natchobg написа:Значи все пак да се надяваме че ще има нов модел Grand Canyon 2015...
natchobg написа:damon,
не се бях сетил да погледна каталога на Canyon. Като гледам, нищо революционно не готвят за Grand Canyon AL 6.9, 2015 г.модела, освен ако няма някоя приятна изненада по отношение на рамката.
ssl написа:Защо се хвърляте всички на 29ки?От скоро карам Cube Attention SL, но 27,5.Хубава маневреност показва.Не съм се качвал на по-голямото братче,но определено няма да ми хареса въпреки, че съм 180см.Плюс това ми изгелжда някак си странно с тези гуми.
ssl написа:Защо се хвърляте всички на 29ки?От скоро карам Cube Attention SL, но 27,5.Хубава маневреност показва.Не съм се качвал на по-голямото братче,но определено няма да ми хареса въпреки, че съм 180см.Плюс това ми изгелжда някак си странно с тези гуми.
П.С. Рамката е страхотна, красива, практична, е сигурно си има и минуси де, но ще видим.
.vanек написа:..........Ако някой има други добри предложения за велосипед до 2000 лв.,ще съм благодарен да ги даде..........
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: peshaka11 и 1 госта