peter1509 написа:Здравейте, чудя се да сменя ли шока си с DSP Dueler тъй като съм много не доволен от FOX RC-то карам ram dhx2 и този въпрос много ме измъчва.Искам само да подчертая че искам нещо НОВО,а и лимита ми е до 650лв +/- 20лв.
i love bikes написа:Dueler-а би бил моя избор, защото си има всички нужно настройки и идва с титаниева пружина. Колкото до RS никога не съм бил фен на Vivid поради прости причини - карал съм в продължение на две години с такъв, през което време се сервизираше постоянно.
Карал съм с Dueler, и приятели имат такъв - никакви забележки.
i love bikes написа:Dueler-а би бил моя избор, защото си има всички нужно настройки и идва с титаниева пружина. Колкото до RS никога не съм бил фен на Vivid поради прости причини - карал съм в продължение на две години с такъв, през което време се сервизираше постоянно.
KristiqnK написа:От тук може да се поръча VIVID R2C- http://bikelab.bg/zaden-amortis-or-vivid-r2c-m-240x76
Аз имам въпрос кой шок е по-добър- VIVID R2C или FOX RC4?
Благодаря!
То може и от линк който посочих по горе на далеч по ниска цена....
А въпроса ти е добър:
Бих казал вивид-а.
Новата рц4-ка като излезе тогава ще е избора.
Ако забелязваш новата рц4-ка ще е доста подобнна на вивид-а.
Хм интересно защо ли ?
msniki написа:Новата рц4-ка като излезе тогава ще е избора.
Хм интересно защо ли ?
hitar_potar написа:msniki написа:Новата рц4-ка като излезе тогава ще е избора.
Хм интересно защо ли ?
Не, Николай - новата РЦ4-ка ще е доста подобна на Дабъл Барела. Интересно защо ли?
windv написа:То всеки копира официално или не от някой. Ето първоизточника на Can Creek DB шок, -
....
msniki написа:i love bikes написа:Dueler-а би бил моя избор, защото си има всички нужно настройки и идва с титаниева пружина. Колкото до RS никога не съм бил фен на Vivid поради прости причини - карал съм в продължение на две години с такъв, през което време се сервизираше постоянно.
Ъпдейтна са, затова и постнах линк към представянето на новия вивид.
Че да няма такива тъпи коментари.
Новия вивид има общо само със стария по име.KristiqnK написа:От тук може да се поръча VIVID R2C- http://bikelab.bg/zaden-amortis-or-vivid-r2c-m-240x76
Аз имам въпрос кой шок е по-добър- VIVID R2C или FOX RC4?
Благодаря!
То може и от линк който посочих по горе на далеч по ниска цена....
А въпроса ти е добър:
Бих казал вивид-а.
Новата рц4-ка като излезе тогава ще е избора.
Хм интересно защо ли ?
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта