някой може ли да ми обясни как става този номер със тази вилка да работи така хубаво ?
и някой да приведе описанието към клипа което е на руски че не знам руски

п.п. Мерси предварително !

skulboy написа:Някой ползва ли този ключ за средно howitzer? Нека ако има такъв да каже една дума за ключа, дали си струва.
marto_bikeara написа:[...защото ме беше страх да не ми заглади каналите на чашката и си взех това-
http://screambikes.eu/bg/instrumenti/65 ... bt-19.html
SLAVI2531 написа:Здравейте,един бърз тъп въпрос.
Продават ми вилка rock shock xc 28 с ход 150мм а никъде по сайтовете не намирам този модел вилки със 150мм ход.Та въпроса ми е съществува ли такава вилка с такъв ход или продавача е дебил и не знае какво продава.
Батгодаря!
df0rmati0n написа:Добре ли ще е геометрията на Ram Am.One 26 с вилка Lyrik RC2DH 170mm, или ще е по-добре да се свали на 160мм или даже на 150мм?
Стила на каране ще е XC, AM, Enduro.
Благодаря
Brave написа:df0rmati0n написа:Добре ли ще е геометрията на Ram Am.One 26 с вилка Lyrik RC2DH 170mm, или ще е по-добре да се свали на 160мм или даже на 150мм?
Стила на каране ще е XC, AM, Enduro.
Благодаря
На RAM AM ONE му е много 170 mm. Средното и без това е високо дори със 160mm ход на вилката. Много отдавна, когато излезе, някъде в описанието на рамката се твърдеше, че е проектирана за до 150 mm ход на вилката, но дори РАМ си слагаха масово 160 mm Лирици на топ моделите. Аз лично бих избрал нещо с 150 mm или ако е с 160 - да е с променлив ход.
Не казвам, че 170 mm ще доведат веднага до счупване, по-скоро считам, че няма да е за добро - велосипеда ще е като на кокили и ще е нестабилен.
Ozzie написа:Някой да ползва дерайльор SRAM със средно рамо (75 мм. между центровете на ролките) на 3 х 9 (курбел 22/32/42 или 44 и касета 11-32) скоростна система?
Капацитета на въпросното рамо е 37Т. Това намирам с помощта на търсачката.
Сбора който получавам от разликите е 42Т (или 44Т), не помня колко беше голямата плоча на курбела, а велосипеда не ми е под ръка.
Чудя се, да се занимавам ли с монтаж или да търся идентичен с дълго рамо.
Petar_vn написа:Да речем примерно този модел.
http://screambikes.eu/bg/vunshni-gumi-28/9245-vanshna-guma-schwalbe-lugano-kevlguard-silica.html
Аз си сглобих градско колело с гладки гуми със старите части от планинското, ама ако ще е шосе и трябва да купуваш всичко, по-добре си го купи цяло. Ще ти излезе доста по-евтино и не рискуваш да объркаш нещо, щом не си наясно.Petar_vn написа:Не съм много наясно с всички подробности на шосейките. Решил съм да си сглобя една, че излиза скъпо и неефективно да карам MTB навсякъде.
bio написа:може да го караш ... и т.н.
Ozzie написа:идеята е да се ползват всички предавки, изключая комбинирането на най- малката плоча отпред с малките венци отзад / съответно голямата отпред с големите отзад
Petar_vn написа:Имам един въпрос. Не е свързан с MTB, но все пак ще попитам. Виждам, че максималното допустимо натоварване, което дават производителите за гуми с ширина 23мм. е околи 65 - 70кг. Това значи ли, че колоездач с тегло 75 - 80кг. и раница на гърба, ще има проблеми ако кара с такива гуми?
Ozzie написа:Някой да ползва дерайльор SRAM със средно рамо (75 мм. между центровете на ролките) на 3 х 9 (курбел 22/32/42 или 44 и касета 11-32) скоростна система?
Капацитета на въпросното рамо е 37Т. Това намирам с помощта на търсачката.
Сбора който получавам от разликите е 42Т (или 44Т), не помня колко беше голямата плоча на курбела, а велосипеда не ми е под ръка.
Чудя се, да се занимавам ли с монтаж или да търся идентичен с дълго рамо.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта