[quote="bluskanie"]
Анри е жалък нападател... не ми се обяснява защо, но той е страхлив футболист, а и е егоист на терена. Не случайно играе в Арсенал, който също е посредствен европейски отбор. [/quote]
Абе пич,не знам кой те е ражадал тебе ама...по-добре млъкни и се самоубий.Не знам какво разбираш под "страхлив" футболист,за "егоист" по-мога да приема,въпреки,че в 90% от случайте егоизма му е оправдан,защото това е играч,който много,ама много по-добре преценява възможностите си от теб.БОЖЕЕ,ЩОМ ИГРАЕЛ В АРСЕНАЛ МОЛЯ ТИ СЕ,КОЙТО ПЪК БИЛ ПОСРЕДСТВЕН ОТБОР?!Тъп си бе копеле,зле си,просто.За това ли всяка година е голмайстор №1 в Англия,а?И въобще е признат за един от най-добрите нападатели в последните години...мани.А Арсенал направи ЦЯЛ сезон без загуба,понеже е посредствен отбор,нали?И то без да хвърля космични суми за трансфери като някои други измислени тимчета.Факт е,че нещо все не им достига в Европа и тази година беше кулминацията,но това изобщо не оправдава глупостите, които говориш.Бе кво ли се хаба да ти обяснявам?:dunno:И моля ти се не обръщай темата за световното първенство в дебати на клубна тематика.
[quote]За втори път казвам, че Франция НЕ СЕ Е КЛАСИРАЛА от много години на световно първенство. Не знам къде е тоя "най-красив" футбол, но определено не е футбола на петлите. Виждам от 98 насам как Франция си отиде на мястото, а именно в прахта негърска някъде. Не, че имам нещо против, ама Зидан го мернах на гишето за пенсиите...а Пирес (за мен най-добрия съвременен френски футболист), рядко играе вече.
[/quote]
Бе ти болен ли си или да?От кога не се е класирала Франция?:boggled:Малее,увиха ми се чивиите от тебе.След 98-ма бла бла бла.Видяхме на Евро 2000 кой беше най-добрия и кой играеше най-красиво.След това признавам,че настъпи някаква криза,поради смяната на поколенията,която и тя ще отмине обаче.Футболист като Зидан е рядкост,но всичко си има край все пак а и важното е,че го е имало и то в отбора на Франция.А относно Пирес,си противоречиш,тъй-като и той играе в същия "посредствен" отбор.Бе въобще още ляб тряаа да изядеш.

За финал ти се извинявам за езика,но наговори много глупости просто към които не мога да съм безучастен.