Не, че нещо ама за да дадеш има няма 300лв за верига, ми се струва, че нещата отиват за доктор

Сини и червени гледам по 60 евро в немските сайтове, зелени никъде.
Petar_vn написа:Шина с размер 559X19C с колко максимално широка външна гума може да се кара?
natalito написа:naskoj написа:Бях чел някъде за спирачки при които колкото повече стискаш ръкохватките толкова повече спираш .
Petar_vn написа:Наличието на луфт между тръбите и ботушите на вилката, допринася ли за по-голямо усукване на каплата при спиране с дискова спирачка?
bio написа:Petar_vn написа:Наличието на луфт между тръбите и ботушите на вилката, допринася ли за по-голямо усукване на каплата при спиране с дискова спирачка?
a ?!? каплата се суче по-малко ... суче се вилката ...
TheB!tch написа:Някой знае ли кой е официалният вносител/представител на Avid за българия, защото ми трябват уплътнения за един чифт xOта.
VOLATGE написа:На пратка от aliexpress, идваща от Китай, на стойност $125 ще трябва ли да се плаща мито?
iFkata написа:Ако пусна компонент (лапа), но за бартер, а не за продан в секцията "Продава - Други компоненти и комплекти" проблем ли ще е?
presi4 написа:http://velospec.com/components/shimano/rdm510 тук пише мега 9, което е 9 скрорости. Според мен няма да има проблем и 8 да сменя
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта