[quote="jokata"]
[quote="TOYAGA"]
Кафе няма да те черпя, ама понеже виждам, че си фен, ще ти препоръчам един продукт на една марка, дето ползвам изотдавна – Marantz SR9300. Мноо убава работа върши... икономисват се страшни мангизи от билети за кино

[/quote]
[img]http://bubu.to/jokata/Temp/award.jpg[/img] - [b]"Marantz SR9300 - Home Cinema Receiver of the year 2004!"[/b]
Да, фен съм, а това е направо ВЪРХЪТ... и THX UltraII дори има. Другото нещо, което оглеждах, беше точно продукт на D&M Holding Inc. (Denon & Marantz). Но цената... доста по-ниска от тази на SR9300 беше, но въпреки това не се получи. Ще имам предвид добрите ти отзиви за модела.
Остава само да намеря парите, което няма да е лесно. Особено след като Азис вече не е ерген, ако се вярва на думите ти...

:D:D
А връщайки се на темата, попаднах на нещо друго докато разглеждах URL-а на бай TOYAGA.

Не е съвсем breaking новина, но е колкото интересно, толкова и страшно:
[i]На 9-ти (2004, януари), в района на Оrange County Hills, Ca, 2-годишна пума била застреляна, след като нападнала двама планински колоездачи. Първата жертва е Марк Рейнолдс. Според шерифската служба, той е оправял счупената/откачената си верига, и тогава е бил нападнат. 35 годишният състезател-аматьор е намерен наполовина изяден (half-eaten)

. Според аутопсията, причина за смъртта е въпросната пума, която по-късно през деня (все още не е установено категорично) нападнала и 30-годишната Anne Hjelle (това не зная как се чете), бивш морски пехотинец. За щастие, на помощ й се притекли каращата заедно с нея Деби Никълс, която се развикала за помощ, както и отзовалите се неколцина други колоездачи, намиращи се в близост, които прогонили животното, хвърляйки камъни.
Прибилизително между 4'000#247;6'000 възрастни представители на вида обитават Калифорнияв. Преследването или убийството им е забранено със закон и се наказва.[/i]
Аз знам, че нищо не знам...
[/quote]
да дойдат тука да видят те пуми по улиците

:D:D:D:D:8D::8D::8D::8D:
[b]Do, or do not - there's no try...[/b]