:10 pm

На арсенал не им стигало "нещо" в Европа. Това "нещо" го замени с "класа" и готово.

Зидан не е французин. Както и 70% от националния отбор на Франция. Точка

И последно: не разбрах защо се опитваш да разбереш футбола? Не ми отговаряй, а и не се обръщай към мен отново...
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот did » Чет Юни 15, 2006 5:12 pm

[quote="Nightwolf"]

ти за възрастен чичовец ли се имаш?
[/quote]

да, за професионален футболист съм дрът пръч.

обаче за това, което правя (а и за жената) съм млад учен.

а и за разлика от Зидан още имам коса даже и отгоре.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Гост » Чет Юни 15, 2006 5:17 pm

[quote="bluskanie"]

На арсенал не им стигало "нещо" в Европа. Това "нещо" го замени с "класа" и готово.[/quote]
А ти замени "класа" с "опит" и готово.

[quote]Зидан не е французин. Както и 70% от националния отбор на Франция. Точка
[/quote]
странно,не знаех,че и чужденци приемат вече,да зема се пробвам.:crazy:

[quote]И последно: не разбрах защо се опитваш да разбереш футбола? [/quote]
А аз не разбрах ти защо не го разбираш.

[quote]Не ми отговаряй, а и не се обръщай към мен отново...
[/quote]
Първо си е моя работа,второ ми взе думите от устата.
Гост

Мнениеот Гост » Чет Юни 15, 2006 5:55 pm

[quote="did"]

[quote="Nightwolf"]

[quote="did"]

[quote="Nightwolf"]

и кво смениха?
[/quote]
[/quote]

[/quote]
Това отново не е съвсем вярно.
Гост

Мнениеот Admin » Чет Юни 15, 2006 8:49 pm

@Nightwolf
Сам си осра темата!
Приемам обидите, които отправи съвсем безпричинно към bluskanie, а след това и към други съфорумци като сигнал, че темата вече не ти е достатъчно интересна и желаеш да бъде заключена. Жалко, защото някои по-културни любители на футбола можеха да я използват и за нормални дискусии по повод Световното...
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Предишна

Назад към Други