kobso1245 написа:Това са спирачки, за бога.
Зависи къде ще караш, иначе ако си яко на зора-446 като минимум.
Може би и Еликсир 3, ама там вече си е на късмет(аз поне уцелих някакви, дет не гълтат въздух и не текат).
Иначе може би Куад Дюс ФР, ама там вече цената е х2(но пък си идват с диск и преходник)-адски добри спирачки.
msniki написа:kobso1245 написа:Това са спирачки, за бога.
Зависи къде ще караш, иначе ако си яко на зора-446 като минимум.
Може би и Еликсир 3, ама там вече си е на късмет(аз поне уцелих някакви, дет не гълтат въздух и не текат).
Иначе може би Куад Дюс ФР, ама там вече цената е х2(но пък си идват с диск и преходник)-адски добри спирачки.
Точно защото са спирачки, е важно да се изберат читави.
Добрите спирачки не изискват да с 2 или повече пръста да ги натискаш да спрат.
Елексир 3 пак с 2 или повече пръста трябва се натиска.
Повече пръсти на спирачката, по малко на кормилото.
По малко пръсти на кормило, по малък контрол.
kobso1245 написа:Иначе май за 100-на лв може да се набарат деоре-та(596 или 615(май бяха новите)), а те са доста добри.
Vorac написа:kobso1245 написа:Иначе май за 100-на лв може да се набарат деоре-та(596 или 615(май бяха новите)), а те са доста добри.
61.40лв (безплатна доставка)
http://velosiped.bg/mtb-156/komponenti/ ... m447l.html
Vorac написа:Е как слаба - моят крос със 180мм преден диск и спирачка BR-M395 с евтини COX накладки вдига задницата като я дръпна с един пръст на равно. Но съм изтеглил командите навърте, така че показалецът ми да хваща края на лостчето, а не средата.
Недко написа:А какво мислите за elixir 3?
ЧестоНеадвкватен написа:Недко написа:А какво мислите за elixir 3?
По-добре механични.
kobso1245 написа:ЧестоНеадвкватен написа:Недко написа:А какво мислите за elixir 3?
По-добре механични.
Мне, тук си е на късмет.
Аз карам Еликсир 3 и съм супер доволен, нито въздух имат, нито текат..а спират идеално(на година и нещо са).
kobso1245 написа:ЧестоНеадвкватен написа:Недко написа:А какво мислите за elixir 3?
По-добре механични.
Мне, тук си е на късмет.
Аз карам Еликсир 3 и съм супер доволен, нито въздух имат, нито текат..а спират идеално(на година и нещо са).
ЧестоНеадвкватен написа:kobso1245 написа:ЧестоНеадвкватен написа:Недко написа:А какво мислите за elixir 3?
По-добре механични.
Мне, тук си е на късмет.
Защо да залагаш на късмет като можеш да си много по сигурен че шимано няма да имат такива проблеми? Аз съм пробвал Елексир 3 и ту спираха добре, ту ми трябваха два пръста и дори когато беше с един пръст пак ми се струваше по слабо(но това е сигурно защото предният диск също беше 160мм), с моите М395 си спирам с едно пръстче всеки път.
joroblob написа:http://velosiped.bg/mtb-156/komponenti/hidravlichni-spirachki/predna-disk-spirachka-shimano-bl-m396l-l-br-m395l-f.html
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта