Plamen_EM написа:Не знам дали е така. Аз ще ти разкажа за моите минуси, защото ти едва ли си получавал някога.
Като изключим Harka, който ми наби повече 20, почти всички ми писаха на лично съобщение защо са го направили.
До негативни емоции водят оценките от едни очевидно некомпетентни, но за сметка на това високомерни съфорумници. Например онова момче дето въртеше тук търговийката от CRC. Той толкова е повярвал в рейтинга си от 2000 точки, че отрядниците в квартала са му написали акт за велосипеден багажник! Да е жив и здрав, просто пример.
Така така точно !
Само че аз трябва вдигна целия форума за получа едно такова обяснение.
Надменни хорица с повечко рейтинг и най важното абсолютно безполезни.
След време и аз ще кажа " Бал съм ти форума".
По лошото е че колегата е прав и го подкрепям :
taurus13 написа:Минусите водят до много негативни емоции. Затова накрая хората казват - бал съм ви и форума. Мисля че времето на рейтинга е изтекло отдавна.
Но форума умира и началството го няма никакво, даже влошава нещата.
Ето пример : Снимка на Месеца, победителя избира журито поради по големия си процент от крайната оценка.
Някой ако може ми обясни как ще зарибиш публиката, след като нейното гласуване няма значение.
Модераторите следят за изкуствено вдигане на рейтинга, но като някой почнат системно да го бомбардират с минуси- нищо не казват.
Понеже така трябва. Е много хубаво.
НЕ РЕВА И НЕ СЕ ОПЛАКВАМ, просто не ми харесват някой работи и ги казвам.