subritual написа:за толкова пари-толкова.
hitar_potter написа:Прозрачните стъкла читави ли са, вижда ли се ясно през тях? Имам подобни очила от там, ама без сменяеми плаки и ме заболя главата като карах с тях – дали от дръжките, дали от затъмняването (Cat. 3 са, а аз никога не съм носил затъмняващи очила), дали от замазвнаето/изкривяването на образа – не знам....
gongor написа:високо кръвно[/b] (това са задължителните странични ефекти).
gongor написа:След консултации се установи написаното в горния ми коментар.
havaeca написа:На тези "лидълски" очила пише, че са сертифицирани, което може и де не е вярно...
Мисля,че не е проблем да бъдат проверени в някоя оптика.
Всеки, който има притеснение за качеството, просто да не си ги купува. За съжаление цената не винаги е гаранция за качество.
Препоръчах ги и защото са много леки и с по-малко междуочно разстояние и стават и за хора с по-малки глави.
emo_gp написа:Колеги от 20.11.2014 в Лидл ще пускат гривни с ГПС, интересува ме някой от Вас ползвал ли е такива(подобни) за да даде инфо малко?
unsigner написа:Две за 79 лв. - това не може да включва GPS, и текста в брошурата не намеква нищо подобно.
Това е принципно крачкомер - брои друсанията, опитва се да познае кога ходиш, кога тичаш, нощем кога спиш спокойно. Показва проста статистика, по-сложна праща на телефон по Bluetooth.
Понеже при колоезденето друсането е непредсказуемо и неритмично, тия неща дълго време не работеха добре за колоездене, само за бягане. Казват, че по-новите модели и софтуери на скъпите варианти (Garmin, Fitbit, ...) вече разбират от колоездене, ама това на Лидл сигурно е от по-ранните поколения.
Потребители, разглеждащи този форум: moridinbg и 351 госта