Модератор: Модератори в пазара
boris_borisov написа:Няма да коментирам дали е коректен или некоректен, но подобно отношение към клиент според мен си е направо за тази тема.
Ето комуникацията ми с човека pavlintt
Интерес към команди
Изпратено на: Нед Дек 14, 2014 9:39 pm
от boris_borisov
Здрасти, колега!
Имам сериозен интерес към командите Deore LX и ХТ, за които си пуснал обяви. По принцип и двата модела биха ми свършили работа. Питането ми е каква отстъпка си склонен да направиш за единия и за другия модел, за да реша окончателно дали и кои точно да взема?![]()
Re: Интерес към команди
Изпратено на: Нед Дек 14, 2014 11:31 pm
от pavlintt
LX 570 e 85лв
ХТ 770 е 120лв.
Която и да монтирате след като покарате няколко км. Ще забравите че сте искали отстъпка.
Аз карам от 2009 9х3 Шимано Деоре , карал съм със всички модели
Ще се радвам да разговаряме вместо да си пишем.
Благодаря за интереса
Тук аз не му отговарям веднага, но вътрешно вече съм навит да взема LX-а за 85 лв без повече пазарлъци. Обаче:
Изпратено на: Пон Дек 15, 2014 4:16 pm
от pavlintt
здравей дятка допълвам си отговора т.к. снощи нямах време да бъда по точен.
Командите са купени от чужбина и съм плащал в англ. лири. В момента LX 570 се продава на около 30 GBP за Англия без доставка до БГ сметни ги по 2.50 лв. и ще разбереш че отстъпката е несъстятелна. Командите ХТ 770 използвани цената достига от 38 до 45 GBP и съответно моята цена от 120лв. ,няма как да се намали ако не сме роднини или трябва да направиш нещо от което аз се въздържам за да ти продам по изгодно или безплатна (разбирай подарък). Имам по 1 бройка приятел и както виждаш никой друг не ги продава камоли да имам конкуренция.
На фона на това, желанието за отстъпката ми се стори толкова противно .... , спестявам още коментари от уважение към преклонната ти възраст.
С отстъпка продават магазините за да зарибяват изветрели мозъци като твоя.
Бъди богат,жив и здрав.
Изпратено на: Пон Дек 15, 2014 5:01 pm
от boris_borisov
След снощното ти съобщение смятах, че вече съм се сдобил с команди LX за 85 лв. и отказах всички други предложения.
След днешното ти съобщение вече нямам абсолютно никакво желание да купувам каквото и да било от теб, ако ще да са златни тия команди и да ми ги даваш без пари.
С думи като "дятка", "противно", "преклонна възраст", "изветрели мозъци като твоя" и т.н. едва ли има човек на тоя свят, когото да спечелиш като клиент. А аз вече бях спечелен, вЕрвай ми!
Понякога е по-добре човек да си затваря устата, вместо да бълва подобни... сещаш се!
Изпратено на: Пон Дек 15, 2014 5:28 pm
от pavlintt
не съжалявам, Б-я е пълна с идийоти,ако знаеш как ма задушават
тея кореспонденции са ми противни,афтентичния купувач звани или си оставя телефон за връка
приятна вечер
Само за протокола, аз пък не обичам да говоря по телефона, а да пиша. Освен това никъде в обявите не се споменава, че цените не подлежат на коментар. Толкоз. Пак си търся команди.
ЧестоНеадвкватен написа:"Която и да монтирате след като покарате няколко км. Ще забравите че сте искали отстъпка." Още тук бих се оказал. Такъв тип реклами само могат да ме отблъснат, да не говорим за тона...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта