депресия или истина

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: депресия или истина

Мнениеот PtD » Пет Яну 17, 2014 3:11 pm

ermenkovbg написа:П.П. Чудя се само братята и аркадашите какво ще правят като мнозинство?

Братята ще увиснат на врата на аркадашите. Ако аркадашите своевременно не ги екстерминират с масово обезпаразитяване. Понеже братята са абсолютно неспособни да оцеляват продължително без гостоприемник ;)
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Рейтинг: 2000

Мнениеот ermenkovbg » Пет Яну 17, 2014 4:21 pm

:agree: :beer:
„Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата.“
„Накъдето и да карате, то е срещу вятъра и по нанагорнище.“
Аватар
ermenkovbg

Рейтинг: 1390

Мнениеот Бат'Весо » Пет Мар 07, 2014 4:01 pm

Не стига , че остарявам и изнемощявам ами паднах от една стълба и си счупих крака ... Сега лежа у нас и си "баям на акъла да ми порасне " :crap:
Аватар
Бат'Весо

Рейтинг: 1233

Мнениеот taurus13 » Пет Мар 07, 2014 9:14 pm

Еееее... тия битови травми. Успешно възстановяване!
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот xcII » Пет Мар 07, 2014 11:08 pm

Тва си е кофти късмет, точно преди празника на Жената.. но пък по-добре сега, отколкото напр.началото на април напр. :) Бързо възстановяване!
Това, което може да се мине с лека кола, не си струва да се мине с байк. Това, което може да се мине с байк, не си струва да се мине пеша. Това, което може да се мине само пеша, понякога може да се измисли как да се мине с байк.
http://www.youtube.com/watch?v=fi-S9lrn ... re=related
Аватар
xcII

Рейтинг: 1695

Мнениеот Yavkata » Съб Мар 08, 2014 6:15 am

Стискаме палци за бързо и безпроблемно възстановяване.
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Мнениеот Ozzie » Съб Мар 08, 2014 2:03 pm

Бат'Весо написа:Не стига , че остарявам и изнемощявам ами паднах от една стълба и си счупих крака ... Сега лежа у нас и си "баям на акъла да ми порасне " :crap:

Ако не е нещо сериозно, след 2-2,5 месеца ще си като нов. Но го пази, поне докато зараснат костите.
Бързо и успешно възстановяване.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот Бат'Весо » Съб Мар 08, 2014 5:16 pm

" 2 - 2.5 месеца " - толкова е и прогнозата на лекарите , само че ограниченията от обездвижването са много .
Аватар
Бат'Весо

Мнениеот Бат'Весо » Пон Юни 23, 2014 7:32 pm

Не ми се пише повече в темата за състезанието в Пампорово , защото явното неразбиране на това което казвам може да прозвучи като антиреклама .
Какво обидно има в това някой да се интересува от наградния фонд на състезанието , просто да го публикуват и нещата да се изяснят .
Като нямало държавно БКС , как да се състезаваме за държавата и някакви си там идеали .
Защо като мероприятието е професионално да не се коментират финансови проблеми , пък ако има такива големи идеалисти нека да поемат те разноските на БКС по състезателите .
Нека някой без да обижда и да говори несвързани приказки да ме посъветва , как да подходя и да се добера до състезание и да не се набутам .
Питам , защо след като Марин с първо участие спечели състезание , не е поканен за следващо участие и защо материална награда нямаше .
Само ми създавате семейни проблеми и да съм лошия баща , че не искам да харча пари по вашите глупави състезания .
Аватар
Бат'Весо

Мнениеот Ozzie » Пон Юни 23, 2014 7:52 pm

Какъвто и награден фонд да има по нашите състезания, той рядко би покрил евентуални разходи на победителите, освен ако не са си у дома. Трябва да си го разбрал отдавна.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Мнениеот Бат'Весо » Вто Окт 14, 2014 7:13 pm

Понеже закрих сезона нормално е да подновя тази тема :bawling:
Вече втора седмица времето е хубаво и съм станал "асфалтьор" , даже си правих каране с "асфалтьористи" . Напъвах се по шосето с градско колело и на шега врътнах 100-на километра , дори се представих много добре . Направо да си кажа , че ми беше голям кеф да ги издухам поне в началото , после поизоставах тук там ...
Кво да ви разправям , карането по шосе с автомобили е голяма тъпня , пълна скука и същевременно стрес . Отделно от пушеците ме заболя главата , добре че наблизо са минералните извори та възстанових .
Аватар
Бат'Весо

Мнениеот taurus13 » Вто Окт 14, 2014 8:59 pm

Ми с това хубаво октомврийско време, как да не взема да се депресирам, щото вместо да карам, аз бачкам.... :eyebrow:
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот Бат'Весо » Сря Окт 15, 2014 11:41 am

За нас тука в Карлово бачкането е привилегия и радост , защото логическия завършек е някакви пари . Но такава радост почти не се случва , затова ако искаш заповядайте в Карлово и всичкото време на света е ваше и ще карате без да спирате и ще дишате най - чистия въздух . :lol:
Аватар
Бат'Весо

Мнениеот xcII » Нед Окт 19, 2014 9:03 pm

..затова ако искаш заповядайте в Карлово и всичкото време на света е ваше и ще карате без да спирате и ще дишате най - чистия въздух . :lol:

Точно това направих аз последните два уикенда: миналия уикенд се депресирах по един доста отлаган маршрут през рида Сакарица. Депресията ме държа цяла седмица и затова този уикенд поканих и други юнаци и те също ужасно се депресираха от пътеката, гледкит.. Излекувахме мъката в еднс ужасно депресираща кръчма, "Сачаците" и волю неволю, обратно към Софето.. :8D:
Това, което може да се мине с лека кола, не си струва да се мине с байк. Това, което може да се мине с байк, не си струва да се мине пеша. Това, което може да се мине само пеша, понякога може да се измисли как да се мине с байк.
http://www.youtube.com/watch?v=fi-S9lrn ... re=related
Аватар
xcII

Рейтинг: 1695

Мнениеот taurus13 » Чет Окт 23, 2014 6:55 am

Пфууу егати депресиращото време е навън днес...май не става за колело.
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот hrissim » Чет Окт 23, 2014 9:29 am

taurus13 написа:Пфууу егати депресиращото време е навън днес...май не става за колело.
Мене ме дръжи все още адреналинО от каранията вчера и оняден. Изригнах :D
Х. Мальовица - Говедарци и Говедарци - м.Лажо - Сапарево -Паничище - Зекирица - Говедарци.
Па се си мисля, че ше има още gipsy summer.
Депресия му е майката - колкото повече, толкова повече :D
Зехте ли си ДОЗАТА планина?
Статии за:
Палатки *** Туристически обувки***Дрехи за туризъм
Аватар
hrissim

Мнениеот Ozzie » Чет Окт 23, 2014 6:15 pm

taurus13 написа:Пфууу егати депресиращото време е навън днес...май не става за колело.

aaa, не става? Тъкмо трима човека видях на велосипеди по велоалеята на "Цар Борис III" тази сутрин. :splat:
Аватар
Ozzie

Мнениеот ЧестоНеадвкватен » Пет Окт 24, 2014 2:02 am

Днес прекарах 10 минути на колелото в стаята ми...докато навън вали... Уинтър ис къминг а аз още не мога да се нарадвам на байка :bawling:
ЧестоНеадвкватен

Рейтинг: 1488

Мнениеот Бат'Весо » Вто Ное 11, 2014 8:08 pm

Викам си на акъла - ще повъртвам и в лошото време - но уви така се простудих , че 10-на дни бях неадекватен . Първо ме боля глава от ляво 3-ри дни после от дясно 2-а дни , след това ме боля кръст пет дни - ужас ! Спасиха ме минералните извори с топла вода в гр. Баня , подобни минерални извори има и в Хисаря но водата е по-силно радиоактивна и не мога да се кисна много . Принудително спрях излизанията с колела и смятам да наваксам в топло време . Фактора остаряване ми е противен за коментиране , затова го изключвам като възможна причина :D .
Аватар
Бат'Весо

Мнениеот taurus13 » Вто Ное 11, 2014 9:23 pm

Я сподели повече за изворите в Баня, че и аз си имам кръстни болежки редовни. Какви условия, басейнчета, рехабилитатори нещо?
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот MIKEY MOUSE » Сря Ное 12, 2014 6:11 pm

taurus13 написа:Я сподели повече за изворите в Баня, че и аз си имам кръстни болежки редовни. Какви условия, басейнчета, рехабилитатори нещо?

Само мнение по въпроса: Преди имаше целогодишно действащ открит басейн- радост през зимата, вън сняг и лед- ти си плуваш,но появиха се много желаещи бизнесмени и работата от няколко години пресъхна.
До тук бяха спомените... Сега по същество- лекуват...има кални бани и "банче", но... И аз като всеки нормален щурак имам и кръст и колене и.. за лекуване- та преди две- три години като затвориха басейна се консултирах с познат рехабилитатор /работил в Баня/ и той ме посъветва и горещо препоръча въпросните бани.Веднага отидох... и веднага се върнах и повече не помислих... Вътре само изкривени дядовци / аз също минавам в тая категория/ и като ги видях /бях си купил и билет/ се изнесох на бегом и повече няма да стъпна . Психика и психология... При тая гледка ... за..би! :nono:

ПП 1... иначе доста хора се лекуват там :wavey:
2. Естествено има и санаториуми и СПА хотели - там картинката е по-различна.
PRO ARIS ET FOCIS / ЗА ОЛТАРИТЕ И ДОМАШНИТЕ ОГНИЩА/- ЗА ОТЕЧЕСТВОТО!

Ако искаш да разсмееш Господ, разкажи Му за плановете си !
Аватар
MIKEY MOUSE

Рейтинг: 1637
Местоположение: В един измислен свят-само за усмихнати и без модератори

Мнениеот Бат'Весо » Сря Ное 12, 2014 8:18 pm

Браво Мики спести ми много писане :agree: , като само мога да добавя масажите от професионалист/КА/ .
Аватар
Бат'Весо

Мнениеот Boyan1984 » Сря Ное 12, 2014 9:07 pm

Еми вие по такива места млади мацки с амброзия и омайни треви ли очаквате :D
Let's fucking DIE!
Boyan1984

Мнениеот Бат'Весо » Чет Ное 27, 2014 8:09 pm

Бла-Бла Благото ендуро мина и ВатВесо пак е без пукната пара , депресиран и му остава само да се е"е в г"за .
Аватар
Бат'Весо

Мнениеот taurus13 » Нед Ное 30, 2014 11:01 am

Boyan1984 написа:Еми вие по такива места млади мацки с амброзия и омайни треви ли очаквате :D

Бе бая млади мацки с дископатии има, та що не. :)
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот MIKEY MOUSE » Вто Дек 16, 2014 8:33 pm

КОЛКО ТЕЖИ ЧАША ВОДА
Преподавателка по психология, в урока по "Управление на стреса”, влязла в аудиторията пред студентите. Вдигнала над главата си чаша с вода и всеки очаквал да зададе обичайния въпрос, засягащ теорията за оптимизма и песимизма, а именно - дали чашата е наполовина празна или наполовина пълна.Вместо това, с усмивка на лице, тя запитала: "Колко тежи тази чаша?”Отговорите варирали от 50 до 150 милилитра.Тя заявила: "Точната маса на чашата няма абсолютно никакво значение. Тя зависи от това колко време ще се наложи да я държа. Ако e минута, няма да е никакъв проблем. Ако e час, ще ме заболи ръката. Ако e цял ден, ръката ми ще се обездвижи и парализира. Във всеки случай, масата на чашата няма да се промени, но колкото по-дълго време я държа, толкова по-тежка ще става тя", заявила тя и допълнила: "Стресът и тревогите в живота ни са като тази чаша вода. Ако мислите за тях за кратък период от време, нищо няма да ви се случи. Ако мислите за тях по-дълго, ще започне да ви боли. Ако мислите за тях непрекъснато, ще се почувствате парализирани, няма да можете да правите каквото и да е друго".Така че, приятели, важно е да се освободим от стреса. Колкото е възможно по-рано след като е привършил поредният ви натоварен работен ден, се освободете от умората и напрежението. Не ги внасяйте във вечерта и в съня си. Поставете чашата на масата!
Нагоре
PRO ARIS ET FOCIS / ЗА ОЛТАРИТЕ И ДОМАШНИТЕ ОГНИЩА/- ЗА ОТЕЧЕСТВОТО!

Ако искаш да разсмееш Господ, разкажи Му за плановете си !
Аватар
MIKEY MOUSE

Рейтинг: 1637
Местоположение: В един измислен свят-само за усмихнати и без модератори

Мнениеот taurus13 » Сря Дек 17, 2014 10:51 am

Баси Мики...ти закопа темата. :lol:
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот Бат'Весо » Вто Дек 30, 2014 8:12 pm

Това , че ние сме зле не означава , че и другите са зле . Може и друга интерпретация - това , че ние сме добре не значи , че и другите са добре , или пък лафа няма да е все така и в добрия и в лошия случай . То лафове много , но според мен нещата се скоравиха прекалено дори плашещо и развръзката ще е трагедия :crap: .
Аватар
Бат'Весо

Мнениеот outfaced » Вто Дек 30, 2014 11:53 pm

Фундаменталния проблем е, че е чаша вода ... ако е хубаво червено винце ем чашата олеква бързо, ем и на теб ти става дваж по леко :D
Изображение Изображение
продавам: разни неща
Аватар
outfaced

Мнениеот taurus13 » Сря Дек 31, 2014 2:04 am

Дълбоко ме заинтригувахте с тези научни експерименти с чашите, та сега проверявам теорията с чаша с уиски. :evil:
Работата върви леко и приятно...
Изображение
Аватар
taurus13

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла