Нека не забравяме, че това не е eBay, ами pinkbike и всеки може да те прецака както си иска, за това споделяйте само изпитани или достатъчно сигурни методи...
Мерси!

Nymphetamine написа:А като платя чрез Pay Pall, кой осъщестява доставката?
Nymphetamine написа:Значи пак да пиша по същия повод - пазар чрез нетЪт от други страни. Става въпрос за вилка, която е на стойност от 550 канадски долара + 35 доставка.
Ясно е, че най-удачния вариант за плащане е чрез PayPal. Но когато нямам такъв акаунт и кредитната карта, с която да си направя, какъв би бил следващия най-сигурен начин за разплащане?
Също така, някой би ли бил съгласен да помогне, като ми позволи да платя през неговия акаунт - виждаме се, осущестяваме плащането, кредитната му карта олеква със гореописаната сума, а аз му давам наръка парите... или нещо от сорта. Но първо ми се ще да намеря алтернативи на плащане от мен самия, различни от PayPal и възможно най-сигурни.
Интерсува ме също така и проблема с митата и заяждането на митницата. Пешо (Нервния хамстер) ме посъветва да кажа на изпращача да декларира пратката като втора употреба за 100 долара. Има ли и разни други тънкости, които мога да приложа?
Мерси.
Nymphetamine написа:Еmzo, да, чак сега видях.Но мисля, че не таботят с такива дебитни карти.
Droze, предпочитам всичко да стане по най-безопасния начин. Сумата е близо 1к - риска е прекалено голям за мен. Ако разплащането и т.н. стане пред очите ми, тоест да видя как му изсмукват сумата от кредитната карта, ще съм далеч по-сигурен и спокоен.
Мъро написа:@bikerider, 1.20лв. на месец за поддръжка на картова сметка наистина си е кожодерство като се има предвид пазара по принцип
Мъро написа:@bikerider, 1.20лв. на месец за поддръжка на картова сметка наистина си е кожодерство като се има предвид пазара по принцип
bikerider написа:Еее айде сега и вие - кожодери, та кожодери. Има и други банки - сами го казахте
Nymphetamine написа:А алтернативи има на всички ситуации.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта