iFkata написа:Ако съм изпратил пратка от един офис на еконт, мога ли да взема парите от друг офис?
Да, стига там да ги имат в наличност,де.
iFkata написа:Ако съм изпратил пратка от един офис на еконт, мога ли да взема парите от друг офис?
Ozzie написа:както казаха - може, но само с товарителницата
това знам аз
m30b25 написа:Има ли начин да се оправи много малка цепка на вентил гумата е kenda downhill ?
ЧестоНеадвкватен написа:Някой боха ли Л-Карнитин и от къде Софииско/Интернет(БГ) мога да си намеря най изгодно?
bio написа:m30b25 написа:Има ли начин да се оправи много малка цепка на вентил гумата е kenda downhill ?
на металната част ли ?!?
дай снимка.
natalito написа:ЧестоНеадвкватен написа:Някой боха ли Л-Карнитин и от къде Софииско/Интернет(БГ) мога да си намеря най изгодно?
Явно не, а ти защо искаш да го бохаш
ЧестоНеадвкватен написа:ЧестоНеадвкватен написа: ... Л-Карнитин ...
Помага при излишни мазнини пък и за други работи е полезен.
m30b25 написа:На средата е как да ти кажа.Там където е червенкото я цепнах и ми изпуска въздух.
natalito написа:ЧестоНеадвкватен написа:ЧестоНеадвкватен написа: ... Л-Карнитин ...
Помага при излишни мазнини пък и за други работи е полезен.
Е за мазнините по-добре да се влюбиш, може и за друго да работи
moridinbg написа:Защо няма стеншъни от карбон?
brabarr написа:Много яка тема. И аз имам тъп въпросможе ли тази шина http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=13499 да се кара с V-брейк на първо време
Da Nail написа:Здравейте, имам за мен важен, за много от вас може би тъп и дъвкан въпрос. Вилка с конусовиден стержен, ще може ли да се сложи на Cross Grip 927, който е с права челна тръба? Питам тук, защото всеки, когото запитах ми каза "ДА". Само от Крос получих отговор "НЕ". Мерси преварително
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта