Drag zx4 team edition

Въпроси, коментари и дискусии за ХС велосипеди с ход на окачването до 130 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Drag zx4 team edition

Мнениеот danchovarna98 » Вто Мар 03, 2015 10:23 pm

здравейте искам да попитам наскоро си взех горе посоченото колело и съм доволен от него но понеже се притеснявам дали ще издържи моят стил на каране по агресивно хц и има спускания по пътеки та ако някой може да ме посъветва какво е нужно да сменя за да не се притеснявам :) поздрави
danchovarna98

Рейтинг: 1200

Проект

Мнениеот danchovarna98 » Съб Мар 07, 2015 6:33 pm

Здравейте наскоро започнах проект който да пасне на моя стил каране където има леки спускания и умерено хц и да нямам проблем та колелото е drag zx4 за сега съм взел само заден и преден дерайльори deore с команди acera чудя се някой ако може да ме съветва каква вилка е подходяща за стила ми както и спирачки , гуми и капли . Колко най-много вилка мога да сложа :)
danchovarna98

Рейтинг: 1200

Re: Drag zx4 team edition

Мнениеот Vorac » Пон Мар 09, 2015 9:39 pm

Вилка - нещо от нивото на Epicon или RS ХС32 въздух би било съществено подбрение.

По евтино подобрение биха били леки курбели SLX. Това в зависимост от останалите компоненти по скоростната ти система.

Пластмасови педали с пинове за не повече от 40 лева дават лично на мен голяма увереност при спусканията.

Отделно на единсвеният ZX3, който съм виждал, кормилото беше стоманено!!(тествано с магнит). Лапата не беше феромагнитна,
но на ръка тежеше 2-3 пъти повече от лапа със същата дължина Specialized.

Въпрос на вкус е трябва ли ти преден диск 180 (една стъпка по-голям от задния). На мен дава повече контрол при спусканията.

За тектротата съм чувал, че нямат никаква модулация, но пък накладките държат вечно и са надежни. Ама не съм карал.
Vorac

Рейтинг: 1513

Re: Drag zx4 team edition

Мнениеот Vorac » Пон Мар 09, 2015 11:49 pm

Относно вивисочина на вилка, това е относно Drag ZX LTD 2014. Не зная еднакви ли са рамките.

Колко висока вилка максимално мога да сложа? Axle-to-Crown length? Ход?

SCREAMBIKES: Максимална височина на Axle-to-Crown 510мм, максимален ход - 120мм.
Vorac

Рейтинг: 1513

Назад към Продукти за крос-кънтри