skulboy написа:Благодаря. Рових се, но не успях на време да открия тези guide-ове. И много моля, щом питам тук, значи не съм открил другаде, като ще ми помагате ми дайте някакви конкретни насоки, а не че нам-къде си пишело нещо. В крайна сметка успях да монтирам правилно апарата.
наричат се manual-и. излизат на първо място при google търсене "bb7+manual". ако беше разгледал поне 10 снимки на щеше да разбереш как се монтират.
прати снимка как си ги монтирал, за да се види дали имаш всички шайби както ти е писал Ozzie
windv написа:На обтегач Saint m810 може ли да се сложи по-дълго рамо(cage), ако се вземе от друг шимано обтегач, Deore, XT...???Средно или дълго
не мога да ти отговоря конкретно, но е много вероятно да не става. мислех да правя донорски истории между два SRAM ама Х7 е разлина от Х9. евентуално може да разгледаш exploded view-a дали не пасват частите.
http://si.shimano.com/php/download.php? ... -3027A.pdf - има някакъв по-дълъг вариант GS type.
gosh6o написа:Също да речем, че имам срамска верига за 9 скорости. Наложило ми се е да я скъся и после увелича. Това отслабило ли е звеното или? Какво може да се направи? Да сложа две бързи звена не е идея.
ако си работил правилно не е отслабило веригата. аз бих карал без две бързи звена. веднъж в живота си съм късал верига и то на бързото звено.
относно гумите High Roller много бързо заминава, ако ползваш често агресивно задната иначе ми харесва откъм сцепление
... Nobby Nic съм я карал само задна и пак замина бързо, като ново беше много добре, после без централния грайфер стана на лайно.
Много зависи точно коя модификация на гумите искаш да караш. Я сподели !!!
Шишето да речем 5-6 bar , та като изравни наляганията да отиде към 3-4 bar. Аз понякога ползвам колело с вътрешна гума на 6 бара като резервоар - ресийвър.