Мнение за Hayes nine.

Въпроси, коментари и дискусии за ХС велосипеди с ход на окачването до 130 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Мнение за Hayes nine.

Мнениеот ulifer » Чет Сеп 11, 2014 11:03 pm

Станах собственик на Hayes nine. Може ли да получа мнението ви за модела, както и да ми кажете силните и слабите му страни. Ще се карат със 180мм. ротор -предна и 160мм. ротор - задна. Вилка SR Suntor. "Малкия ми проблем" е че съм 105кг. Ако темата се дублира, моля да бъда извинен. ПО-здрави.
ulifer

Рейтинг: 1200

Re: Мнение за Hayes nine.

Мнениеот ЧестоНеадвкватен » Пет Сеп 12, 2014 12:44 am

Трябваше да питаш или поне да поровиш във нета преди да направиш покупката.
ЧестоНеадвкватен

Рейтинг: 1488

Мнениеот mentalhead » Пет Сеп 12, 2014 5:07 pm

Какъв е смисъла да искаш мнение за даден продукт след като вече си го купил? Мнения се искат преди това. Напоследък редовно попадам на подобни питания, които са не само ужасно безсмислени, но според мен дори в някаква степен могат да бъдат и вредни. Ако аз примерно ти кажа, че имат кофти модулация и слаба спирачна сила, то ти ще си ги караш именно с тази идея и ще загубиш увереност в спирачките си. А, аз може да си нямам хал хабер от модулация и тя всъщност да е добра. Горното е само за пример, нямам идея как се държат тези спирачки в действителност. Ако не друго сега поне имаш уникалната възможност да си изградиш непредубедено и самостоятелно мнение за продукта без да се влияеш от мненията на други хора, които може да са точни, а може и да не са.
Аватар
mentalhead

Рейтинг: 2000

Мнениеот keel » Пет Сеп 12, 2014 10:01 pm

Както са ти писали късно е за такива въпроси :D
Карам с такива спирачки 2 години, оплаквания нямам, като са обезвдушени спират добре, не гълтат въздух лесно.
Само един съвет - внимавай ако натискаш бутлацата на апрата за да ги прибереш- в центъра има едни пинчета за които се закопчава накладката и се трошат лесно, после накладките се мандахерцат и може да изпаднат. Може да се използва затворено гаечно ключе за да се натиска около пинчето.
Аватар
keel

Рейтинг: 1384

Назад към Продукти за крос-кънтри