Djani_Varna написа:П.П Както казах някой ден ще се хвана и ще отида в три-четири магазина за байкове

Оттам трябва да започнеш. Заключваща вилка, ви-брейк и 24 скорости са това, което трябва да търсиш.
Djani_Varna написа:П.П Както казах някой ден ще се хвана и ще отида в три-четири магазина за байкове
carmo написа:
Малко на бързо, но визуално крайният резултат ще е аналогичен. Основният проблем при тоя подход (като се "преглътнат" излишно яката и дълга рамка, и ненужно големия за асфалт ход на вилката) е че скоростите на МТВ са по-къси. За това са измислени "шосейките" - кой както иска да ги тълкува, където предният голям венец при трекингите и хибридите е 48 зъба, при рейсингите и повече, а не като при планинските които обикновено са с 42. А да си купиш МТВ и да му сменяш гуми, предни венци с курбели, евентуално вилка, а накрая да разбереш че и рамката не е "правилната" еНима трябва всичко това лично да се случи някому, та да повярва на
и да не се
Djani_Varna написа:Така е не ми е нужно нищо повече от заключваща вилка, ви-брейк и 24 скорости...
Също така наистина седи малко странно с тия гуми, значи няма да стане... Спрях се на CRX7 27,5", който е с v-brakes, но проблемът е вилката.. 75мм е
http://koleloto.bg/product/870/cross-29 ... -2014.html ето го байка бихте ли казали дали си струва тези пари или по-добре още 200лв и да си го взема с хидравличните и с по-голямата вилка?
Между другото питах ''Вело зона'' и ми казаха, че имат GRX7 26 и 27,5..
victortrt написа:Джани, вземи си някакъв хибрид е да се приключва с тази драма, че вярно ще се вкараш в някакъв филм.
Djani_Varna написа:victortrt написа:Джани, вземи си някакъв хибрид е да се приключва с тази драма, че вярно ще се вкараш в някакъв филм.
Аз съм навит, но няма такъв хибрид, който влиза в моя бюджет...
kobso1245 написа:Е ще е малко странно в началото, предполагам, ама чак да падаш..
То реално каквото и колело да си вземеш ще ти е странно първите няколко дена, най-малкото заради разликата в геометрията.
А иначе аз не виждам никакъв смисъл да си взимаш 27.5...
Djani_Varna написа:Значи ако карам drag-a ще съм по бърз с него отколото с grx7?
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта