1776гр е теглото на Gold версията (алуминиеви стеншъни), а 2182гр - на Silver (стоманени стеншъни), с малки вариации заради хода. Докато няма инфо с коя вилка е Кроса, каквото и да кажем са спекулации.kobso1245 написа:вилката на Кроса е с 9мм ос, а също тежи 2.080кг(не както пише "Тегло 1,776 кг;")...
Измерено, да си го знае, ако някой иска да си я купува..
marsa написа:1776гр е теглото на Gold версията (алуминиеви стеншъни), а 2182гр - на Silver (стоманени стеншъни), с малки вариации заради хода. Докато няма инфо с коя вилка е Кроса, каквото и да кажем са спекулации.
hatamoto написа:Предпазителя за рамка RAM Bikes обаче се вписва в снимката невероятно!
Със здраве да го ползваш!
Поздрави!
шумът е малък
k.petrov92 написа:Размера на рамката е М,
k.petrov92 написа:Дори имах малка история, спря ме човек който ме разпитва за байка, обясних му каквото знам, след което ми каза следното нещо : "Аз имам крос 29 инча , ама е по-як от тоя има "ораджеви лепенки", след това му изречение му пожелах приятен ден и просто тръгнах.
carmo написа:Честито и със здраве да си го караш / кефиш. Тоя човек може да е прав ако е имал предвид това http://www.crosscycle.com/bg/catalog/mt ... t-101.html но цената му е двойна!
k.petrov92 написа:вилката работи добре (мазно), със silver версията е.
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта