RastaWarrioR написа:Ебаа го, толкова ли няма желаещи за каране в неделя?
AviMC написа:RastaWarrioR написа:Ебаа го, толкова ли няма желаещи за каране в неделя?
Има, кажи само трудност на маршрута какъв е, допускат ли се неопитни/аз съм с една обиколка на Витоша 100км т.г. и 2-3 качвания до Черни връх/, час на сборния пункт и мястото му.
schism216 написа:Има ли ентусиасти за днес до алеко с таксито? Мнооого ми се кара... или ако не, някой има ли кординати на въпросното? Ще съм много благодарен за инфото. Иначе ако някой иска да се комбинираме -чук! /съжалявам ако темата се коментира някъде другаде, не намерих никакво инфо /
TrayanNinov написа:schism216 написа:Има ли ентусиасти за днес до алеко с таксито? Мнооого ми се кара... или ако не, някой има ли кординати на въпросното? Ще съм много благодарен за инфото. Иначе ако някой иска да се комбинираме -чук! /съжалявам ако темата се коментира някъде другаде, не намерих никакво инфо /
И аз се интересувам от телефона на таксито! Ако има и желаещи за събота или неделя да се комбинираме, ще е идеално!
dexter_lab написа:TrayanNinov написа:schism216 написа:Има ли ентусиасти за днес до алеко с таксито? Мнооого ми се кара... или ако не, някой има ли кординати на въпросното? Ще съм много благодарен за инфото. Иначе ако някой иска да се комбинираме -чук! /съжалявам ако темата се коментира някъде другаде, не намерих никакво инфо /
И аз се интересувам от телефона на таксито! Ако има и желаещи за събота или неделя да се комбинираме, ще е идеално!
А дали да не се направи отделна тема (нямам файс бук) в която да организираме групички за таксито?
Slimy написа:търся спътници за каране, може и с таксито до горе
kokobul написа:за утре железница бебешката пътека (алея на здравето) нямам багажник за транспортиране на вело
или в краен случай борисовата+ бира![]()
тенкю 0887 211669
ЧестоНеадвкватен написа::banghead: Да бях погледнал, така ми се караше.
Има ли нещо сериозно като пътеки в борисовата за каране? Знам чакъленият път и патечките ама до там. Напоследък доста сериозни возила виждам около Маймунарника и ми е интересно. Съмнявам се всички да са там заради скоковете.
RastaWarrioR написа:Някой иска ли да врътнем дългия Мургаш този уикенд?
RastaWarrioR написа:Някой иска ли да врътнем дългия Мургаш този уикенд?
jore2 написа:Пак съм аз.. някой мисли ли/иска ли да се каля утре (28.09) някъде в Софийска област?
Назад към Индивидуални карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта