capola написа:В крайна сметка си взех два броя Geax Gato 2.1. Искам да кажа, че съм изключително доволен. По принцип са проектирани за мокро време, но гумите се държат стабилно и на сухо. Лесно се въртят, а калта не се задържа между грайфера. Препоръчвам!
mrdaka написа:Continental Mountain King 2 не ги препоръчвам. Износих едни такива и като цяло нямат сцепление ни никакъв терен, освен на горски почви. Да леки са, евтини, но лесно се пукат. Пукал съм 8 пъти за 1 каране. След 2 месеца каране задната ми се разпадна от самосебе си. Базирано на моя опит не ги препоръчвам за АМ.
outfaced написа:Карал съм и ноби ник и ханс дампф ... хубави гуми, но има и по хубави.
ALexG написа: . . . максис Ардент също ми хареса доста като поддържаща роля ;о)
surr3a1 написа:Тоя Minion DHR II го няма никъде в БГ. На всички сайтове, на които гледах е с изчерпани количества. Много ще да е добър : ).
windv написа:...мхм, сигурно миниона ти е направила по-добро впечатление, все пак е 200-300гр по-тежка:)
windv написа:surr3a1 написа:Тоя Minion DHR II го няма никъде в БГ. На всички сайтове, на които гледах е с изчерпани количества. Много ще да е добър : ).
чек дис аут , ма то като го ледам си е дЪ-хЪ гума
moridinbg написа:От непопулярните в България ще спомена Bontrager. В Европа са доста по-разпространени, повечето Трек-ове са с такива (компанията е тяхна от извесно време). XR4 си е агресивна АМ гума. Карам чифт от година и половина, доста асфалт, доста камъни, има още много живот. На мокро се справя доста по-добре от повечето по-универсални гуми, които съм пробвал. Няма грижи без вътрешна.
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта