Здравейте. Взех си един много хубав нож. Често ходя за риба но и когато карам все е с мен (12 см острие питате ли ме къде го навирам че да не ме убие ако падна върху него) Проблема е че си взех комплект кухненски ножове от интернет и в комплекта имаше от онези дълги прътове за точене. Ако сте яли дюнер сигорно сте ги виждали. С това нещо започнах да точа ножа но много бързо и енергично (точно като дюнерджийте) но след това острието стан вълнообразно и много нажулено. Изправих го но наистина е в много лошо състояние. Гледах преди 3-4 години по телевизията един майстор как ги точни върху много дебело парче кожа и отгоре слага някаква паста но непомня каква. Ако някой има идей моля да пише понеже ножа е ръчна изработка и наистина много добър.
Мерис