skiman написа:Бих искал да помоля протестиращите зелени, пембени, на карета и раета "еколози" да отидат.........ако имат това достойнство и да възстановят потъпканите зелени площи и насаждения СЛЕД ДВУДНЕВНИЯ ПРОТЕСТ, защото общината, а и всички които си плащаме данъците, не сме ви задължени да оправяме свинщината след екологичните ви прояви! Обичам природата, скиор съм, планинар съм и съм за това всичко да бъде разумно...........но това е свинщина! ИМАЙТЕ ТАЗИ ДОБЛЕСТ ДА ГО НАПРАВИТЕ!
skiman написа:Викаш, какво са 2 деката изпотъпкани ливади в името на "победата"?
Як протест бира в ръка? Сериозно ли? Искаш да ви взема на сериозно?
Алоуууу, къде сте, когато мангалите изсичат стотици декари гора необезпокоявано в самоковско, балкана, родопите? Или викаш там няма да те снимат с бира в ръка на Орлов мост?
Палячовци.
skiman написа:Никога няма да подкрепя платени палячовци, които ходят да скачат само за да ги наснимат с бира в ръка.
skiman написа:...
Когато ви видя на снимка покрай горски пожар или спрели каруцата с дърва, ще почна да ви уважавам. До тогава за мен сте палячовци.
PtD написа:...
И не мислиш ли, че си има органи, които да се грижат за незаконната сеч? Щото ако ти и аз ходим да раздаваме правосъдие, май нарушаваме закона? Или "тука е така"?
outfaced написа:Интересно включване ...
http://www.capital.bg/politika_i_ikonom ... ?ref=rcmnd
айдеее...
http://offnews.offroad-bulgaria.com/ind ... ri-simitli
империята отвръща на удара
пълно мазало
skiman написа:Викаш, какво са 2 деката изпотъпкани ливади в името на "победата"?
skiman написа:Як протест бира в ръка? Сериозно ли? Искаш да ви взема на сериозно?
skiman написа:Алоуууу, къде сте, когато мангалите изсичат стотици декари гора необезпокоявано в самоковско, балкана, родопите? Или викаш там няма да те снимат с бира в ръка на Орлов мост?
Палячовци.
skiman написа:Никога няма да подкрепя платени палячовци, които ходят да скачат само за да ги наснимат с бира в ръка.
taurus13 написа:Абе опита е показал, че има ли улични протести в БГ, винаги някой е на хранилка - говорим за подбудители, оргнизатори и пр.
xcII написа:......
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта