hatamoto написа:Отиди в някой сервиз да ти преместят чашките над кормилото и да ти обърнат лапата. Така ще ти е по - добре като го караш.
Освен това задължително смени седалката. Виж тук - във форума продават запазени на прилични цени.
Весело и безаварийно педалиране!
victortrt написа:Вече му го дадох този съвет, но щом така го кефи, нека си кара така. Все пак човека още е на етапа "Баща ми", "априлската ваканция" и не е лошо да научи някои неща от собствен опит.
Telepatok написа:hatamoto написа:Отиди в някой сервиз да ти преместят чашките над кормилото и да ти обърнат лапата. Така ще ти е по - добре като го караш.
Освен това задължително смени седалката. Виж тук - във форума продават запазени на прилични цени.
Весело и безаварийно педалиране!
Може ли да ми обясните защо и двамата му давате този съвет? Под чашки предполагам че имаш предвид спейсърите (дистанционни втулки), понеже "чашките" държат лагерите на челото.
Според мен това не е добър съвет, защото:
1. Стърчащо парче стержен над лапата - това си е копие в корема (или в лицето) при евентуално падане. Трябва вместо това да се отреже стержена и да се намали броя на спейсърите.
2. Обръщане на лапата - да възможно е, но това само при положение че се търси такава стойка(която съм виждал че се ползва само при XC състезания). Не мога да си представя някой да кара с толкова ниска предница при нормални условия. Човекът очевидно иска да го кара за кеф.
Ще се радвам да ми изясните ситуацията.
Djani_Varna написа:И аз това мисля да правя, защото усещам, че няма да успея да го направя колкото и просто да звучи Та.. пак да кажа много съм доволен от байка, но имам един въпрос относно регулирането на вилката.. нали е на + и - като го дам на + става по-твърд като го дам на -.. За каране на черно как трябва да е твърдо или по-чуствително
Djani_Varna написа:Здравейте! Днес се реших и си обърнах лапата малко вярно по-удобно е така След час-два ще карам и като се прибера ще кажа как е с обърнатата лапа
Ozzie написа:Ако не са по повърхността с която контактуват накладките, да не ти пука, карай!
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта