.
 . Re: ВАРНЕНСКА ГРУПА> За каране по черно и асфалт
 Re: ВАРНЕНСКА ГРУПА> За каране по черно и асфалт

за нещастие не се обявяват в тая тема а в другата социална мрежа фейсбук в групите Аз Карам и тази на Велоклуб Устрем
 за нещастие не се обявяват в тая тема а в другата социална мрежа фейсбук в групите Аз Карам и тази на Велоклуб Устрем

събирането е на паркинга до газстанцията на терапията събирането става 200-300 метра от газстанцията посока гюрлата.
 събирането е на паркинга до газстанцията на терапията събирането става 200-300 метра от газстанцията посока гюрлата. ама поне пък ще се запознаеш с някои от нас събирането е в 19:00
 ама поне пък ще се запознаеш с някои от нас събирането е в 19:00

максимум 3-4 часа кранево-осеново Варна
 максимум 3-4 часа кранево-осеново Варна  зависи кои доиде може да стане и Кранево-Осеново-Кичево-Куманово-Орешак-Долище-Варна
 зависи кои доиде може да стане и Кранево-Осеново-Кичево-Куманово-Орешак-Долище-Варна 

XaCkBuTukC написа:...може да стане и Кранево-Осеново-Кичево-Куманово-Орешак-Долище-Варна

само да Кранево и прибиране по асфалт
 само да Кранево и прибиране по асфалт  че калта към Осеново е от тая дето се лепи и после трябва да носиш щото не можеш да буташ дори
 че калта към Осеново е от тая дето се лепи и после трябва да носиш щото не можеш да буташ дори  
  има 2 качвания
  има 2 качвания  ако се отиде до Долище са 3
 ако се отиде до Долище са 3 

по-мащабно ама мен ме мързи
 по-мащабно ама мен ме мързи  следващата неделя ако е хубаво времето ще мръднем пак на някъде , утре и в други ден съм извън града
 следващата неделя ако е хубаво времето ще мръднем пак на някъде , утре и в други ден съм извън града  

аз силно се демотивирах в Кичево като ме лъхна на печена наденица
 аз силно се демотивирах в Кичево като ме лъхна на печена наденица  и едвам се прибрах
 и едвам се прибрах
 ?  щото аз ви чаках към 15тина минути на газ станцията и после тръгнах , на връщане засякох въпросната група
 ?  щото аз ви чаках към 15тина минути на газ станцията и после тръгнах , на връщане засякох въпросната група

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта